PTT 1. LİG 6. HAFTA | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 19 September 2013, 22:25:15

« önceki - sonraki »

evolution55

erdem şen haluktan daha fazla gol pozisyonuna girmiştir sanırım!!! :(

emre

Bu şerefsizler Samsun'a rahat rahat girerse hak ediyoruz biz bunları.

Ollivanders

Alıntı yapılan: barnebau55 - 22 September 2013, 21:48:01
Abi sende taktin yillardir bu hocaya adam cikipmi oynasin eldeki malzeme bu ekigo olsaydi farkli olurdu

senin takımında en etkili adam umar ise ne kadar kötü olursa olsun sahada olmalı. böyle bir tercih yapılamaz. Haftalardır musa sinan kötü. ne gerekli kızaga cekilmesi için. yapmıs oldugu acıklamayı bekleyelim mi ? Takım olmustuk dimi o takım 3 pas yapamıyor. buyuk hoca ya ne de olsa.

Theofanis Gekas

arkadaş yasak masak ama ben böyle hakemin anasını sikerim

SSKLA

lucarelli

55.hakan

Bu takımla geçen sene neden küme düşmemeye oynadık bu maçta nasıl anlaşılıyor değil mi? Sahadaki takım küme düşmemeye oynar anca.Başka açıklaması yok.Bolu yu da biz hariç herkes yener.Yazıklar olsun size

Karabudun

Bu takozlara aldanıp da süper lig hayali kuran aklıma...

Lusage

red_white

Alıntı yapılan: Serpico - 22 September 2013, 21:45:59
Bu takıma , bu takımın hocasına tepki en kısa sürede verilmeli. Böyle bir şey olamaz.

katılıyorum burasını ne zannediyorsunuz lan siz!!!!

Lusage

Fatih Şen şerefsizi sen harbi tam şerefsizsin. 3 lu çektir sen anca *******

berusa55

Böyle bir mağlubiyet yok Allah kahretmesin. İlk yarının ortalarında yediğimiz bir golden sonra bir daha maçı asla ama asla çeviremiyoruz hey Allahım ya  :(

melihözkan

nerde papaz var bızım takımda talha dururken neden musa ve adnan oynuyo arkdas alt yapıda bır tane forvet yokmu koy onu oynası bune ya halukmuşş taaa ........... onun ben s...  gtsın

mehmet yılmaz

kendi kendine yenilen bir takımımız var
kabahat halukta değil kafaya oynayacağımızı söylediğimiz bir sezonda onu kadroda tutmakta.
çok bir şeye yanmıyorum da şu görgüsüz bir avuç bolulu taraftarımızla makara yapmaya çalışıyor ya ona yanıyorum

yirmiuc

Alıntı yapılan: melihözkan - 22 September 2013, 22:00:40
nerde papaz var bızım takımda talha dururken neden musa ve adnan oynuyo arkdas alt yapıda bır tane forvet yokmu koy onu oynası bune ya halukmuşş taaa ........... onun ben s...  gtsın

Aynen oyle, papazlari topladik takima.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2