2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

orucreis

seyf55

ismail

var mı gören formaları  :kanka:

Tiryakiler55

Neymi$ o yok satacak forma ? MeraklandIk $imdi, biran önce resmini yükleyinde yurtdI$Inda olsakda sipari$imizi verelim  :evet:

cembaba

Kesin değil renkdaşlar. Takımın formaları ancak yetişmiş. Haftaya kalacak büyük ihtimalle :( Üzgünüm.

5trawberry

Forma satışları haftaya ertelenirse ciddi bir plansızlık ve eksiklik. Bahanesi olamaz.

MeL_55

eksiklik ve plansızlik yok. errea 2011de ve bu sene sadece samsunspora özel tasarım yapıyor. herkes gibi katalog forma giyseydik şimdiye kadar formalarimiz çıkardı.

muzaffer4

Ilk macimiz azyni zamanda forma tantimi olacak ozel tasarim yapan firmalar neden 20 temmuzda forma cikardilar sonra neden forma satisimiz dusuk diye dertleniyoruz kis gunu kim formayla gezer

Ayberk

ozel tasarim derken,anadolu da sadece bursa ve akhisarin tasarim formasi var,ikisi de puma.puma dunyada ve turkiyede kac takima forma uretiyor,errea kac takima uretiyor? errea turkiye, siz gibi ben gibi samsunsporlularin elinde.illaki onlar da dusunuyordur bunlari.eksikler tabi ki var ama bizimle ayni hissiyata sahip markalara destek olmaliyiz.tabi su da var, ptt liginde baska kimse tasarim forma yapmaz

muzaffer4

Koca errea markasi diyoruz ligin baslamasina 3 gun kalmis formalari tanitima cikarmadilar bile acaba errea butun anlastigi takimlara bunu yapabilirmi ingiltere liginde yapabilirmi bunun nedeni bize onem vermemesi mi?

Ayberk

evet kardeşim yapamaz haklısın herkesin bize garezi var

muzaffer4

Ertuğrul Sağlam

Ekigho55@Errea'ya sadece Samsunspor forma sponsoru gozu ile bakarsan yanlis yaparsin. Istersen Errea Türkiye'yi bir arastir Samsunspor ile sponsorluk disinda nasil bir bagi var ve o Errea, Samsunspor'un menfaatine ters duscek bir duruma isteyerek sebep olurmu!.

muzaffer4

Biliyorum erreayi milli takim formalarini da yapiyor cok iyi bir marka oldugunu da biliyorum ama sezonun baslamasina 3 gun kalmasina ragmen hala formalarin gorsellerini bile yayinlamalarini kabullenemiyorum.

5trawberry

Samsunspor'un haftasonu maçı var ve, Samsunspor formaları satışta değil. Samsunspor'un menfattine ters durum bu. Yurtdışından gelen insanlar var ve çoğu formalarını alamayıp dönecekler.

Tamam Nike,Adidas yerine Errea bin kere tercih edilir. Ama durum böyle diye de, özensizliği kabul etmek mümkün değil.
Allah korusun ligde 2-3 maç kazanamazsak forma satışları da yerlerde gezer.