Hazırlık Maçı | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan cembaba, 28 July 2013, 15:51:19

« önceki - sonraki »

Stoper

Bi heyecanla açtım kanal 55'i , Amasya'yı tanıtan belgeseli izliyoruz.

samsunum

İnsanlarla dalga geçiyorlar ya en çok ona sinir oluyorum tam 1 saat önce atilla cebeci maçın görüntülerinin 10 dk ya yayına gireceğini söylemişti  :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

karşıdan çekilmiş bir kare.
tabii ben en çok maraton tribünü özlemiştim. hasret giderdim, iyi de oldu.

samsunum

lato

Hazırlık maçı da olsa takım çok dan dun top oynuyor. Organize bir atak yok. Murat Akyüz'ün tarafı koridor oldu. Bu performansla ilk onbir başlarsa çok saç baş yoldurur. Musa Aydın bildiğimiz Musa Turgay desen yine aynı sahada boş boş dolaşıyorlar. Halil İbrahim'in de yeri yok bence kadroda çok düz topçu birşey yapamıyor.
Göze batanlar da Musa Sinan fena değildi biraz daha kendini verirse kanatta o oynar Ekigho ve Umar'dan birisi forvet arkası oynayabilir. Umar'ı çok beğendim ama fiziğinin zayıf olması yüzünden yerden kalkamadı bir türlü. İkili mücadelelerde çok hırpalanır. Yine Doğan yaşına rağmen gayet soğukkanlı ve özgüvenli oynadı. Sanki tecrübesiz olan Doğan değil Erdem gibi geldi Defansata Fatih ve Cemil çok fazla sırıtmadı. Canberk'i niye oynatmadı hoca onu anlayamadım. Bence sağbekte Umar'ın arkasına koy Canberk'i Türk Hava Yollarına kafa tutalım :) Az çok idealimdeki onbir:
                            Soner(Atilla)

Canberk   Fatih(Ercan)       Cemil       A. Burak Solaker

adnan(malesef)

Umar         Doğan        Erdem(Taha)       M. Sinan

Ekigho

M. Yıldız

Stoper

Ellibeş Numara

Samsunspor - Orduspor Maçının Banttan Yayını Başladı..
Bu Linke Tıklayarak İzleyebilirsiniz.. http://www.taksimbilisim.com/kanal55player2/

Musti

sadece55

Yanında ki adam da resmen orduspor fanatiği arkadaş

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Erdinc - 11 August 2013, 00:31:27
Yanında ki adam da resmen orduspor fanatiği arkadaş
kardeş kardeş maç anlatıyorlar, daha ne istiyorsun kardeşim..  :D

Musti

aha Ender hoca da geldi. dershanede Türkçe hocamdı. Çok severdim. O zamanlar fenerliydi ama doğru yolu bulmuş herhalde.

sadece55

Adamlar 35 yaşında ki volkan koçaloğlundan bahsediyolar helal olsun ne futbol bilgileri var be

Musti

anlata anlata bitiremediler. şu an volkan benim gözümde pique. o kadar işlediler beynime  :)

GökhanÇağlar

s_uzunkaya

Resmi maç sayılıyormuş bu maç. Solakel ve adnan cezalarını tamamlamış oluyormuş bu maçla. İlginiç...