20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

5trawberry

Umar gibi bir adam var, ve kullanamıyoruz...

Sol Açık

Kötüydü diyemem, ama bugün çok da etkili değildi. En iyi oyununu ilk hafta, sonraki en iyi oyununu ise 2.hafta oynamıştı. Umarım düşüş devam etmez, yoksa sıradanlaşacak.

beşnumara

Kanatta değil ortada belki de en uçta kullanmalıydık ads maçında. Dikine iyi gidebilen çerçeveyi görüğünde şut atabilen oyuncu. O şekilde daha etkili oynayacağını düşünüyorum.

Samet Torun

Bu adama yetim muamelesi yapılması beni çok geriyo. Allah'ını seven bu adamı oyun içinde görsün :@

cakir55

Bu maçta etkliği değildi ama adamın oynamasına hayranım ya top ayağına yapışıyor resmen az ayak uydurabilecek 1-2 adam olsa daha etkili olacak.

seyf55

beğeniyorum teknik olduğu top ayağındayken belli oluyor inşallah daha da iyi olacak

yirmiuc

isteksiz oynuyor gibi. bir sorunu mu var acaba ?

samsunsporlu1994

Umarda son haftalarda ciddi bir form düşüklügü var. Toparlanması gerekiyor.

mimar55

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 29 September 2013, 21:22:41
Umarda son haftalarda ciddi bir form düşüklügü var. Toparlanması gerekiyor.

GökhanÇağlar

Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı, yetenek var ama kontrol yok.

alperen

Takım içinde dışlanıyoda demek istemiyorum ama bana bi problem var gibi geldi.Birkaç pozisyonda pas atılmadı.Herif sakatlandı başına bi kişi gidipte bakmadı bile

cakir55

Ayak uyduracak adam yok ileride, Haluk'a pas atıyor tekrar geri alamıyor Musa Sinan'a oynuyor topu kaybediyor. İlk haftalara göre form düşüklüğü var ama bunun biraz da Ekigho'nun olmaması etkiliyor bence. Daha iyi olacaktır hiç bir şüphem yok.

5trawberry

Çok koştu. Defansa dönüp rakibin ataklarında denge bozdu,o pozisyonlar tehlike yaratabilirdi.
İlk yarı çok kötüydü, o yüzden biraz tedirginlik oluştu.
İyi işler yapacağı ortada, açılacak elbette.

cany

seyf55

Umar ın takım  içinde sorunu olabilir mutsuz gibi hücumda etkisizdi ama geri gelip rakibin pozisyonunu bozdu,maç sonu takla şovu da müthişti :)