Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

cgr

emre

lucarelli

AlıntıEski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, AK Parti'nden Urla Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Çolak "İçimde hep vatandaşlarıma hizmet etmek vardı." dedi.

pes artık

lato

Bugün lig tv 21 programında Cenk İşler konuktu. Program sırasında ''Samsunlu olarak Samsunspor'da oynamak en büyük hayalimdi gerçekleştirdim'' dedi. Program sonunda ''17 yaşındaki Cenk olsan yine neler yapardın sorusuna cevabı:'' Yine futbolcu olurdum ve yine Samsunspor formasını giymek isterdim dedi. Konuşması samimi geldi. Canberk olayından sonra biraz uyuz kaptığım bir isim ama reklamımızı da yaptı iyi.

Karabudun

Alıntı yapılan: lucarelli - 28 September 2013, 18:11:05
pes artık

Hamd olsun, Samsun' da hizmete talip olmadı. Körün taşı gibi sandıkta tutturur falan, başımıza iş almayalım. Urla için de dua edeceğim. Güzel yer, yazık olmasın.

samsunum

sözde futbol kenti trabzonun maçını izliyorumda geçen hafta kazanmasına rağmen stadları yine boş 3 - 4 bin kişi anca var

Ertuğrul Sağlam

Ikinci gol'un ardindan bir anlik sinir bosalmasi ile bilerek bir tane koltuk kirdim maliyeti ne ise ister nakit isterse fazla bilet alarak odemek istiyorum. Maliyet hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazsin.

ramcQ_55

29 September 2013, 22:58:05 #38289 Son düzenlenme: 29 September 2013, 23:08:09 ramcQ_55
ne güzel bi duyguymuş futbolcunun formasını kapmak
antep macı sonrası Mis gibi ter 3 puan ve galibiyet kokuyor beee umarın forması

seyf55

moralim çok bozuktu ama bu maç beni çok mutlu etti öldük öldük dirildik ama sonu çok iyi oldu teşekkürler SAMSUNSPOR

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 29 September 2013, 22:58:05
ne güzel bi duyguymuş futbolcunun formasını kapmak
antep macı sonrası Mis gibi ter 3 puan ve galibiyet kokuyor beee umarın forması

Formanın gerçek bir Samsunsporluya gitmiş olması güzel olmuş.
biz üstten seyrediyorduk.
Nasip seninmiş çünkü herkes camlara dizilmişti, forma uçup seni buldu..

Sioux

Birisi Süper Lig'de, diğeri PTT ligde yer alan iki takım.
Aradaki taraftar farkı.
Demek ki bizim yaşadığımız başarısızlıkları onlar yaşasalar stada hiç uğramayacaklar.
Birisi futbol kültürü mü dedi?

seyf55