Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

09 August 2013, 14:12:15 #37665 Son düzenlenme: 09 August 2013, 15:03:03 Cheregi
- Taaaktik anlamda böyle, teknik, taktik, sistem, hücum varyasyonu, Eneeess aferin oğlum, aferin Eneeeess. Nerde kalmıştık, Türk teknik adamlara gereken şans verilmiyor, hiçbir teknik, taktik eksiğimiz yok, fazlamız var, teknik taktik olarak daha ilerdeyiz. Bak Barcelona'ya, takip ediyoruz bunları, kim hangi taktikle oynuyor örnek alıyoruz. Şampiyonlar ligi maçlarını izliyoruz farklı birşey öğrenelim diye, adamlar teknik taktik bizden çok öndeler. Bunları örnek almamız lazım. Bizim ne eksiğimiz var. Alman ekolünden geldiğim için telaffuzda sorunlar olabilr, taktik anlamda söylediklerimin tersi çıksaydı, beni perişan ederlerdi. Bana internetten ezberden konuşuyorlar. :deli:

feticalik

Fatih Karagümrük'ün pilot takımımız olduğu haberi doğru mudur ?

teksas3455

Samsun Yolspor değil mi bu  :D

Alıntı
Yolspor'la oynadıkları maçta 25-0 yenilince, ligin ikinci yarısında rövanş maçına çıkmak istemeyen Seydilerspor'lu oyuncular Yolspor yöneticileri tarafından, "Söz bu sefer çok gol atmayacağız" diye ikna edildikten sonra, maç 27-0 biteli 6 yıl oldu.

http://fotogaleri.haberler.com/kac-yil-oldu/resim-13/

samsunum

celebi

Arkadaşlar sakın uykusuz yola çıkmayın. Bu konularda kendine güvenenlerdenim. Bilen bilir beni. Ama hümüşhacıköyde bugün uyudum ve kaza yaptık. Rabbim korudu valla. Sadece hava yastığı patladı arabada bir şey yok. En çok ta insan çocukları ve eşi için çok korkuyor. Şükür kimsede bir şey yok. Takla atmadığıma şükrediyorum arabada Allahtan bir şey yok

CeLL-O

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2013, 16:39:28
Arkadaşlar sakın uykusuz yola çıkmayın. Bu konularda kendine güvenenlerdenim. Bilen bilir beni. Ama hümüşhacıköyde bugün uyudum ve kaza yaptık. Rabbim korudu valla. Sadece hava yastığı patladı arabada bir şey yok. En çok ta insan çocukları ve eşi için çok korkuyor. Şükür kimsede bir şey yok. Takla atmadığıma şükrediyorum arabada Allahtan bir şey yok

Geçmiş olsun abi.

feticalik

Geçmiş olsun abi. Allah korumuş..

Tufan

Verilmiş sadakan varmış Çelebi abi büyük geçmiş olsun. 2 kazası olan biri olarak hava yastığının şokunu yaşayan bilir.

celebi

Aynen öyle valla  kardeşim o nasıl bir şok öyle. Bununla beraber daha yeni uyımadan örürü yakınları vefat etmiş biri olan eşimçok kötü oldu. Aynı bu şekilde Allah muhafaza üç kişi vefat etmişti daha yeni. Biz ucuz atlattık Mevlaya şükürler olsun

cembaba

Abi çok büyük geçmiş olsun.

King1965

celebi

Eyvallah kardeşlerim Allah razı olsun

binikalamadım

Ellibeş Numara

Geçmiş olsun, allah korumuş çelebi abi.. Arabayı babam sürsede, 2005'te bende memlekette büyük kaza yaşadım.. Takla attık, arabamız kağıt gibi olmuştu ve biz o araçtan sağ çıktık.. Kaza yerine gelen kalabalık, kağıt gibi olmuş bu araçtan nasıl çıktılar diyorlardı. Ailem çok etkilendi o kazadan, aracın içinde bende bulunmama rağmen ben etkilenmedim.. Allah kimseye kaza, bela vermesin..

SSKLA

geçmiş olsun çelebi abi, allah hepimizi kazadan beladan korusun.