Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ult55ras

Alıntı yapılan: ult55ras - 29 September 2013, 23:55:39
altyapıdaki bir oyuncumuzun twitteri :S https://twitter.com/eness197

aynı şahıs ; En kötü günün bugünse bugünde BEŞİKTAŞ !

şahsi görüşüm; bi tanesini sadece bu twitten dolayı atacaksın kulüpten ibreti alem için bak bakalım ne oluyor. ama nerdeeee...

mimar55

Cocuklara samsunspor aşkı aşılamayalım kovalım gitsin bu kadar basit ne farkederki ayrıca şuan takım kaptanı hangi takım taraftarı a takım alt yapı örneğidir. Yöneticiler takım için ellerinden geleni yapıyorlar o yüzden fazla kızmamak lazım bence.

Shane_Falco

01 October 2013, 01:34:15 #38312 Son düzenlenme: 01 October 2013, 01:39:34 Shane_Falco
Tamam hadi başka bir takımı tutarsın ona bir şey diyemeyiz,engelleyemeyiz.Fakat tutup Samsunspor'un oyuncusuyken böyle mesajlar,twitler savunulur bir şey değil.Sanırım arkadaşın yaşı fazla yok ama bu tarz hareketlerin bir şekilde önüne geçilmesi gerek.Bir süre önce benzerini gs hakkında Doğan'ında yaptığını hatırlıyorum.

cgr

Bu konuya çok önem veren biriyim. Çocukluktan beri statta büyüyen bir insanım neredeyse. Ama okul, ortam vs. derken çocuk yaşlarda (10-15) benimde istanbul takımlardan birine sempatim vardı. Bizimde kulağımızı çektiler, hiç bir avantajı olmadığını anlayacak yaşa geldiğimizde gerçeğin ne olduğunu gördük. Ama önceliğim hep Samsunspor'du babam sayesinde...

Altyapı da oynarken biz hiç bu tarz işlere bulaşmadık. Sadece Samsunspor'u konuşurduk. Hatta Samsunspor maçı var diye hocalarımıza idmanı ertelemesi için yalvarırdık. Şu an ki sosyal internet ortamı, bu genç kardeşlerimize bu sempati imkanını veriyor maalesef.

Emin olun bu konuyu bir çok kişiye ilettim geçen günlerde. Hem Altyapı Menajerlerine, hem hocalarına...

Samsunsporlu olmak babadan oğula, hocadan öğrencisine geçer... Alt yapıda ne kadar takımını sevdirirsen, ne kadar Samsunspor'u benimsetirsen o şekilde başarılı olursun ve bu çocukları kazanırsın...

Uğur Yıldız

3 harfli plakaya geçmişiz artık

emre__ss

özkan

O değil de,trabzon için hala kimseden bi ses soluk yok ? Gitmeyecekmiyiz ?

Yoksa yine son gün deplasman trübünlerini tadilatamı alacaklar ?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: özkan - 01 October 2013, 13:04:52
O değil de,trabzon için hala kimseden bi ses soluk yok ? Gitmeyecekmiyiz ?

Yoksa yine son gün deplasman trübünlerini tadilatamı alacaklar ?
Bilet sorunu yaşamazsak Allah izin verirse oradayım.

sadece55

Gerçekten 3 harfli plakalar mı başlamış ?

Uğur Yıldız

Evet başladı bende ilk facebookta görüp fake sandım ama trafikte kendimde gördüm. 55 AAB .. diye veriliyor.

jurista

Alıntı yapılan: mimar55 - 01 October 2013, 00:11:29
Cocuklara samsunspor aşkı aşılamayalım kovalım gitsin bu kadar basit ne farkederki ayrıca şuan takım kaptanı hangi takım taraftarı a takım alt yapı örneğidir. Yöneticiler takım için ellerinden geleni yapıyorlar o yüzden fazla kızmamak lazım bence.

bence isabetsiz bir örnek ve yanlış bir savunma olmuş. Yöneticiler ellerinden geleni yapmıyorlar demedim ki ? Niye konuyu farklı bir mecraya çekip beni arkadaşlarımla karşı karşıya getirmeye çalışıyorsun ?Konu altyapı sorumlususuyla alakalı . Ben altyapıdan sorumlu yönetici olsam benim takımımda oynayan hiçbir oyuncu twitırdan böyle alenen şeyler yazamaz. İdman sonralarında Samsunsporun eski maçlarını seyrettiririm ,kaza belgeselini seyrettiririm , her hafta topluca maça gelmelerini isterim gibi etkinliklerle onlara bu sevgiyi aşılamaya çalışırım . Samsunspor sevgisi ancak böyle aşılanır sayın mimar

mimar55

Alıntı yapılan: jurista - 30 September 2013, 22:50:28
Altyapı da oynamayı  ,samsunspor formasını giymeyi hak etmeyenleri tespit edemeyen ve alenen paylaşılan twitlwei yazıları görmeyen görmezden gelen alt yapı sorumlulularını istifaya davet ediyorum ... ilk genel kurul da da çıkıp bunu haykıracam

Kimseyle karşı karşı ya getirmek yada tartışmak değil amacım bu yazıdan anladığım bu cocuk alt yapıda oynamayı haketmiyor başka takımı tuttuğu için şu an samsunsporumuzun kaptanı hangi takımı tutuyor ??? Alt yapıda sorunlar olduğu acık bir cok arkadaşta bunu belirtti ama yönetimimdeki kişiler ellerinden geleni yapıyor ben kendi düşüncelerimi söylüyorum iki twit ile daha yetişme ve ergenlik safasındaki cocukların başka takımlara sempati samsunsporlu olmadıkları anlamına gelmez. Samsunspor sevgisi zorla kazandırmaz benim düşüncem bu mesela bugün bir samsunspor koleji olsa tadından yenmez. Tv programlarında istanbul takımlarından başka birşey yayınlanmıyor samsunsporu sevmeyen kimsede samsun kanallarındaki spor programlarını izlemiyor. Samsunsporlu olmak dert kahır çekmektir cok üzülmektir sebepsiz karşılıksız sevmektir. Şimdi cocuklar hazıra alışıklar öyle kahır filan çekmek istemiyorlar samsunspor kaza belgeseli yada samsunsporun kitabını okumakla samsunsporlu olunur mu ciddi merak ettiğimden soruyorum o cocuğu alacaksın beşiktaş deplasmanına götüreceksin samsuna nasıl küfür edildiğini görecek o hayran olduğu taraftarı galip geldikten sonra bile nasıl taş yağmuru yağdırdığını görecek.o yaşlardan başı kanayan arkadaşlarını görecek. Yoksa seyretmekle yaşamadan bazı şeyleri şimdiki nesil anlamaz... Buda benim görüşüm.

jurista

01 October 2013, 22:41:36 #38322 Son düzenlenme: 01 October 2013, 22:45:27 jurista
Alıntı yapılan: mimar55 - 01 October 2013, 22:01:13
Kimseyle karşı karşı ya getirmek yada tartışmak değil amacım bu yazıdan anladığım bu cocuk alt yapıda oynamayı haketmiyor başka takımı tuttuğu için şu an samsunsporumuzun kaptanı hangi takımı tutuyor ??? Alt yapıda sorunlar olduğu acık bir cok arkadaşta bunu belirtti ama yönetimimdeki kişiler ellerinden geleni yapıyor ben kendi düşüncelerimi söylüyorum iki twit ile daha yetişme ve ergenlik safasındaki cocukların başka takımlara sempati samsunsporlu olmadıkları anlamına gelmez. Samsunspor sevgisi zorla kazandırmaz benim düşüncem bu mesela bugün bir samsunspor koleji olsa tadından yenmez. Tv programlarında istanbul takımlarından başka birşey yayınlanmıyor samsunsporu sevmeyen kimsede samsun kanallarındaki spor programlarını izlemiyor. Samsunsporlu olmak dert kahır çekmektir cok üzülmektir sebepsiz karşılıksız sevmektir. Şimdi cocuklar hazıra alışıklar öyle kahır filan çekmek istemiyorlar samsunspor kaza belgeseli yada samsunsporun kitabını okumakla samsunsporlu olunur mu ciddi merak ettiğimden soruyorum o cocuğu alacaksın beşiktaş deplasmanına götüreceksin samsuna nasıl küfür edildiğini görecek o hayran olduğu taraftarı galip geldikten sonra bile nasıl taş yağmuru yağdırdığını görecek.o yaşlardan başı kanayan arkadaşlarını görecek. Yoksa seyretmekle yaşamadan bazı şeyleri şimdiki nesil anlamaz... Buda benim görüşüm.

arkadaşım 9 yaşında bir oğlum var samsunspor forması giyen o çocuklardan daha küçük ama birçok samsunsporluyum diyenden daha samsunsporlu  , eski gazete küpürlerinden , belgeselden,mehmet yılmazın kitabından ,youtubedeki videolardan benim dik duruşlumdan samsuna ve samsunspora olan sevdamdan dolayı oldu böyle .yenildiğimizde saatlerce ağlayacak kadar samsunsporlu.

burada açıkça bir ihmal var , altyapı sorumluları bu hassasiyeti önemsemiyorlar .çocuklarla ilgilenmiyorlar sonra samsunspor sevdası aşılayacak organizasyonları gerçekleştirmiyorlar.bu kadar basit.azıcık samsunspor sempatisi olan biri twıtır hesabının her tarafını Beşiktaş logolarıyla doldurmaz.

samsunsporda yıllarca divanda bulunup yönetim kurulu üyeliği yapmış olan güya duayen eski bir yöneticimizin oğlu bir İstanbul takımının maçı için buradan uçakla maça gidiyorsa ne konuşuyoruz biz.o adam hala geip divanda duruyorsa yeri gelip ahkam kesiyorsa biz enayimiyiz ? kimseyi hedef göstermek değil niyetim , ben bu kulübü hak edenlerin yönetmesini bu kulüpte alt yapıda hak edenlerin oynamasını bu kulübün çalışanının samsunsporlu olmasını bu kulübün yöneticisinin evladının feneri gs yi tutmamasını istiyorum bu kadar net ...

hala alt yapı sorumlusunuın eksikliğini savunmanın çok anlamı yok ...

mimar55

Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Babası samsunsporlu olan adamın oğlu başka takımı tutmaz. Aynı şeyleri söylüyoruz ama şöyle bişey var samsunsporda oynayan herkes samsunsporlu olsa keşke ama değil samsunsporun şuanki yönetimindeki herkes canla başla mücadele ediyor ve onları destek vermek zorunda olduğumuz düşünüyorum.yönetimin hataları yok mu elbette var bunuda sende bende samsunsporu tutan herkes görüyor en basiti şuan 55 numaralı formayı giyen şahıs. Süper lige cıkmadan bazı şeyler değişmez bunu ben görüyorsam sen görüyorsan herkes görüyor demektir ve şuan samsunsporun süper lige cıkmasını istemeyen insanlarlada mücadele ediyor yönetim ve çabalarını elimi taşın altına koymadığım için sadece takdir ediyorum. Seninde oğlununda veya burdaki herkesin samsunsporluluğunu tartışacak değil kesinliklede üstüme vazife değil ve öyle bir mercide yok. İnşallah bir gün bende elimi taşın altına koyduğum zaman konuşacağım lütfen bunuda yanlış anlama elbetteki kimin neyi eleştirip eleştirmeyeceği bana düşmez. Ben kendi fikrimi söylüyorum :kanka: :--*

jurista

Alıntı yapılan: mimar55 - 01 October 2013, 23:06:38
Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Babası samsunsporlu olan adamın oğlu başka takımı tutmaz. Aynı şeyleri söylüyoruz ama şöyle bişey var samsunsporda oynayan herkes samsunsporlu olsa keşke ama değil samsunsporun şuanki yönetimindeki herkes canla başla mücadele ediyor ve onları destek vermek zorunda olduğumuz düşünüyorum.yönetimin hataları yok mu elbette var bunuda sende bende samsunsporu tutan herkes görüyor en basiti şuan 55 numaralı formayı giyen şahıs. Süper lige cıkmadan bazı şeyler değişmez bunu ben görüyorsam sen görüyorsan herkes görüyor demektir ve şuan samsunsporun süper lige cıkmasını istemeyen insanlarlada mücadele ediyor yönetim ve çabalarını elimi taşın altına koymadığım için sadece takdir ediyorum. Seninde oğlununda veya burdaki herkesin samsunsporluluğunu tartışacak değil kesinliklede üstüme vazife değil ve öyle bir mercide yok. İnşallah bir gün bende elimi taşın altına koyduğum zaman konuşacağım lütfen bunuda yanlış anlama elbetteki kimin neyi eleştirip eleştirmeyeceği bana düşmez. Ben kendi fikrimi söylüyorum :kanka: :--*

güzel dilekleriniz için , üst üste yazışmamıza rağmen seviyeyi ve üslubu koruduğunuz için teşekkür ediyorum , allah hepimizin evladını annesine babasına bağışlasın inşallah .

anlaşılamadığımı düşündüğüm için son kez yazıyorum , yönetimi eleştirdiğim yok ,ki gerektiğinde eleştiririm de. Kulübü tüm taraftar olarak yönetmemiz mümkün olmadığı için şu anda elini taşın altına sokanlara zor gününde bu takıma sahip çıkanlara hep dua ettik edeceğiz de.

Üstüne basa basa söylüyorum Yönetimle ilgili bir durum yok burada.

Sorun Alt yapı sorumlularının hocalarının .Onların daha duyarlı daha dikkatli çocuklara samsunspor sevgisi aşılayacak organizasyonları yapan , gerçek bir samsunsporlu olarak yetişmeleri için ellerinden ne gerekiyorsa yapmaları gerektiğine inanıyorum .Ama gerekli özeni ve hassasiyeti göstermediklerini düşünüyorum .

Bu kadar ...