Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Alıntı yapılan: fanatik - 08 August 2013, 23:12:35
Neden diğer partilerden kimse yok diye eleştirmiyorsunuzda Erdoğan Tok'un orda olmasına takılıyorsunuz.

onu  eleştirebileceğim gibi bunu da elestirebilirim ;) ve Evet erdoğan Tok'un dahi orda olmasına da takabilirim. Kim Samsunspor' u reklamı için kullanıyorsa ve sahip çıkmıyorsa Allah bin belasını versin ;)

King1965

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 08 August 2013, 19:52:22

Kulüpteki bayramlaşmada resmen akp bozaranlığı yapılmış.. Hadi suat kılıç bi nebze anlıyorum(İmza törenine katılmasını anlamıyorum), Fuat Köktaş ve ilkadım belediye başkanlığına aday gösterecekleri Erdoğan Tok'un ne işi var.. :x(( Resmen yerel seçim reklamını yapmış, Erdoğan Tok.. Ne yüzle aday olacak orasını hiç anlamıyorum, belediyeyi 7 trilyon borca sokup gitti.. Necattin Demirtaş zamanla, erdoğan tok'un belediyeye soktuğu kazığı ödeyerek bitirdi..

Bizim şuanda takımımız siyasetin elinde.. Siyaset bulasmadı kımse diyemez ama mecburuz bu duruma . Siyaset olmasa destek çıkan da yok ya nese

ult55ras

Samsunsporlu olduklarını bilsem, memleket aşkıyla yanıp tutuştukalrını bilsem neyse. yakışmıyo bize :S

5trawberry

Resimde bi ton surat görüyorum hiç birisi Samsunlu değil. 4 trabzonsporlu olması da cabası.

Tufan

Erdoğan Tok'un ne olduğunu söylemeye gerek yok değil mi? malum seçim geliyor Esinti'de nargile içip, digitürkten maç izlemeye biraz ara verip reklam yapmak lazım.

Ollivanders

Hayır erdoğan tok bu şehrin seçilmişlerinden değil bir şey değil. Ne işi var arkadaş . O adamın samsunspor tesislerinde reklam kokan hareketlerde bulunması zoruma gidiyor . Hadi suat kılıç ı anlayabilirim de erdoğan tok nedir abi . Yapmayın ya .

cgr

Fotoğraf karesinin kısa özeti şudur bence ; Para...

Destek veren kişiler belli... Yanında getireceği adamlar da belli. E bu durumda, bu tarz reklam içeren fotoğrafları görmek zorunda kalıyoruz...

Az sağlam t..şklı olsan, paran da olsa, bak bakim o fotoğraf karelerine kim girebiliyor...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Serpico - 09 August 2013, 01:25:02
Hayır erdoğan tok bu şehrin seçilmişlerinden değil bir şey değil. Ne işi var arkadaş . O adamın samsunspor tesislerinde reklam kokan hareketlerde bulunması zoruma gidiyor . Hadi suat kılıç ı anlayabilirim de erdoğan tok nedir abi . Yapmayın ya .

Mecliste bişeyin katibi diye bi ünvanı var ama ne oldugunu tam bende bilmiyorum.Sonuçta Bakanın kuyrugu oldugu için yapacak bişey yok malesef.

teksas3455

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 09 August 2013, 01:45:37
Mecliste bişeyin katibi diye bi ünvanı var ama ne oldugunu tam bende bilmiyorum.Sonuçta Bakanın kuyrugu oldugu için yapacak bişey yok malesef.

Evet Erdoğan Tok'un mecliste görevi var. Baya da oldu göreve başlayalı.
İlk başta çok şaşırmıştım içimden demiştim ulan adam belediye başkanı
olamadı mecliste göreve başladı diye...

lato

Öncelikle herkesim Ramazan bayramı mübarek olsun. Atakum'da zorda kalanların da Allah yardımcısı olsun. Biz de sabahtan beri kapıcı dairesini ve kileri boşaltmaya uğraşıyorduk. Daha yeni girebildiğim için yorumlara bir göz attım. Atakum'daki selin bu kadar yıkıcı olmasının sebebi büyükşehirdir. Dere ıslahı için ömürevleri tramvay durağının orasını ambar gibi kazıp g...t kadar kanalizasyon borusu döşeyen zihniyetin o borular..........!!!
Bu arada kulüpteki bayramlaşma partililerle mi oldu yoksa taraftarla mı? Zaten sözünü veren tutmuyor, tutacaksa da yumurta g..te dayanınca yapıyor kahraman oluyor. Bırakın paraşütsüz düşelim reklam ajansı gibi olmuşuz :kafa:

lato

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/yusuf-ziya-yilmaza-gore-vatandas-suclu-h45969.html

Patron haklı bodrum katta niye oturuyorlar ki? Belediye imar vermiş olabilir sen mal mısın da oturuyorsun. Çok ayıp..

Not: Yazılan yorumlardan biri çok hoşuma gitti. Benden önce ölürsen cenazene gelip hakkımı helal etmiyorum diyecem demiş. İnşallah benden de önce gidersin ben de cenazende bulunmak isterim..

Cheregi

09 August 2013, 09:29:49 #37661 Son düzenlenme: 09 August 2013, 12:21:39 Cheregi
Alıntı yapılan: cgr - 09 August 2013, 01:28:24
Fotoğraf karesinin kısa özeti şudur bence ; Para...

Destek veren kişiler belli... Yanında getireceği adamlar da belli. E bu durumda, bu tarz reklam içeren fotoğrafları görmek zorunda kalıyoruz...

Az sağlam t..şklı olsan, paran da olsa, bak bakim o fotoğraf karelerine kim girebiliyor...

O kadar sahipsiz bırakıldıki bu takım, haklı olarak tepki verdik, ne sahip çıkan iş adamı vardı ne de şehri yöneten. Birşeyler yapmamız gerekiyordu, şehrin ileri gelenlerini desteğe çağırdık, şimdi gözümüze sokuyorlar "siz misiniz bize sahip çıkmıyor  diyen" diye.

Hani dost bildiklerini zor zamanında yanında görmek istersin, bir ara bir sor, bir uğra diye sitem edersin ya, sonrada göçünü toplayıp evine yerleşir beni istiyordun, yanımda değilsin diye sitem ediyordun, al sana der gibi... Şu şehri yönetenlerle ilişkilerde bir ayar tutturamadık  :-X Ya hiç destek olmuyorlar ya da en ufak bir şey yapınca gözümüze sokuyorlar.

Çözüm nedir, güçlü bir iş adamı mıdır? O da değil bu saatten sonra, iş adamı demekte siyaset demek artık, siyasiler isterse iş adamı destek olur, istemezse bana Samsunspor için gelmeyin der. Şu ekonomik yapıda bugün yapabileceğimiz pek bir şey yok malesef. Tek çare süper lige çıkıp Kazım Yılmaz yönetiminde olduğu gibi elindekileri de har vurup harman savuran, futbol bilgisi sıfır bir yönetim yerine, kendi yağıyla kavrulup süper lig gelirleriyle, az parayla doğru işler yapan, önce ekonomisini düzeltip bağımlı olmaktan kurtulan bir anlayış.

Şu durumdan memnun değilim, gözümüze sokuluyor "sahipsiz şehrin sahipsiz takımı" tepkimiz, boy boy resimleriniz boynumuzu büküyor şimdi ama sizin düşündüğünüz gibi bizi haksız çıkarma çabanızdan değil, armamızla siyasilerin boy boy resimlerini bu kadar iç içe gördüğümüz için. Gram rahatsızlık duymuyorum verdiğimiz tepkiden. Biz kötü günümüzde yanımızda olmalarını istedik, onlar reklamın .okunu çıkardı. Samsunspor'umuzun yanında olmak senin borcun, siyasetle yanyana ismimizi geçirip reklamını yaparak, yaptıklarını lütuf gibi gösteriyorsun şimdi.

Erdoğan Tok; Hadi diğerleri lütfedip bir şeyler yaptık diye oradalar da sen ne yaptın belediye başkanlığın döneminde? Hangi otoparkı verdin, hangi yardımı yaptın? Biz isimlerini bol bol anıyoruz, boy boy resimlere gerek yok, en azından otopark sözü veren Osman Genç ve kulübümüze store yerini veren Necaettin Demirtaş'tan mevzu reklam olunca daha ön plandasın.  :-X

Marifet iltifata tabidir diyorsunuz her fırsatta, yapılanı başa kakmak, zorla iltifat beklemek marifet değildir. Müsade ette ben alkışlayayım yaptığını, her yaptığını başa kakma. Böyle yaparak yaptıklarından da tiksindirir boşuna iltifat beklersin, taraftar grupları nerde diye sitem edersin sonra. Samsunspor'umuz için yapılmayanı her zaman eleştirdiğimiz gibi yapılanı da her zaman alkışlarız, yapana iltifat ederiz ama boy boy siyaset kokan resimlerle diğer takım taraftarlarına karşı boynumuzu bükersen hiç kusura bakma, şampiyonlar ligine de katılsan boş, benden alkış, destek iltifat bekleme.

Ahmeti

Hikmet karaman'ı yollamışlar galiba

Ahmeti

Tahmin ediyordum Hikmet karaman'ın gönderileceğini ama bu kadar erken değil