2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

MeL_55

benimde bildigim kadariyla 3 forma var sadece.

King1965

Alıntı yapılan: Cheregi - 15 August 2013, 19:42:06
1 ve 2 de şort ve tozluk renkleri değişir muhtemelen. Farklı tasarım beklemiyorum.

ben beklıorum valla ..:)

muzaffer4

MeL_55

Alıntı yapılan: ekigho55 - 15 August 2013, 19:54:54
Kesin cikis tarihi varmi?

haftaya cikabilir. garanti konusmak istemiyorum ama büyük ihtimalle haftaya storelarda olur insallah

King1965

MeL_55

Facebookta olsun Twitterde olsun yorum yapanlar zaten Samsunsporlu olmadigini biliyorum. Forma ne olursa olsun Arma oldugu icin zaten dünyanin en güzel formasidir. Onlar gitsin tuttugu takimlarin formasini alsinlar.

Öncelikle bu görüntüde her forma biraz göze hos gelmeyebilir. Ben size Cumartesiyi bekleyin derim yorum yapmak icin. Oyuncularin üzerinde müthis duracagindan süphem yok. Özellikle 1. ic saha forma tarihimizin en güzel formasidir. Hem parcali olmasi hemde 20 ocak 1989 anisina siyahi tasimasi cok güzel bir görüntü ortaya cikariyor. Inanin diger iki formamiz da cok güzeller. Gri forma ilk basta göze yabanci geliyor ama bunu hem yesil sahada hemde isik vurdugunda kamera karsiinda degisik ve sempatik duracaktir.

cembaba

Dış saha formaları da farklı. Ama yok. Bize yaranılmıyor. Bize de bunlardan yapılması lazım. Klasik düz yasla gitsin.

Store çalışanı olarak, bence en fazla gri satılacak... Diğer formaları da beğendim. Çizim olduğu için size kötü geliyor.

buonanotte

Gri forma kaleci formasını andırır gibi olmuş.Ama diğer ikisi geçen seneki formalara göre albenisi yüksek.Özellikle 1.forma çok iyi.

Mert

1 ve 2 güzel ama gri bence de olmamış gibi sanki.Neyse hayırlı olsun takımımıza yarın bu formalardan biriyle bismillah diyeceğiz.Hepsi uğur getirir inşallah.

berusa55

15 August 2013, 20:18:16 #234 Son düzenlenme: 15 August 2013, 20:29:12 berusa55
Beğenen de beğenmeyen de olacak; herkesi memnun etmek diye bir şey yok zaten. Hayırlı olsun yeni sezon formalarımız; şık olmuş. İnşallah bu formaları terletecek olan futbolcu kardeşlerimiz, o üzerindeki şanlı armanın hakkını sonuna kadar verirler.

55.hakan

Ben griye bayıldım. Herkesin zevki farklı evet siyah üstünde daha güzel dururmuş ama modeli çok farklı ve düşünülmüş üzerine belli. Alırsam griyi alırım.

mehmet yılmaz

Zaten ben bugüne kadar çıkmış hiç bir forma için herkesin beğendiğine şahit olmadım.
Böyle bir şey de mümkün değil. tasarım bu, zevk, beğeni...
Mesela ben griyi hiç beğenmedim.
diğerleri güzel. Sanırım burada olmayan iki tane daha var. Onlar da güzel. En güzeli de Maratonton'un bana cebren hediye edeceği forma siyah olan. Ama görmek lazım tabii...
Şampiyon olduğumuz sezon Lig formaları ne kadar da kötüydü, bir hatırlayın isterseniz.
Hayırlı olsun.

KareAs55

Herkesin görüşüne saygı duymalıyız bence. Hayırlı olsun camiamıza evimize döndüren formaların olması dileğiyle.

SSKLA

Yedek forma için şunu diyeyim

Erdal Bakkal: " Farklı olanı kabullenmedikçe insan olamazsın derdi annem." :)

Benim ilk alacağım gri sonra parçalı sonrada celtic olacak inşallah. :) Sonuçta tarihimizde kaç defa gri formamız olacak.

teksas3455

Alıntı yapılan: Musti - 15 August 2013, 19:21:26
Üçü de çok güzel...

Ben en çok yedek formayı beğendim. İlginç geldi nedense.
Arkası düz gri mi acaba?