2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 09 August 2013, 14:35:34
Mehmet Yıldızla yönetim görüşme yapmıştır, fiyatta anlaşılmıştır. O bahsettiğin rakamlar'ı biz veremeyiz.
kardeş ben zaten şimdiyi demiyorum geçen sezon devre arasındaki transfer döneminden bahsediyorum.. Mehmet Yıldıza vereceğin paraya, abdulkadir koşa koşa gelir.. Zaten abdulkadir gelmek istiyor, sivasın başkanı mecnun odyakmaz puştluk yapıyor..

cezayir55

mehmet yıldız sakatlık problemi yaşayan bir oyuncu yönetim umarım dikkate almıştır,eğer ileri uç  ona emanetse riskli gibi  çünkü halukta güven vermiyor  ama tabii yönetim daha iyi bilir

ngonge

Mehmet Yıldız sezon öncesi kamp yapmış mı acaba? 32 yaşında geçen yılı da verimsiz geçirmiş bir oyuncu bence risk olur.

Daha 20 gün var gerekirse son güne kadar Abdülkadir başta olmak üzere başka alternatiflere, kadroya giremeyen oyunculara bakılsa daha iyi olur gibime geliyor.

Cheregi

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 August 2013, 14:30:05
Biz abdulkadir diyoz, yönetim mehmet diyor.. Hadi hayırlısı..

Abdilkadir'i alabilsek ya da Sivas bıraksa zaten yönetim almak istiyor ve alır. Yönetim Abdülkadir'i değil Mehmet'i tercih ediyor gibi yazmışsın. Sonuç olarak bırakmıyorlarsa  ve Abdüladir olmuyorsa Mehmet ya da başkası faydalı olur mu onu tartışalım elbette ama Abdülkadir mi, o mu, bu mu tartışması anlamsız.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Cheregi - 09 August 2013, 14:54:47
Abdilkadir'i alabilsek ya da Sivas bıraksa zaten yönetim almak istiyor ve alır. Yönetim Abdülkadir'i değil Mehmet'i tercih ediyor gibi yazmışsın. Sonuç olarak bırakmıyorlarsa  ve Abdüladir olmuyorsa Mehmet ya da başkası faydalı olur mu onu tartışalım elbette ama Abdülkadir mi, o mu, bu mu tartışması anlamsız.
Kardeşim mehmet yıldız beleşe gelmiyor heralde.. Ona vereceğin parayı apoya ver.. Mecnun puştu da ikna olur.. Apoya ve kulübüne ne teklifle gittiler orasını bilemiyoruz tabi.. 32 yaşındaki mehmet mi senin tercihin ? Yoksa 26 yaşındaki abdulkadir mi ?

cezayir55

SSKLA

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 August 2013, 15:06:30
Kardeþim mehmet yýldýz beleþe gelmiyor heralde.. Ona vereceðin parayý apoya ver.. Mecnun puþtu da ikna olur.. Apoya ve kulübüne ne teklifle gittiler orasýný bilemiyoruz tabi.. 32 yaþýndaki mehmet mi senin tercihin ? Yoksa 26 yaþýndaki abdulkadir mi ?

Klübü salmıyorsa ne yapalım

GökhanÇağlar

Mehmet Yıldız, Abdülkadir'e göre hayal kırıklığı olur ancak Abdül olmuyorsa yapacak bişey yok. Mehmet Yıldız daha önce Çarşambaspor'da da oynamıştı yabancısı değil buraların.

Dartagnan

SivasLee nin günahını aldınız ondan olmadı bu transfer :(  :P

mimar55

Cheregi

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 August 2013, 15:06:30
32 yaşındaki mehmet mi senin tercihin ? Yoksa 26 yaşındaki abdulkadir mi ?

Tabi ki 32 yaşındaki Mehmet, hatta 35 yaşında olsa da gelseydi keşke  :rulet:

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 09 August 2013, 15:14:41
Mehmet Yıldız, Abdülkadir'e göre hayal kırıklığı olur ancak Abdül olmuyorsa yapacak bişey yok.

Olayın özeti bu, gereken neyse yapalım Abdül için ama olmuyorsa da yapacak birşey olsun, Abdül olmazsa açıkta kalmayalım diye bizim de yönetiminde düşündüğü alternatifler... Mehmet Olur, Hasan Kabze daha iyi olur, X olur Y olur ama birilerinin yedekte bulunması lazım.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 09 August 2013, 15:14:10
Klübü salmıyorsa ne yapalım
Bizim kulüp sivasa ne teklifle gitti bakalım.. Bence apoyu çok istediğinden salmıyor değil, bizim kulübün teklifini beğenmemiştir mecnun odyakmaz.. :evet:
Alıntı yapılan: Cheregi - 09 August 2013, 15:23:03
Tabi ki 32 yaşındaki Mehmet, hatta 35 yaşında olsa da gelseydi keşke  :rulet:
Senin tercihine de saygı duyuyorum kardeşim.. Burası forum sayfası, Samsunsporluların sitesi.. Burada takımızın daha iyi olmasını istediğimiz için kendi aramızda konuşuruz, tartışırız.. Mehmet Yıldızı alırsak bile,1 yıllığına alırız gibime geliyor.. Fiyatı bu lig için yüksek.. Gelirse de yok biz mehmeti istemeyiz demeyiz, bu takıma faydası dokunacaksa gelsin. Ancak kamp yememiş, idman yapmamış bir futbolcu.. Birde onun hazır olmasını mı bekleyecez?

berusa55

Mehmet Yıldız'ın şu an bir kulüple bağlantısı yok; MİY'le sözleşmesi Mayıs 2013'te sona ermiş. Yani gelirse de kiralık falan gelmeyecek.

Abdulkadir olsa çok iyi olurdu ama Sivas'la bağını koparamıyorsa da başka alternatiflere yönelmek farz. Bunlardan biri olarak da kulübümüz Mehmet Yıldız'ı düşünmüş demek ki.

Cheregi

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 August 2013, 15:33:31
Senin tercihine de saygı duyuyorum kardeşim.. Burası forum sayfası, Samsunsporluların sitesi.. Burada takımızın daha iyi olmasını istediğimiz için kendi aramızda konuşuruz, tartışırız.. Mehmet Yıldızı alırsak bile,1 yıllığına alırız gibime geliyor.. Fiyatı bu lig için yüksek.. Gelirse de yok biz mehmeti istemeyiz demeyiz, bu takıma faydası dokunacaksa gelsin. Ancak kamp yememiş, idman yapmamış bir futbolcu.. Birde onun hazır olmasını mı bekleyecez?

Teşekkür ederim saygı duyduğun için, başından beri istemiyorum Abdülkadir'i zaten. Yönetimde istemiyor, numara yapıyor uğraşıyoruz diye, Mehmet Yıldız varken Abdülkadir'de kim?

La İsa deli etme adamı Abdül varken Mehmet Yıldız savunucusu yaptın bizi  al_sana

55.hakan

Devrim Çetin (@dvrmctn)
09.08.2013 15:31
Samsunspor'un Ekigho ve Mehmet Yıldız haberinin kaynağını soruyor dostlarım. Evet kaynak benim. Emin başkan aradı beni ve sòyledi