PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

emre__ss

İbb bu ligin en iyi takımı bu bir gerçek.Bu daha ilk dakikalarda belli oluyor.Bizse lig başlamasına rağmen transferi bitirememiş bir takım.Ancak sahadaki görüntü tam tersiydi ilk dakikaların heyecanını attıktan sonra takımımız iyi oynamaya başladı..Kim ne derse desin ben Musa Sinan ve ekigho hariç herkesi beğendim.Erdem,Şaban,Musa Aydın hatta Turgay bile geçen seneden iyiydi.En azından şundan eminim takımımız kondisyon açısından çok iyi..son olarak Bize çok acil bir forvet ve ileriye dönük orta saha lazım.Bunları gerçekleştirirsek hedeflerimize ulaşmak zor değil

King1965

burası ne Süper Lig ne Uefa Avrupa ligi nede Şampiyonlar ligi burası ptt1. lig 19 mayıs stadyumu !!

Cihan Beşevli Trtspor Spikeri

HoliganSamSunLu

samsunspora bir golcü ve dürüst bir hakem gerekli

beşnumara

Bu takıkın Canberk'e Canberk'in de bu takima ihtiyaci var küsmemeli küstürülmemeli.
Kalpar ikinci yarinin basinda isinmaya canberk, dogan ve pekşeni gönderdi cocuklar ısına ısına buhar oldular belediye 3. oyuncuyu degistirdikten sonra biz ilk oyuncu degisikligini yapiyorduk.
Isınmaya o cocuklari gönderdin diye sadece onlari oyuna alacan diye bir sey yok. Bariz belli ki kötü de olsa koy haluk'u ileri ekighoyu sola al savunmanin kucagindan cikar 80 dakika gördün iste o sekilde bir sey yapamadi ekigho.
Hic mi degismedin kalpar? Oyuncu degisikligi icin neyi bekliyosun anlayamiyorum. Her şey yolunda gidiyor sanki. Yenilecek talihsiz golü hesaplayacaksin hakem faktörünü hesaplayacaksin oyuncunun gol kacirabilecegini hesaplayacaksin... ama oyuna müdahale etcen daa. Sövdürme kendine ilk mactan.

Karabudun

18 August 2013, 12:07:19 #304 Son düzenlenme: 18 August 2013, 12:12:23 Karabudun
Şimdiden adımız yalakaya, torpilliye çıktı.  :kafa: Hayır, millete karşı nasıl savunacaksın kendini?

_SoN_

bazen hiç bakmasam mı,takip etmesem mi diyorum,bu nedir arkadaş çile sıkıntı,dert,keder.Ekingo solla vursa % 1 beyin kullansa 1-0 öndeyiz,onamı isyan edeceksin,son saniyede 6 kişinin arasından kaçıp o topa vurdurulup 0-1 geriye düşmeye mi, yazık gerçekten, kaçsakmı uzaklaşsak mı takımdan .Sağlığımızdan olacağız.

usare

samuray

90+5 te yıkıldık kahrolduk yine 3 dk uzatma veriyorsun 5 dk oynatıyorsun hakem bunu bi araştırmak lazım bu hakem acaba ibb de elemanı falanmı hani süper ligte bi ibb çalışanını ibb.nin bi maçına vermişlerdi hangi maç olduğunu unuttum şimdi sürekli aleyhimize çalışması bariz faullerimizin verilmemesi takdir haklarını hep ibb.den yana kullanması açıkçası ben bu hakemi pek iyi niyetli görmedim maça gelince bi santraorumuzun olmayışı vede orta sahamızda hala turgay erdem gibi oyunculardan medet ummamız    belki özverili iyi niyetli oynadılar ama malesef orta sahayı çok boş bıraktık kalparın taktiği gereği olsa gerek ileriye kanatlara top atacakk orta sahayı çevirecek bi oyun kurucu ön libero adına ne dersek diyelim acilen gerekli tabiki birde santrafor eğer a.kadir olmuyorsa m.yıldız güçlü fiziği ile rakip stoperleri yorar sırtı kaleye dönük oynaması orta sahadan gelen arkadaşların gol yolları yaratır attırır (tabi şu andaki form durumunu bilmiyorum kamp görmüşmü hazırmı değilmi) canberk , doğan  kısa sürede de olsa kemdilerini gösterdiler eğer bu eksikliklerimizi en kısa sürede giderirsek kesinlikle ilk üçü zorlarız umar  ı çok beğendim zaten herkes onu konuşuyor çok daha iyi olacağına inanıyorum ekigho kanatta oynamalı santafor yokluğundan zoraki oynatıldı kanatlara inince çok daha etkili olur

atakan

kalpar bu gençler seni ne yaptıda oynatmıyorsun..
erdem ve turgay kadar oynaymazlarmı uyuz herif.

muzaffer4

deli 55

mutlaka orta saha şart takıma.herkes forvet diyor ama top taşıyacak,ara pası atacak,top tutacak adam gerekli.bunlar olmadan ilerideki adam ne yapsın

55.hakan

Bu takım bu sene iş yapacak buna inanıyorum.Geçen seneki ilk yarıdan daha kaliteli takım var sahada. O sebeple daha rahat bir sezon geçireceğiz.İyi bir iki tane forvetle coşar bu takım.Musa Sinan bile koşmaya başladıysa bu takım iş yapacaktır.

Sioux

Alıntı yapılan: sabri yıldız - 18 August 2013, 11:24:49
Kimse kimseyi kandırmasın ne hakem ne hüseyin kalpar nede oyuncular suclu tek suclu şehir yönetenler ancak bazı yorumlara bakıyorum bumu sizlerin sportmenlik anlayışınız topluma açık mekanlar neresi olursa olsun küfürlü kötü cümlelere ceza yağadını ne cabuk unuttunuz benim diyeceklerim bunlar ancak şunu belirteyim samsunspor bence süperlig e çıkacaktır yanlış yorum yapan arkadaşlara kapak olsun anlayan anladı

Ne diyorsun sen?
Kime kapak yapıyorsun?
Anlayan anladı demişsin de kimse birşey anlamadı.

Ekingo değil, Ekigho. Yalandan Ekingo diyolar sanki, uyuzluk olsun diye.

celebi

Alıntı yapılan: 55.hakan - 18 August 2013, 12:40:45
Bu takım bu sene iş yapacak buna inanıyorum.Geçen seneki ilk yarıdan daha kaliteli takım var sahada. O sebeple daha rahat bir sezon geçireceğiz.İyi bir iki tane forvetle coşar bu takım.Musa Sinan bile koşmaya başladıysa bu takım iş yapacaktır.

Stoper

18 August 2013, 13:03:40 #314 Son düzenlenme: 18 August 2013, 13:07:22 Stoper
Maşallah fotoğraflara bak.Siyasetcilerin oyuncağı olduk.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1141

Hiç paylaşacak başka fotoğraf yokmuş gibi gs ürünlü birisinin  olduğu fotoğrafı resmi siteden paylaşmışlar.Dingil,öküzler sizi.