Hazırlık Maçı | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan cembaba, 28 July 2013, 15:51:19

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: slazenger - 11 August 2013, 00:46:27
Resmi maç sayılıyormuş bu maç. Solakel ve adnan cezalarını tamamlamış oluyormuş bu maçla. İlginiç...

O nasıl oluyormuş ? Biri iiyi sallamış...

Ellibeş Numara

maçın tekrarı yarın saat:14.00'da yayınlanacak..

orhan

kesinlikle hakan bayraktar tarzında bir oyun kurucu almalıyız bugünkü orta sahamız çok kötüydü takım doğaçlama oynuyor iki pas zor yapıyoruz genelde uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştık.İki tanede acil santrafor almalıyız kadrodan gönderileceklerde gönderilmeli ve artık bir takım havası oluşturulmalıdır.Birde kaleci sorunumuz var gibi  atillayı  kendine güvensiz ve yeterli görmedim.Armağan kuşa daha uzun süre şans tanınmalıydı diye düşünüyorum.

s_uzunkaya

Seyretmiyomusun maçı!! Spiker söyledi.

Kaya

Adı üstünde hazırlık maçı...Takım fizik kondüsyon açısından çok iyi göründü.Defans bloğumuz Cemil'in önderliğinde birkaç kademe hatası dışında iyiydi.Şaban bu sene daha iyi görüntü verecek sanırım.Forma garanti değil.

Oyun yapımız,beklediğim gibi uzun topa dayalı.Orta saha oyuncularımızdan al-ver yapmasını bu sistemde beklemek hayal.Zaten şuan görünen ayağına en hakim orta saha oyuncumuz Doğan.Onun dışında pek pasa dayalı oyun yapabileceğimizi sanmıyorum.

Umar neler yapabileceği ile ilgili ufak örnekler verdi,etrafında Ekigho,Abdülkadir gibi oyuncular olursa çok iyi bir hucum hattı izleriz.Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun...

cakir55

Soner
Murat Fatih cemil abs
Adnan
Umar doğan musasinan ekigho
Mehmetyıldız

En azından şöyle oynamalıyız hiç pas yapamadik ama böyle bir kadro ile çıkmaz kalpar. Ah be nasıl almadık hakani hala aklım almiyor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ellibeş Numara

maçta tribünden, aminu umarı çeken kimse yok mu ya ?? ayıp valla..  :D

delacoste

Arkadaslar ben ordu macinda maratondaydim birsey dikkatimi cekti ve cok uzuldum ve kizdim. Bi ara sirinler maraton maraton diye bagirdi ve bi karsilik bekledi. Ancak maratondaki taraftar grubu hangisiydi bilmiyorum el hareketleri ile karsilik verdi ve sessizce yerlerinde oturdu. Bu nasil taraftarlik ya. Orada o hareketleri yapanlari kiniyorum cok ayip. Samsunsporumuz icin geldik hepimiz oraya. Ben dayimin dugunune gitmedim maca geldim ustelik hazirlik maci ve boyle seyler gorunce utandim

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: delacoste - 12 August 2013, 11:42:46
Arkadaslar ben ordu macinda maratondaydim birsey dikkatimi cekti ve cok uzuldum ve kizdim. Bi ara sirinler maraton maraton diye bagirdi ve bi karsilik bekledi. Ancak maratondaki taraftar grubu hangisiydi bilmiyorum el hareketleri ile karsilik verdi ve sessizce yerlerinde oturdu. Bu nasil taraftarlik ya. Orada o hareketleri yapanlari kiniyorum cok ayip. Samsunsporumuz icin geldik hepimiz oraya. Ben dayimin dugunune gitmedim maca geldim ustelik hazirlik maci ve boyle seyler gorunce utandim
Maalesef bizde bu durum geleneksel hal aldı bir gurup diğer gurubun sesini davul sesi ile bastırmaya çalışması gibi.

Mert

Bir takımın en fazla iki taraftar grubu olacak o da en fazla.Onlar da tüm stada hitap edebilecekler.Her mahalleden bir taraftar grubu çıkarsa olacağı budur.

Aslankaya

tribünlerde davul yasaklanacak diyorlar.öyle olursa maratonda ki grup düşünsün  :D yaşları 12-18 arası değişen 20-30 kişiliyle gürültü kirliliği yapmaktan başka bişey yapmayan bi oluşum  :)

şirinler ilk 10-15 dk oturmuş,protesto etmişler birşeyleri,protesto amaçları ne.

Serkan

12 August 2013, 13:05:46 #116 Son düzenlenme: 12 August 2013, 13:56:47 Cheregi
Alıntı yapılan: Aslankaya - 12 August 2013, 12:33:59
tribünlerde davul yasaklanacak diyorlar.öyle olursa maratonda ki grup düşünsün  :D yaşları 12-18 arası değişen 20-30 kişiliyle gürültü kirliliği yapmaktan başka bişey yapmayan bi oluşum  :)

şirinler ilk 10-15 dk oturmuş,protesto etmişler birşeyleri,protesto amaçları ne.

http://www.sirinlerhaber.com/haber/tribunsel/sirinler-tepkili-!/299.html

teksas3455

Alıntı yapılan: Aslankaya - 12 August 2013, 12:33:59
,

Alıntı

Samsunspor'un önemli taraftar gruplarından Şirinler, yönetimi protesto etti. Tribünde bir süre oturan ve tezahurat yapmayan Şirinler, daha sonra "Taraftarı satanı bizde satarız" şeklinde yönetime göndermede bulundular. Şirinler'in bu tepkisinin altında ise Adnan Güngör'ün takıma gelmesi ve kaptan olmasının olduğu öğrenildi.

http://www.sirinlerhaber.com/haber/tribunsel/sirinler-tepkili/299.html

Aslankaya

bilgilendirme için teşekkurler.yerinde ve doğru bi protesto olmuş.

seyf55

Alıntı yapılan: Aslankaya - 12 August 2013, 13:28:41
bilgilendirme için teşekkurler.yerinde ve doğru bi protesto olmuş.

bence de