20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: 5trawberry - 17 August 2013, 23:46:38
Niye bizden topçu çıkmıyor sorusunun kısmi cevabıdır bu çocuk.
Daha 95'li,muhtemelen Nijerya'da imkansızlıklar içinde yetiştirdi kendini. Ya biz 95'liler içinde en iyisi aldık, ya Afrika'nın havasında var, ya da bizimkiler cidden mal.
Bizim Şaban 25 yaşında daha pozisyon bilgisi yok,tazı görmüş tavşan gibi defanstan atıyo kendini; adam sağ bekte bile pozisyon almak için avcı gibi bekliyor.

Adımları çok iyi yere ayak ucuyla basarak gidiyor sanki.
Defansta her yerde vardı.
Helal olsun valla.

Aynen katılıyorum.
Helal olsun Umar. Kahrolduğumuz bu maçta bir sen bir de kareografi vardı.

orhan

maşallah allah nazardan korusun.gerçekten çok iyiydi.

cgr

Maraton tribünü ile karşılıklı yapılan, "Sen kara sevdamsın benim, Umar umar..." tezahüratı süperdi :)

Samet Torun

Cüneyt Yaşar'ın da dediği gibi bu adam bu lige fazla

Sadece Samsunspor

İzlediğim kadarıyla pek çizgiye inen bi topçu değil, hızlı çalımı biraz seven ve topu alıp ceza sahası dışına doğru sürüp boşluk arayan bi tip gibi geldi

##kdc##

doğan'ın, ercan'ın, kemal'in, canberk'in... de bu adam kadar değeri bilinir inşallah...

maşallah, Allah'ım bozmasın...

HoliganSamSunLu

aga sen nesin böyle ya maşallah inşallah nazar etmeyiz..

yirmiuc

Cok iyi transfer. Keske bi iki adam daha alaydik bunun gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

kara şeytan süpersin geleli 10 gün olmasına rağmen çabuk adapte olmuş ilerleyen haftalarda çok daha iyi bi umar seyredeceğimize inanıyorum herkes gibi bende aynı fikirdeyim kalpar efendi sen 18 yaş genç tecrübesiz diye oynatmadığın kendi gençlerimize niye şans vermiyorsun

55.hakan

Cavcav üşüşür buna da.Ucuza kapatmaya çalışır.İyi bir bonservis bedeli belirlemeliyiz.

mehmet yılmaz

Sanki Nijerya'dan değil de Ajax ya da Barcelona altyapısından alınmış gibi. Çünkü futbol bilgisi üst seviyede. Sadece hızlı değil top tekniği de gayet iyi. Bizi yanıltmadı Umar. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağına inanıyorum. Hele ki deplasmanlarda...  :ok

Samet Torun

iyi bir santrafora asist kralı olur.

feticalik

:_nazar :_nazar sakatlık kelimesini düşünemiyorum bile. Allah nazardan saklasın. Alışacaktır.

Ayberk

tum afrikalilar gibi hizli ama ayni zamanda ayagina hakim.topa da epey sert vurdu ayrica oyun zekasi da var.genelde afrikalilar da mental ozellikler olmaz.insallah ustune katarak gider,Allah nazardan saklasin

Sercan

Kurban olayım ona. Hem iyi top saklıyor, hem de mücadeleyi hiç bırakmıyor. Kaptırsa bile koşuyor topun peşinden. Vücudunu kullanarak çok top kazandı dün. Ama bir forvetimiz olmazsa bu adam da helak olur...