2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

cakir55

Gri formanın bir anlamı var mı acaba ? İlk başta ilginç gelmişti pek hoşuma gitmemişti ama şimdi güzel gözüktü gözüme. Ayrıca diğer takımlar gibi düz olacağına böyle sadece bize özel olması güzel yani.

furkan5534

kırmızı celtıc tarzı olanı çok ıyı :)

cany

15 August 2013, 21:51:21 #242 Son düzenlenme: 15 August 2013, 21:55:07 cany
güzel formalar da grinin ortası ya hiç olmasaymış ya da tetris gibi değil de düz kırmızı beyaz olaydı iyiymiş. iyi ama formalar öyle abartacak kötü bi durum yok

Desiqner

Formaların tasarımını geçtimde bu kadar geç çıkması hiç iyi olmadı.Tatil için Samsun'a gelenler ve Lig öncesi formalarını almak isteyenler bolca ve yeni sezon formasını alamadığı için sosyal medyada söylenenlerde oluyor...
Allah korusun sezona kötü bir başlangıç yaparsak Store'da satışlarda düşüş kaçınılmaz olur.Bu sefer kısıtlı kaynaklarımızdan biride büyük darbe alır.Umarım en kötü maç günü formalar satışa sunulur...

Samet Torun

Net 1.forma. Önce onu sonra da griyi alacaz galiba. Öyle görnüyo :)

cgr

Öncelikle 3 forma da güzel. Geri kalan yayınlanmayan 2 forma da güzeldir eminim...

Ama en çok dikkat çeken, herkesin söylediği gibi gri forma...

Üst kısmı çok güzel. Yalnız gelen tepkilerin sebebini göz yorması olarak düşünüyorum...

Forma takımı (üst, şort, tozluk) komple gri olunca ister istemez gözü yoruyor, uzaylı gibi duruyor :)

Gri formanın altına bence siyah şort ve tozluk çok güzel durabilir...

s_uzunkaya

gri forma vitrinlik,teşhirlik,reklamlık,egzantiriklik,interestiringlik düşünülmüş herhalde  :P . sahalarda göreceğimizi sanmıyorum. samsunsporumuzun 48. yılı hatırası olarak tasarlanmış olabilir :)

MeL_55

16 August 2013, 01:13:14 #247 Son düzenlenme: 16 August 2013, 01:39:20 MeL_55
acik ve net ligin en iyi formalari bizde
cumartesi günü hepiniz bana hak vereceksiniz  :ok

maviay55

1 ve 2. forma gayet şık güzel bence..hayırlı ugurlu olur inşallah

Burak

vallahi bütün formalara baktım direk olarak en kendine özgü formalar bizde griye ben farklı bir yorum getireceğim o forma muhtemelen kumaş olarak ele alındığında bence de güzel olacaktır ama reklam basıldığında o formadan hayır gelmez bi daha 1.forma efsane 2.formada yıllardır çıkması gereken bir formaydı kaldı ki millet 3 formayla oynarken biz her sezon 5 farklı formayla oynuyoruz

amisos5506

HoliganSamSunLu

formalar güze söyleyecek bir şey yok birde satışa çıksa

maraton

grinin noktalarının içinde mors alfabesi ile gizlenmiş mesaj var.. çözenin daşşakları altına dönüşüyor !!

Cheregi

Aman diyorum, sır olarak kalsın  :D

Furkan

Formalar her zaman resimdekilerden güzel durur gerçekte bence. İlk ikisi çok başarılı olmuş 3 ü canlı görmek gerek :D