2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

5trawberry

Mehmet Yıldız'ın 60'tan sonra ayakta durduğunu gören var mı?
Abdulkadir 90.dakikada kendi defans çizgisinden kayarak top çıkartan adam.

Süper lig istiyorsan ne gerekiyorsa feda edeceksin. Bugün sen Abdulkadir'e 200 milyar fazla verirsin sene sonunda 10 milyon kazandırır klübüne, böyle noktalar önemli. Bildiğin klübe uyum sağlamış adam önemli.

Ayberk

tamam da dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyor konu, mecnun salmıyosa 500 bin fazla versen de nafile.

holigan5565

Jaba ne oldu acaba takımlamı ayrıldımı takımdan şu robertsden kurtulsakda Jaba 10 numara için ilaç olur bence

5trawberry

Öyle bir ihtimalin olacağanı sanmıyorum varsa bile çok azdır. Belli ki Abdulkadir forma şansı bulamayacak. Ayrılma konusunda başkanıyla görüşürse, salmama gibi durum olmaz.

cakir55

Mehmet Yıldız 2011-12

Mehmet Yıldız'ın düştüğümüz sene çok iyi bir Karabük performansı vardı. Fizik gücü iyi bir olan oyuncu. İleride top tutması müthiş. Böyle bir fizik gücüyle bu ligde çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Abdülkadirin gelmesini tabi isterim ama Sivas bırakmıyor yapacak bir şey yok.

feticalik

teksas3455

Mehmet Yıldız'ı forvet yerine orta saha mı oynatsak golden çok asist yapmış adam  :D
Kendisini pek sevmiyorum ama gerçekten çok iyi transfer bana göre.

ult55ras

aynen mehmet yıldız 60. dakikadan sonra sürünmeye başlar. peki kim tamamlayacak onu haluk mu yada sakatlandığında halluk mu dolduracak yerini. paramızı çöpe atıyoruz :S

Cheregi

Geçen sene pek izlemedim ama düştüğümüz sene şike söylentilerinde adı geçtiği için Sivas'tan ayrılmıştı ve performansıda eskiye göre bu nedenle düşmüştü bana göre, yaşından dolayı değil. Eylül'de 32 yaşına giriyor ki o fiziki özelliklerde bir oyuncu için sakatlığı falan yoksa 32 yaş çok değil.
O süreçten sonra kaleci olmasına rağmen Serdar Kulbilge'nin, İskender Alın'ın, Ali Güzeldal'ın performanslarındaki düşüş ortada. Bana göre hepsi 1-2 sene öncesine nazaran performanslarını artıracaktır.

muzaffer4

GurbetciFanatik

Ekigho-Aminu  >l< >l< >l<
M. Yildiz  :'( :'( :'( :'(

Yinede dogruysa hayirli olsun insallah elinden geleni yapar faydali olur.

ugrass

Alıntı yapılan: ekigho55 - 09 August 2013, 22:00:44
Yildiz transferi diyorlardi  saka maka oldu

Hangi yıldız :) bundan olsa olsa kayan yıldız olur :)

SSKLA

Cheregi

AlıntıKar: "Mehmet Yıldız ve Ekigho ile Prensipte Anlaştık"
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Mehmet Yıldız ve Ekigho ile prensip anlaşmasına vardık.Orduspor maçında takımızın son durumunu göreceğiz. Bu maça 2013-2014 sezonunda taraftarlarımız önünde oynayacağımız ilk maç olması nedeniyle sezon açılış maçı olarak bakıyoruz. Tüm taraftarlarımızı hazırlık maçına davet ediyorum. Bu maçta sahaya sürpriz oyuncular sürebiliriz" dedi.

Başkanım Abdül'le anlaşıldıysa ve maçta sürpriz olsun diye açıklanmıyorsa valla darılırım  :hnk: Biraz fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumları olur ama olsun  :D

Ekigho ve M.Yıldız açıklandı, bunlar dahil kim oynasa sürpriz olmaz kanımca... Sürpriz mürpriz hayırdır inşallah...

ult55ras