PTT 1. LİG 6. HAFTA | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 19 September 2013, 22:25:15

« önceki - sonraki »

samsunmania

Yazık çok yazık. Bu takıma yeniliyorsak bizim için söylenecek söz yok. Fark yaratan 3 adamımız var. 1 i formsuz,2 si sakat. Hal böyle olunca sıradan bir takım kalıyor geriye. Yok aga şans yok şans.

Duško Milinković

Haluğun Samsunsporda işi yok. Çok kötü bir forvet. Umarı çıkarmaması gerekirdi. Mevkisi değiştirilebilirdi. Musa Sinanında Samsunsporda yeri yok. Hakem bize penaltı verirken çok kolay verdi. Bizim penaltımızı vermedi.Çok kötü. Bu gidişle play off değilde düşmemeye oynarız.

fanatik samsunsporlu

bizim boludaki kaderimiz bu galiba.umar o golü nasıl kaçırır.ne kadar kötü oynadı bugün.hakemin de ta a. koyim.o penaltı verilmez mi

maviay55

Stadda bekletiliyorz boyle rezil futbol gormedim ayakta duramayan topcunun bu takimda yeri yok olmamali!!

melihözkan

koskoca nılyonluk sehırın takımmına bak ben bu kadar zengınlıgın ıcınde fakırlık ceken baska takım gormedım bır kısıde cıkıp sahıplenmıyo su takımı galıpmıs nerde gelsın baskan olsun artıs anca prım vercm der bırı sahıp cıkmıyo ya okdr zengın var bu sehırde.....sonra haluk la musa sınan la adnan la ugras burda bosuna depelenıyoruz kendımzı yırtıyoruz burda

Lusage

Alıntı yapılan: samsuni - 22 September 2013, 22:01:19
çok bir şeye yanmıyorum mda şu görgüsüz bir avuç bolulu taraftarımızla makara yapmaya çalışıyor ya ona yanıyorum

Sorun yok Mehmet abi. Bizde onlar ile makara yapıyoruz. Önce Samsundan pankartlarını alsınlar. Sonra bize değil gitsinler Şehirlerinde gezen Beşiktaş ve Galatasaray formalı adamları temizlesinler. Küçük şehrin Küçük Takımının Minik taraftarları

Gorkem

ne rezil bir maçtı bu ya artık tepki verilmeli bu topçulara

mimar55

Şimdi bu trtyi kınıyorum bolu SAMSUNSPORUMUZUN macını izleyenlerden kim bjk gs macında ne olduğunu merak ediyor acaba... Görüntünün yarısına el koydunuz...hakeme söz söylemiyorum. Küfür etsem günahı bana ayıp allah seni senin verdiğin penaltı gibi sanada adalet göstersin halığun penaltısı penaltının babası boluya verdiğin eğer penaltıysa...bir cok pozisyonda yanlış karar verdin.. Biz kötü oynadık kabul ama 0-0 maç devam etseydi maçı kaybetmezdik sinirlerim bozuldu hakeme kızdım futbolcular oynamadı.musa aydını  >l< >l< gerçekten güzel oynadı canberk cok iyidi gerisi bana göre hikayeden teyyare

Dartagnan

Biz anca alkıslamayı biliriz...  Bir de elimizdeki macı verdikten sonra tribune çağırmayı.

GurbetciFanatik

Yaziklar olsun.
Haluk sana kizmiyorum sana forma sansi veren Kalpara kiziyorum. Bunadinmi neyaptin nasil 2 haftadir bu adama 90 dakika sabrediyorsun.
Erken havalara girmisiz anlasilan biz.
Canberk gibi adami kenarda tut sahada yürümeye üsenin adamlari onyat. Birak bari genclerlen yenilelim.

maviay55

Mac sonu ortada 3 lu cektiren fatih seni cagirdik geldi bi guzel dua ettik kapak oldu sakalini s...m  :kafa:

scouter55

Bu takım ilk hafta ve yarım saatlik 2.denizli maçı hariç düzgün iki pas dahi yapmaktan aciz tam bir ruhsuzlar takımı. Ve son 3 maçtır aleyhimize sürekli penaltı çalınıyor artı bir sürü saçma hakem kararları var. Acaba diyorum Merhez Hakem Kurulu bu bizim kendini beğenmiş spor bakanına olan hırsını bizim takımdan mı çıkartıyor. Bir takıma bu kadar ön kesilmez. Ayrıca, Bir takımın iki forveti birden 1 ay sakatlanıp oynayamayacaksa ve dahi, son 3 senedir bir türlü havamızı bulup, ayağa kalkamıyorsak arkadaşlar ben burda ERKUT TUTU' nun ahını ve Cruciatus laneti (Harry Potter serisinde adı geçen bir lanet türüdür. İnsanları acıdan çıldırtır. Affedilmeyen 3 lanetten biridir. :))) ni ararım. Adamın bütün emeklerini ve artı ahını çaldık. Çok zor ama inşallah düzeliriz.

fanatik samsunsporlu

rakip bizden iyi olsa da yenilsek zorumuza gitmez.böyle oldumu çıldırıyor insan

Ayberk

şimdi haftasonu antepe patlarız, baskılı başlayıp ilk dakikalarda gol bulur maçı alırız ama böyle kör topal lige çıkılmaz bu sene. çıktığımız yıl gibi düşük puanlarla ilk 2 kazanılmaz bu sezon. hayırlısı...

GökhanÇağlar

Bu kadar zayıf takım karşısında böyle ezik oynanmaz, Musa Sinan ve Haluk'un bu takımda yeri yok olmamalı. Umar da gitgide daha berbat oynuyor. Böyle oynamaya devam edersek kümede zor kalırız.