2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

King1965

2 TANE DIS SAHA FORMASI BELLI DEGIL ONLAR BENCE BOMBA TASARIMLAR

cakir55

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2013, 18:40:03
sanmıyorum tozluk veya şort rengi farklıdır muhtemelen.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ayberk

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2013, 18:40:03

çok yüksek ihtimal biri düz kırmızı diğeri düz beyazdır ama benim tahminim tabi sadece bekleyip görecez

Serkan

Yanılıyorsun o zaman formalar değişik

Ayberk

gri formayla ilgili tek beğenmediğim nokta şort ve üstün renk tonu tutmamış. belki gerçek hali böyle değildir tabi bilemiyorum

sersa

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 August 2013, 18:39:47
üstüme niye alınayım, errea'nın sahibi miyim ben? ben de kendi fikrimi beyan ettim. beğenmeye de biliriz gayet normal ama, Samsunspor formasından bahsederken berbat diyemem ben. diyenin de kendi fikridir eyvallah. ama tasarımlar yapılırken niye yapmadık bu eleştirileri benim anlayamadığım ve sorguladığım konu bu
tasarım yapmaktan anlamıyorum kardeşim bu kadar açık bilsem yaparım.lafımda takımımza değil formanın rengi ve desenine.her neyse ;)

Akyol

Gri olmamış,Parçalı iyi gözüküyor.. Enine çizgili kırmızı beyaz alternatif olur. Hayırlısı olsun inşallah şampiyonluk formalarımız olurlar uğur getirirler...

Ayberk

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 August 2013, 18:39:47
üstüme niye alınayım, errea'nın sahibi miyim ben? ben de kendi fikrimi beyan ettim. beğenmeye de biliriz gayet normal ama, Samsunspor formasından bahsederken berbat diyemem ben. diyenin de kendi fikridir eyvallah. ama tasarımlar yapılırken niye yapmadık bu eleştirileri benim anlayamadığım ve sorguladığım konu bu

diye düzelteyim, ama aynen çok önemli bir mevzu değil uzatmaya gerek yok

Cheregi

Formaların hepsi güzel,
1 zaten 10 numara
2 fena değil
3 biraz tereddütte bıraktı, klasik olmaması ve çok farklı olması güzel, gri forma düşünülmesi de güzel ama gri üstüne o model pek gitmemiş sanki, siyah üstüne çok daha şık dururdu bana göre.

Ör:

##kdc##

gri formanın üzerindekiler ne??

BigBadMama5552

Yedek forma tetris oyununu anımsattı bana nedense.  :D Diğer takımlara göre değişik ama kabul etmek lazım.
Onun haricinde iç saha formalarımız çok güzel bence, İnşallah dış saha formalarımız da güzeldir. Gerçi Samsunspor forması her şekilde güzel.

5trawberry

4 çeşit forma var, sitede bulunmayan 2 çeşit daha mı var?
Ben şahsen biri hariç beğenmedim.
Enine çubuklu yıllardır Boluspor'a dayatılan forma.
Az farklı olmalıydı.

Ayberk

o değil de fethiyenin formaları gördünüz mü beyler çakma psg forması, önündeki reklamla birleşince tam bir halısaha takımı havası yaratmış

Dartagnan

Vay *** sallayan sallayana ben dediğiniz kadar bir kötü durum göremedim ortada. Zaten bu forma ve tisort olayında cogu kişi muhalif yaklasıyor. Ne olmus yanı farklı olsak tek düze olmasak?  Nike vs marka gıyıp herkesle aynı modeli mi giyseydik?  Böyle daha iyi arkadas. Sıradan olmaktansa.

##kdc##

parçalı ve celtic formaları çok güzel olmuş, inşallah ilk iki ayda ikisini de alacam ama grinin üzerindekileri gerçekten anlamadım? noktalar desen mi?