Hazırlık Maçı | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan cembaba, 28 July 2013, 15:51:19

« önceki - sonraki »

ult55ras

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 10 August 2013, 22:31:08
umarı beklediğimize değdi.harikaydı karaoğlan  :_nazar

ben başka bir maç mı seyrettim acaba :S

5trawberry

Maça Orduspor iyi başladı çok iyi pas trafiği yaptılar. Bizden daha etkili ataklar geliştirdiler. Oyun olarak bizden bir tık üstteydiler. Soner'in kritik bir kaç kurtarışı oldu.
Bizde kaleye giden düzgün iki şut vardı biri Haluk o da kalecinin üzerine gitti, diğeri ise aynı şutta dönen topa vuran Musa Sinan'ın şutu idi.
Takımımızda göze batan isim şüphesiz Umar'dı. İlk yarım saat tedirgindi. Özellikle ikinci yarı açıldı ve iyi performans sergildi. Etkili olacağının sinyalini açıkça verdi.
Murat Akyüz'ün performansını beğenmedim. Sağ bek olarak yapması gereken hiç bir görevini yerine getiremedi. Çok kolay çalım yiyor.
Erdem Şen'i çok istekli gördüm. Bu maçtaki performansının üstüne az koyarsa, sezon içinde etkili olabilir.
Haluk aynı haluk forma falan göremez.
Musa Sinan bu sene daha farklı bir futbol izletecek gibi. Sezona hazır bir görünüşü var ve etkili olabilecek düzeyde.
Fatih Kılıçkaya'nın ise Ercan'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum.
Doğan ise, zaman zaman görev verilirse oynayabilecek kapasitede.

Ahmet Burak, Talha, Adnan ise görev almadılar.

Desiqner

Biz yine kanser olacağız galiba.Kağıt üzerinde kurulan kadroları kurmaz zaten kalpar.Şöyle güzel futbol oynayan Samsunspor görmeyeli ne kadar oldu...

Shane_Falco

Canberk'te sakatlık sorunu felan mı var hala. Sanırım bu akşam maçta da oynamadı ??

fanatik samsunsporlu

samsunum

SPOR 55 Programı arkadaşlar maç biraz geç bitti.. maç sonrası ropörtaj falan yaptık o yüzdende biraz geciktik.. görüntüler yeni kanala ulaştı... şuan montaj yapılıyor..

samsunsporlu1994

samsunspor ve ordusporun süper lig şansı nedir? Samsunsporumuzun performansı nasıldı,takımımızın eksik yönleri neler,transfer gerekiyor mu? Maçı izleyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

mehmet yılmaz

Umar çok iyi olacak bence. Sadece süratli değil teknik ve oyun zekası çok yüksek. İlk defa oynamanın verdiği heyecan ve yabancılık ortadan kalktıkça daha iyi olacaktır.
Acilen Abdülkadir, Ekigho ve bir oyun kurucu lazım bize. Duran top kullanacak etkili bir isim almak lazım.
İyileşmiş bir Canberk, Murat'ı keser.
Adnan da bu takımda iş yapar.
Haluk, maalesef be kardeşim  :(
Serkan Çalık da bıraktığımız gibiydi maalesef...
Ben ümitsiz değilim, 3 takviye ile bir şeyler yapabiliriz.
Diyeceksiniz ki, çok iyi değildik. Ama Orduspor da bizden iyi değildi. Süper Lig'den yeni düşmüş bir takım olarak neredeyse sıfırdan bir takım yapmışlar. Daha önceki yıllarda bu ligde seyrettiğimiz etkili Orduspor'dan eser yoktu.

fanatik samsunsporlu

orduspor da selçuktan başka eski oyuncu yok gibiydi.

minci

Gördüğüm kadarıyla bu yıl kalede pek sorun yaşamayız. Savunmanın özellikle sağ kanadı çok kötü. Eğer Murat buysa bana göre antremanlarda bile oynayamaz. Çok ağır. Bu nedenle çok fazla adam kaçırdı. Kalemizdeki tehlikelerin neredeyse tamamı o bölgeden geldi. Göbek iyi. Solbek Şaban çok iyi. Asıl sıkıntı orta saha. Erdem çok çalıştı iyi de oynadı ancak orta sahamız ne yazıkki üretici olamadı. Girdiğimiz pozisyonlar daha çok geriden atılan uzun toplardan oluştu. Hakan Bayraktarı bugün daha çok aradım. Forvetimiz iyi göründü. Gol atmakta çok sıkıntı çekmeyiz ancak orta saha üretmek zorunda. Musa Sinanı bayağı beğendim. Ordunun sağ kanadını çökertti. Umar çok iyi bir transfer. Bulana ve kazandırana tekrar teşekkürler. Haluk çok çalıştı. Takım çok iyi mücadele etti. Eksiklerin de takıma katılmasıyla bu sezon pekala iddialı bir konuma gelir diye düşünüyorum. Bir artımız da kulübemizin zengin olması. Açıkçası umutlanmamak için pek bir neden yok. Hele bir Abdül ve bir de  orta sahaya 10 numara alabilirsek rahatlıkla ilk 2 için oynayabiliriz. Sonradan oyuna giren gençlerimiz çok iyi. Armağanı olumlu yönde çok farklı buldum. Bir de Roberts dan söz etmek gerekirse oldukça iyiydi. İyiki gitmemiş dedim.

Sadece Samsunspor

orta sahada aslında taha ve adnan gayet iyi iş yapar ama oynamamışlar galiba. burak solakelde iyidir o da oynamamış. ekigho ve mehmet yıldızla çok daha iyi oluruz

GökhanÇağlar

Film bitti Kanal 55'te maçı verecekler mi bakalım.

King1965

Kanal 55 ' inde .. yönetmeninde montaj mıs 1 saattır montaj yapamıyorsan o yönetmenlik koltuğunda oturma . simdide belgesele gectiler

Desiqner

Yapacağınız yayını seveyim ben gidiyorum  :rulet:

King1965

Samsunun adam gibi bir tv kanalı yok ! boş kanal hepsı bana elle tutulur bır yayınlarını gösterin dısımı kırayım