20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

iyisin kara çucuk  :ok

forvete abdulkadiri veya o kalitede bi adam alırsak çok daha iyi oynar

cany

ekigho'ya da bi şeyler öğretse bari

celebi

Al gekası umar atsın gekas patlatsın

samsunew

UMAR henüz uyum sorununu atlatamamış olmasına rağmen çok iyi niyetli ayağına hakim bir futbolcu i.b.b. maçında çok ta doğru mevkide oynatıldığını düşünmememe rağmen hem orta saha hemde defans'a çok yardım etti bence umar'ın ofansif değilde hücum oynatılması gerekiyor bu şekilde oynatılınca sanki asist yapması gereken forvete yardım eden bir futbolcu gibi duruyor oysa dün akşamki maçta ekigho'nun yerinde umar oynasa daha farklı olabilirdi.genel anlamda UMAR iyi ve dahada iyi olacak inşallah ...

Burak

Kaliteli olduğu aşikar takıma alışınca çok canlar yakacaktır

mimar55

Deplasmanlarda varya bu adamı izle gör bence bu kadar rahat adam geçen adam sayısı kaç bu ligte hızlıda

5trawberry

Sol kanatta daha etkili oldu sanki. Özellikle sağ tarafa doğru driplinglerde çok başarılı.

cakir55

Tekniği ve top kontrolü çok begendim bu sene en büyük kozlarimizdan olacaktır aminu :))

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Furkan

Dikine oynadığı halde ben top kaybını hatırlamıyorum ibb maçında bi tane kaptırdı onuda gitti geri aldı zaten  ;D

bugra55

Uzun zamandır takımımıza böyle yetenekli, geleceği çok parlak ve bir o kadarda futbol oynamaya iştahlı yabancı transfer etmemiştik, Maşallah diyelim görüyorum ki herkes ziyadesiyle memnun ama daha sezonun başı ve Umar geleli 3 hafta oldu takıma ve şehrimize alıştığı zaman daha üretken olacaktır, tabi ki yalnız kalmaması kaydıyla. Unutmayalım Karabük bir tek Emenike sayesinde süperlige çıktı.

seyf55

herkes beğenmiş haklı olarak :)

samsun 55

İngilizce Kur-an'ı kerim istedi

Kırmızı-Beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Umar, menajeri Muammer Zengin'den İngilizce Kur-an'ı Kerim istedi. Zengin, aldığı Kur'an'ı Kerim'i Umar'a hediye etti

ZENGİN HEDİYE ETTİ
Samsunspor'un yeni transferi Umar Aminu, sahada ortaya koyduğu futbol kadar hem düzgün karakteri hem de dini inançlarıyla da konuşuluyor. Sezonun ilk maçında takım mağlup olamasına rağmen etkili performans ortaya koyan genç oyuncu, taraftarında adeta sevgilisi haline geldi. Samsun'a geldiği ilk gün 12 saatlik uçak yolculuğu yapmasına rağmen oruç tutan ve idmana çıkan Umar, şehri tam olarak bilmediği için menajerinden kendisine ingliizce Kur-an'ı Kerim getirmesini rica etti.  Menajer Muammer Zengin ise  aldığı Kur-an'ı Kerim'i antrenman sonrasında Umar'a hediye etti.

Furkan

kumköylü ahmet

ALLAH utandirmasin ilk macda super oynadi insallah böyle devam eder

HoliganSamSunLu

helal olsun  bu çocuk iş yapar ALLAH tan korkan adamdan zarar gelmez :)