2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

King1965

gri formaya alıştı gözüm .. iyi :)  :ok

CeLL-O

Gri formaya çok sallayan oldu satışlarda 1. forma ile kapışır.

MeL_55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 16 August 2013, 01:13:14
acik ve net ligin en iyi formalari bizde
cumartesi günü hepiniz bana hak vereceksiniz  :ok

dedigim gibi cikti  :) :ok

Ayberk

ilk gördüğümde de beğenmiştim, sahada çok daha güzel durdu :evet:

Sadece Samsunspor

Ama ne derseniz deyin gri bizim renk değil ben bugün kırmızı beyaz görmek isterdim sahada bide ilk maç

Samet Torun

Sırasıyla 1. forma ve gri forma olacaktı. Gri başı çekti :)

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 August 2013, 20:09:45
Store çalışanı olarak, bence en fazla gri satılacak... Diğer formaları da beğendim. Çizim olduğu için size kötü geliyor.

cgr

Bugün Cem ile şahit olduk. Store da en çok gri forma soruldu.

HoliganSamSunLu

harbi gri forma güzel parçalı forma ile gri forma alınır ilk iki sıra böyle olur.

celebi

Cem kardeşim mesajımı aldın sanırım ;)

muzaffer4

Formalar bugün kaç gibi satışa çıkar?

cembaba

Beyler, 3. haftadaki Fethiye maçımıza Allah'tan bir şey olmazsa bütün formalar ve Errea'dan sipariş edilen tüm ürünler mağazalarımızda yerini alacak. Bu sene bayağı malzeme aldık. Azıcık daha sabır istiyoruz.

muzaffer4

O zaman 2 eylul gibi formalarimizi aliriz bilglendirme icin tesekkurler.

Stoper

Gri formayı almayı düşünen var mı?İlk gördüğümde sofra bezi gibi demiştim ama gözler alışınca güzel görünmeye başladı ya da kuzguna yavrusu şahin görünür benimkisi de o hesap olabilir..Gri renk de formamız daha önce oldu mu bilmiyorum ama çok farklı bir tasarım olmuş.Gri dışında bir tane daha almayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim.

orucreis

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 August 2013, 12:21:58
Beyler, 3. haftadaki Fethiye maçýmýza Allah'tan bir þey olmazsa bütün formalar ve Errea'dan sipariþ edilen tüm ürünler maðazalarýmýzda yerini alacak. Bu sene bayaðý malzeme aldýk. Azýcýk daha sabýr istiyoruz.

fethiye maçından önce mi sonra mı  :-\