TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

tek denilecek şey allahım sana şükürler olsun eskişehir e 17 puanla gidiyoruz bu önemlisi tek kötusu serkan aykut gercekten kart görduyse haftaya cezalı

Lazoli

elaziglilara demistik ki 1-0 olsun bizim olsun gerisi sizin icin olsun attigimiz 1 golde elaziga gitti :D

saka bi yana allaha sükürler olsun iyi bi hafta gecirdik rakiplerin ouan kaybetmesini bekliyecegiz insallah cikisimiz gelecek haftalarda sürecek

hadi samsunsporuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

berusa55

yk55

valla telvizyon başında ne zor oluyor kardeşim maç seyretmesi ya. neyse sonuç itibari ile 2-0 yendik gerisi mühim değil.
ilk yarı kaçırdığımız yüzde yüz goller var. ama takımı ben pek beğenmedim. takım oyununu iyi oynayamıyoruz. paslaşmalar biraz daha iyi olsa daha iyi olacak. bide kontra atak yaparken son topları olumlu kullanmıyoruz. bazen çok salak paslar atıyoruz. biz burdan deliriyoruz be kardeşim. neyse sonuç güzel. artık haftaya bakacağız.

Forvetim

tebrikler samsunum bu maçta yüzümüzü kara çıkarmadın. eses maçına moralli gidiyoruz kartlar fazla olmuş ama yapacak bişey yok. orada da iyi bir maçla ve istediğimiz bir sonuçla dönüp zirveden kopmadan gelecek haftalara devam ederiz inşallah..bu galibiyet müthiş oldu..devamını getirmek lazım..

Gurbetci Bülent

Oy farfara farfara nasilda koyduk malatyaya.
OHhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeee
vallahi rahatladim ya hem 3 puan hemde maltyaya 2 sevinc birden tebrikler SAMSUNSPORUM

yk55

arkadaşlar serkanla caner, ilk gol sonrası kale arkası tarafında tribünlere çıktılar. ondan ikiside sarı gördü

samsunmania

Harika bir skor. Bu maç güzel şeylerin müjdecisidir. Maçta hep kontrollü oynadık, akıllı oynadık ve kazandık.Fatih Aytekin de şu ana kadar gördüğüm en güzel maçını oynadı.Es Es e moralli gidiyoruz.1 0 dan sonra Malatya kuru sıkı bir baskı yaptı ama  tecrübe konuştu ve Samsunsporum hesabı kapattı.Konraataktan yakaladıklarımızı artabilsek daha farklı olurdu. Bu takım ortasaha ve kanatlara takviye ile çok can yakar, şampiyon da olur.

MeL_55

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  
mallllllllarrrrr nasil suuuusssssssturduk ama 2 2 2 2 2 2

samsunmania

Serkanın sarı kart cezalısı durumuna düşmesi maçın en kötü sonucu. Orta sahadaki boşluğu da dolduran Serkan'ın olmayışı Eskişehir'de başımıza iş açabilir.Onun için hafta içi antremanlarda inşallah bu sorunu çözerler.

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunspor Malatya'yı affetmedi

TFF 1. Lig'de 11. haftanın açılış maçında Samnunspor kendi sahasında Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Samsunspor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 47. dakikasında Caner ve 90. dakikada Sefa'dan geldi.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Hakan Ceylan, Serkan Akarca, Volkan Akçit
Samsunspor: Mehmet Bölükbaşı, Hakkı, Kenan, Zafer (Dk. 54 Ömür), Caner (Dk. 85 Sefa), Serkan Aykut, Furkan, Can, Fatih, Murat Duman, Celil (Dk. 80 Sinan)
Malatyaspor: Emrah, Serdar, Serkan Dökme, Ramazan (Dk. 79 Zafer Demiray), Taner, Alper, Güngör, Turgay, Mehmet Budak (Dk. 66 Mahmut), Hakan, Engin (Dk. 58 Tayfur)
Goller: Dk. 47 Caner, Dk. 90 Sefa (Samsunspor)
Sarı kartlar: Dk. 38 Furkan, Dk. 40 Zafer, Dk. 64 Can (Samsunspor), Dk. 64 Serdar, Dk. 90 Güngör (Malatyaspor)

ARKADAŞLAR SERKAN VE CANERDE SARI GÖRDÜ YAZMAMIŞLAR

cem 55

bu galibiyet bütün camiamıza hayırlı olsun en basta futbolcu kardeslerimizin hepsinin alınlarından öpüyorum mükemmel bi mücadele örnegi gösterdiler bu macın camiamız için taraftarımız için ne kadar önemli oldugunu anlamıslar bugun karsımızda hangi takım olursa olsun duramazdı.ikinci olarak büyük taraftarımıza cok tesekkur ederım özellikle 2.yarı cok buyuk bı destek verdiler televizyondan statdaki cosku cok iyi anlasıldı.bu galibiyet kayısı beyinlilerede ders olsun samsunumla ugrasılmaz insallah 2.yarı malatyadada yenecez bu kofikleri.son olarak bu hafta 5 oyuncumuz celil kemal akbaba hakkı zafer ve murat duman kart sınırındaydı.bu oyuncularımızdan sadece zafer sarı kart görüp cezalı duruma düstü yani serkan aykut konusunda endişelenicek bişey yok.artık haftaya eskişehire cok buyuk bi katılımla gitmek sart oldu kimseden mazeret istemiyorum arkadaslar eskişehirde okudugum için biliyorum eskişehir ankaraya 3 bursaya 2.5 istanbula 5 saat herkesi maca davet ediyorum bu takım desteklenmeyi sonuna kadar hak ediyo istanbuldan malatya macı için 10 saatlık yolu göze alıp giden 6 istanbul grubu üyesi arkadasımada ayriyeten tesekkur ediyorum büyüksünüz arkadaslar.insallah haftaya istanbul grubu en az 30 kişi eskişehirde takımımızın yanında olacaz.

berusa55

cem 55 eger dedigin gibiyse cok sevindim kardesim yaaa

Kadir ÇELEBİ

evin icinde kac km yol yaptım bilmiyorum heycandan bir televizyona bir pc basına hatta vermek istedigim son bilgilerde heycandan olsa gerek ikilemisim  :) sonucta takımımız galip geldi.ayrıca bu macta murat dumanın cok kiritik mudahaleleri oldu samsunmania55 dedigi gibi  fatih aytekin goz doldurdu yorumlarının tamamına katılıyorum.. mac sonrasında Safak Baskanın sozleri Allah yolumuzu acık etsin hep beraber kol kola yola devam edecegiz sevgiler...

berusa55

samsunspor34 kardesim aynen vallahi ya...ömrmden ömür gitti su kofiklere bir kez daha takılacaz diye. cok koyardı valla. neyse ki yüzümüz gülüyor :o