2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

Cheregi

14 August 2013, 13:44:16 #180 Son düzenlenme: 14 August 2013, 13:48:42 Cheregi
Alıntı yapılan: ekigho55 - 14 August 2013, 13:18:32
Koca errea markasi diyoruz ligin baslamasina 3 gun kalmis formalari tanitima cikarmadilar bile acaba errea butun anlastigi takimlara bunu yapabilirmi ingiltere liginde yapabilirmi bunun nedeni bize onem vermemesi mi?

Errea ya da diğer markalar her sene kreasyonlarını, modellerini hazırlar, sonra takımlar bu modeller içinden seçim yaparlar, sadece renk ve arma değişikliğiyle toplam 15-20 model içinden onlarca farklı varyasyonda formalar çıkar ortaya.
Bu sene bir güzellik yaptılar, kendi kreasyonları dışına çıkıp bizim tasarımlarımızı uyguluyorlar. Diğer takımlar hazır tasarımlardan forma seçerken biz tasarım hazırlıyorduk. Bunların değerlendirilmesini, yeniden tasarlanmasını göz önünde bulundurursak 2 hafta gibi bir gecikme normal.
Birde errea nın bizim dışımızda kime özel tasarım yaptığını araştırmak lazım, aksine bize daha fazla önem verildiği için gecikme olmuşta olabilir.

Bizim acemiliğimize geldi belkide, belkide bu tasarımların daha önce hazırlanıp errea ya sunulması gerekirdi.

muzaffer4

Ancak boyle bir aciklama beni tatmin edebildi  cok tesekkurler.

Peki formalarimizin resimleri ne zaman gosterilir satisa cikmasada formalarimizi gormek isterim.

HoliganSamSunLu

özellikle gurbetçilerin samsunda olduğu dönemde satılması gerek bunların son baharda forma satışımı olur...

Cheregi

Bilgim yok malesef. Sanırım birinide olsa en erken maçta futbolcuların üzerinde görebileceğiz. Satışa sunulacak formalar hazır olmasa da takım formaları hazırdır herhalde.

5trawberry

Eğer öyleyse hayal kırıklığı..

cakir55

Bir ve iki iyide yedek forma kötü gibi.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sersa

Ayberk

valla ben de farklı olduğu için yedek formayı beğendim. diğer ikisi zaten taraftarın kendi tasarımı. 3 ve 4 numaralı formaları da bekliyoruz varsa. beğenmeyen arkadaşlar yine tff'den diğer takımların sayfalarına girip bakabilirler, tekdüze olmadığımız için ben beğendim.

Ayrıca madem estetik kaygılarımız bu kadar yüksek, hayagücümüz bu kadar sınırsız; neden tasarım beklenilirken bir iki kişi hariç forma tasarımı yapıp koymadı buraya? veya fikir beyan etmedi? o zaman eleştirmeyenin şimdi kötü olmuş, iyi olmuş demeye bence fazla hakkı yok. çünkü direkt olarak bu sitedeki kişilerin tasarladığı formalar yapıldı

King1965

Siyah Kırmızı beyaz parçalı güzel

gerisi errea klasik

sersa

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 August 2013, 18:25:26
valla ben de farklı olduğu için yedek formayı beğendim. diğer ikisi zaten taraftarın kendi tasarımı. 3 ve 4 numaralı formaları da bekliyoruz varsa. beğenmeyen arkadaşlar yine tff'den diğer takımların sayfalarına girip bakabilirler, tekdüze olmadığımız için ben beğendim.

Ayrıca madem estetik kaygılarımız bu kadar yüksek, hayagücümüz bu kadar sınırsız; neden tasarım beklenilirken bir iki kişi hariç forma tasarımı yapıp koymadı buraya? veya fikir beyan etmedi? o zaman eleştirmeyenin şimdi kötü olmuş, iyi olmuş demeye bence fazla hakkı yok. çünkü direkt olarak bu sitedeki kişilerin tasarladığı formalar yapıldı
kardeşim niye bu kadar üstüne alındın ki? kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş o da yedek forma bırak istediğimizi söyleyelimtaraftarın kendi yaptığı formaya birşey diyen yok zaten...

Sercan

Bence PTT 1. Lig'in en güzel formaları bizim olmuş. Diğerleri tek tip hep. Bir de bu formaları reklamlı falan şekliyle görmek lazım. Ayrıca 2 tane daha forma olması lazım...

King1965

cembaba

Gerçek hallerini gördüğünüzde söylediklerinize pişman olacaksınız. Ben çok beğendim.
Herkesin giydiği klasik formalardan değil hiç değilse.

Ayberk

Alıntı yapılan: sersa - 15 August 2013, 18:31:09
kardeşim niye bu kadar üstüne alındın ki? kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş o da yedek forma bırak istediğimizi söyleyelimtaraftarın kendi yaptığı formaya birşey diyen yok zaten...

üstüme niye alınayım, errea'nın sahibi miyim ben? ben de kendi fikrimi beyan ettim. beğenmeye de biliriz gayet normal ama, Samsunspor formasından bahsederken berbat diyemem ben. diyenin de kendi fikridir eyvallah. ama tasarımlar yapılırken niye yapmadık bu eleştirileri benim anlayamadığım ve sorguladığım konu bu