PTT 1. LİG 6. HAFTA | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 19 September 2013, 22:25:15

« önceki - sonraki »

mimar55

Alıntı yapılan: lato - 23 September 2013, 00:12:57
Haluk'un yediği tekme özetlere konmamış. Ama trtsporda yorumladılar. Musa Sinan'ın penaltı için çok ucuz yorumu yaptılar. Haluk'un pozisyona sadık ilhan penaltıyı çalmıyor bari endirek çalsın adamın alnına geliyor tekme dedi. tanju da izlememiş gelen mesajlarda yüzde yüz penaltı diyorlar dedi. Ki bana göre de haybeden penaltıyı yedi hakem. Ayrıca bize karşı rakiplerin bu kadar sert oynamasına izin vermeye devam ederlerse sene sonuna kadar beli doğrultamayız. Art niyetli bir hakem vardı istediğini de aldı. Hakemi 3 puandan dolayı tebrik etmek gerekir.

Söylediklerinin hepsine katılıyorum ama görüntü konulmuyor bu saçma bizim maçı en son maç olarak bırıkılıyor ayrıca maç anında bana ne bjk - gs maçından ekranın nerdeyse yarısını kaplıyordu. Bu kaçıncı maç hakemden şikayet ettiğimiz hep mi bize karşı çalınır düdükler artık dur demek lazım var kardeşim bu işin içinde bir iş olmaz bu kadar tesadüf ptt 1. Lige saygı diyenler aynı saygıyı maç yayını yaparken neden göstermiyorlar nedir o yazı denizli maçında verdiğimiz sakatlar yüzünden kaybettiğimiz 7. Puan umar denizli maçında sakatlanıp cıkmasa ekigo adanademir macı ve bu maçta oynasa böyle bitmezdi maçlar..  :kafa: >:(

samuray

artık bu takımda canberk mutlak oynamalı zaten oyuna girdikten sonra takıma bi canlılık getirdi kaç kez sağ kanattan binidmelei oldu ne olursa olsun umarı çıkarmamalıydı ileri ye top taşıyabilecek süratli giden bide serkan çalık var çıar musa sinanı al serkanı adamların kalemize tek bir şutu yok onlara verilen penaltı tamamda ya bize haluk.a verilmeyen penaltı ne hakem allah sen in b... versin adamın kafasına kadar tekme kalkarsa bunun adı penaltıdır hakem şere.s...biz şişirdik tüm topları bolu savunmasından geri döndü malesef atamayana atarlar klasikleşmiş deyim ama öyle oldu aynen kalpar efendi artık bu takımda canberki ilk onbirde oynatmalısın gençlere de şans tanı onlar kadar oynarlar belki daha fazlasını ercan doğan halil ibrahim şans ver gençlerimize artık emin başkan hocayı bi uyarmalı ya bu ne

kamuri

süper lige çıktığımız sezon orta sahada fark yaratan oyuncularımız vardı cok krıtık bi altay maçı hatırlıyorum mesela muratın son dakıkalarda ceza sahası dışından attığı golle 1_0 almıştık yıne içerdeki Giresun maçı oyun kıtlenmiştiki dilaver çıktı sahneye frikikten attı yıne 1_0 kazandık şimdi bunları yapacak orta saha oyuncularımız yok maalesef oyunu kitlenince açamıyoruz orta sahada kıtlenen oyunu kım açacak adnan mı erdem mi musa mı dolayısıyla da şişir her topu haluka sonuç ortada işte. he belki diyeceksiniz ki arif var onu da kalparınho oynatmıyor zaten tıpkı zamanında anılda olduğu gibi sanırım hocanın teknık oyunculara bi garezi var ben açıkçası sakatlar iyileşinceye kadar farklı bi formatta oynayacağımızı sanmıyorum ama sundan da korkuyorum bu sefer adıloviç iyileşince topu haluk yerıne adıloviçe şişirmeyız inşallah. bu arada Canberk için dilimizde tuy bitti oynat su çocuğu diye ama anlaşılan canberkın girmesi için şabanın ya da başka bi oyuncunun maç içinde sakatlanması gerekecek.

jean

Verilen penalti cok basit asil son dakikada bizimki penaltiydi zorlu 3 mactan galip  gelemedik Yenseydik Guzel olacakti

cgr

Alıntı yapılan: jean - 23 September 2013, 16:48:49
Verilen penalti cok basit asil son dakikada bizimki penaltiydi zorlu 3 mactan galip  gelemedik Yenseydik Guzel olacakti

Hani umudun yoktu ?!

orhan

Bizim takımda şut çekme özelliğine sahip bir tane topçu yok.Vurması gereken yerde pas, pas vermesi gereken yerde şut çekiyorlar bunlar idmanlarda iyi çalışılmalı. Bur dan yönetime de sesleniyorum geçen sezonda en büyük eksikliğimiz santrofor mevkiğindeydi sen aynı hatayı bu senede yapıyorsun ve transferini en sona bırakıyorsunuz sizlerin böyle bir lüksü olmamalıydı sezon başı iyi planlama yapılmalıydı.Şehirde  gerçekten bir sahipsizlik var yoksa hakemler bu kadar rahat düdük çalamazlardı.Adana demirspor maçında adam sanki basketbol maçı yönetiyormuşcasına kendi sahamızda bizi hiç oynatmadı.Bir takım kendi sahasında ancak bu kadar ezilebilirdi.Bolu maçındakiler ortada bundan öncekilerde aynıydı.Bizim genç dediğimiz oyuncuları millet milli takımlarda oynatıyor bu işlerde yaşa bakılmaz kim formayı hak ediyorsa ona verilir ön yargılı da bakılmaz.Canberk in yaptığı sert ve kavisli ortaları bu takımda kim yapıyor bizim takım orta yapmıyor topu sadece şişiriyor.Takım olarak iyi mücadele ediyoruz fakat yetenekleri kısıtlı oyuncuların çok olduğu bir takımız o yüzdende geriye düştüğümüz maçları çeviremiyoruz işimiz karambol ve duran top  golerine kalıyor. arifin en kısa zamanda istenilen seviyeye getirilmesi lazım orta sahada pas trafiğini sağlayacak oyunu yönlendirebilecek oyuncu görüntüsü onda var ama kendisini fazla yormadığını düşünüyorum hırsını kaybetmiş gibi.

kumköylü ahmet

TRT`yi Siddetle kiniyorum..Ulan Canli yayin yapiyosun bjk-gs macinimi Anlatiyon canli yayinladigin bolu-SAMSUNSPOR macini Unutdun.Körmüsün Diye deseler haklilar yani Emege saygi istiyosuynuz sonra.Sicarimlan sizin sayginiza.Kac Gündür Yazmim diye kendimi Tutuyorum dayanamadim.sere.sizler Baska maci Anlatacaksiniz Onu Verinlan hayvanlar.Birde demezmi Ben Bu Bolu-`SAMSUN maci icin Görevlendirdim O yuzden sizlere Bilgi vermekde zorlaniyorum bjk-gs macinda neler oluyor haber bekliyoruz diye..Sanki senden O mac icin Bilgi bekleyen var hayvan.O macdan Bilgi Almak isteyen gider ligtv yi izler gerizekali..Birde 2.yarinin sonuna kadar Yaziyiya ekrana yapisdirdiniz hem macin icine ettiniz hemde cok iyi mac anlattiniz Aldiginiz para Verdiginiz emeklere Yaziklar olsun.

nomak55

Ya beyler Haluktan forvet olursa benden micheal jackson olur adam fıçı gibi arkadaş bi kilo ver yaa bu nedir ne dönebiliyon ne topa vurabiliyon adamın bi tane olumlu hareketi yok ki biz haluka kalırsak ayvayı yedik bide aksi gibi adiloviç ile ekigho aynı anda sakatlandı şansa bak arkadaş

jean

Cgr ilk sayfada terbiyesiz konustun cevap vermedim umudum yok deyipte ne yazikki ben hakli ciktim hala niye yorum yapiyon anlamiyom soylediklerimdede dediklerimin tersini soylemiyom sanirim tersten okuyon

Lusage

24 September 2013, 22:43:08 #159 Son düzenlenme: 24 September 2013, 22:52:28 Lusage

Şu kardeşlerimiz için bari kılınızı kıpırdatsaydınız keşke. Yazık size. Yazık verilen emeklere...