Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak55

Hepimizin ramazan bayramı mübarek olsuun :) Yağmurdan dolayı zarar görenlerin Allah yardımcısı olsun  :(

cezayir55

Alıntı yapılan: barnebau55 - 08 August 2013, 08:46:44
Atakumda her taraf su doldu evler batti yaziklar olsun 3 dur sel geldi kac kere soyledik hicbir onlem alinmadi
atakumu rant için beton yaptılar  şimdi önüne geçemiyorlar  herkese geçmiş olsun  her sene sel olan atakumda kökten çözüm almayan yetkilileri kınıyorum

burakbas

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.

cezayir55

metin burma nın zaten birşeyler yaptığını gören var mı ki çene bol,icraat sıfır

berusa55

Yağmur bereketi geçti artık. Bayrama mı uyandık felakete mi belli değil. Allah zorda kalanlara yardım etsin...

cgr

Şu anda da aynı şekilde yağmaya devam ediyor... Cidden hiç iyi değil...

Ekrem

Tamam bu Allah'tan gelen birşey ama önleminide alıcaksınn daa 

cgr

Alıntı yapılan: cezayir55 - 08 August 2013, 09:04:04
metin burma nın zaten birşeyler yaptığını gören var mı ki çene bol,icraat sıfır

Bu sorunun Büyükşehir Bld. tarafından kaynaklandığını söylemiş adam...

seydo55

Alıntı yapılan: burakbas - 08 August 2013, 08:49:38
Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.

39 havada

5trawberry

Allah'ın hikmetine sual olunmaz ama, yıl olmuş 2013 her sene bu sel felaketini yaşadık insan hiç mi ders almaz.
Herkes birbirine top atsın bakalım.

muzaffer4

Atakum turkis su dizkapagini gecti

teksas3455

Samsun son 10 yılda gerçekten çok güzelleşti. Şehir içi olsun, sahil tarafı olsun. Yürüyemezdik oralarda.
Şimdi misafirimiz gelince gezdireceğimiz çok güzel yerler oldu. Ama maalesef üst güzelliğe verilen bu önem
alt yapıya verilmiyor. Geçen sene selin içinde kalan biri olarak Allah selde mağdur olanlara sabır versin, yardım etsin.

Ertuğrul Sağlam

Atakum fiziki yapisi itibari ile buyuk paralarla devasa altyapi yaplmadigi surece bu tur afetlere maruz kalmak zorunda... Allah afete maruz kalanlarin yardimcisi olsun.

ugrass

Hepinizin bayramı mübarek olsun ALLAH tekrarını nasip eder inşallah :)