2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: 55.hakan - 09 August 2013, 13:50:39
   futboldadevrim (@futboldadevrim)
09.08.2013 12:49
Samsunspor'da Ekigho imzalayacak. Mehmet Yıldız ile de anlaşıldı.
Kaynak Devrim Çetin in hesabı.O genelde Emin Başkan dan direk bilgi alarak yazar.Kaynak sağlam yani .

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 09 August 2013, 14:15:07
devrim çetin'in söylediğinin üzerine konuşuyoruz. ama o dediyse %99 diyelim.

:rulet:

Haklısın genelde Devrim Çetin'in dedikleri çıkıyor. Mehmet Yıldız faydalı olur mu? Çok büyük bir soru işareti. Mehmet Yıldız gelecekse sağ ve sol kanadımızın çok iyi ve sürekli ortalarla Mehemt Yıldız'a top indirmeleri gerekiyor. Ekigho ve Umar gibi 2 süratli futbolcuların olduğu takımda iş yapar gibi. Çokta mantıksız değil aslında. :-\

Ahmeti

Geçen sezon Göztepe taraftarı duayla gol beklemiyormuydu bu Şaban'dan. Hedef süper lig ise bence tesislerin bile önünden geçmemesi gerekir.

King1965

Göztepenin de ilgilndiği isimdi mehmet yıldız. Bizde fayda  sağlamaz gibime geliyor..

Abdülkadirin yaptıklarını bu yapamaz.

cgr

Geçen sezon Mersin'de değil miydi Mehmet Yıldız ?

Çok iyi bir adam olsa, Mersin'de PTT 1.Lig oynayacak. Onlar niye değerlendirmemiş ?

İsabetsiz bir transfer olur bence...

Cheregi

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 09 August 2013, 13:28:52
şimdi de biz almayalım o zaman

Alt yapımızdan yetişen oyuncumuzu 3-5 kuruş fazla veren olsa tutamıyoruz, adamın Samsunspor'la ne bağı var ne de piyasasından ucuza gelecek minnet borcu. Taraftar olarak kırılacağımız güceneceğimiz birşey yok ortada, şartlar uyarsa gelir uymazsa gelmez.

Alıntı yapılan: cgr - 09 August 2013, 14:23:49
Geçen sezon Mersin'de değil miydi Mehmet Yıldız ?

Çok iyi bir adam olsa, Mersin'de PTT 1.Lig oynayacak. Onlar niye değerlendirmemiş ?

İsabetsiz bir transfer olur bence...

Mersin'de istiyor da onlarda bizim gibi önce Abdülkadir sonra Gekas sevdasında. Ben de sonuna kadar Abdül'ü bekleme taraftarıyım ama Mehmet Yıldız isminin öne çıkması Abdül olasılığının zayıfladığı anlamına geliyor sanırım. Mehmet Yıldız, piyasada dolaşan Gökhan Kaba ve benzer isimlerindense iyidir en azından.

Ollivanders

Ellibeş Numara

Devrim abi diyorsa doğrudur.. Mehmet yıldız 1 trilyondan aşağı gelmez bize.. Geçen sezon devre arasında da menejeri ile iletişime geçildiğini, yanlış hatırlamıyorsam 2,5 yıllığına 3,5 trilyon gibi bir rakam istemişti.. Biz abdulkadir diyoz, yönetim mehmet diyor.. Hadi hayırlısı..

ChucKeR

2 tane mehmet yıldızı 1 tane abdule değişmem. ama eğer olmayacaksa abdulkadir gökhan kabaya kalmaktansa mehmet yıldız olsun tabi

Dartagnan

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 August 2013, 14:30:05
Devrim abi diyorsa doğrudur.. Mehmet yıldız 1 trilyondan aşağı gelmez bize.. Geçen sezon devre arasında da menejeri ile iletişime geçildiğini, yanlış hatırlamıyorsam 2,5 yıllığına 3,5 trilyon gibi bir rakam istemişti.. Biz abdulkadir diyoz, yönetim mehmet diyor.. Hadi hayırlısı..

Mehmet Yıldızla yönetim görüşme yapmıştır, fiyatta anlaşılmıştır. O bahsettiğin rakamlar'ı biz veremeyiz.

55.hakan

Abdülkadir olmazsa ne yapacağız arkadaşlar forvetsiz mi oynayacağız.Mehmet bu ligde iş yapar.

germencisse

Mehmet Yıldız dogrudan kaleye oynayan bir oyuncu degil her nekadar bası onunde top surup kaleye giden bir oyuncu gibi dusunulsede daha cok pozisyon yaratıcı bir tip.Abdulkadir ile anlasılamaması durumunda Mehmet Yıldıza yonelinmesi iki oyuncu arasındaki stil farkı ile birlikte,biraz çelişki oluşturuyor dogrusu..

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 August 2013, 14:30:05

Mehmet Yıldız'a kimse o paraları vermez artık. Zaten Süper Lig'den alıcıda çıkmaz ona. Devre arasında istediği paranın yarısına imzayı atar. Fakat ben Mehmet Yıldız ile anlaşılmış bile olsa Abdülkadir'in transfer edilememesine karşılık alternatif olarak tutulduğunu düşünüyorum. Abdül için sonuna kadar uğraşacaktır yönetim. Olmazsa Mehmet Yıldız transfer edilebilir...

cakir55

Abdülkadir olmuyorsa Mehmet Yıldız'a kabülüm ben. İleride iyi top tutan bir oyuncu ben iyi işler yapacağını düşünüyorum.