2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: uçarlı - 01 July 2013, 13:01:39
Urfanın nne suçu var arkadaş
adam alıyor gayet doğaldır.
Bizimkilerde alsın.
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın.

Bizimkiler bilmiyor muydu Dimitrov'a 800 bin lira verip imza attırmasını. Yada Nurullah Sağlam'a 1.5 trilyon verip takımın başına geçirmeyi. Veyahut Erkan Taşkıran'a trink diye 750 bin lira verip hemen imza attırmayı beceremezlermiydi. Adamların umrunda olmasa 300-500 bakmaz patır patır imzalatırlardı sözleşmeleri. Neticede kağıt parçası yahu ne olacak. Emin başkan bugün var yarın yok benden sonrakiler düşünsün der geçerdi. Ama sonra o kendimize batırdığımız iğne 40 trilyon olarak başka yerimizden çıkardı...

Gorkem

her yıl piyasanın içine eden takımlar oluyor, rizeden kurtulduk dedik bunlar çıktı şimdide  :kafa:

Mert

Ptt 1. lig takımları başkanları transfer limitini maksimum 250.000 TL olarak belirlememişler miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Mert

birkaç mücadeleci genç elde edilir.
zaten dimitrovun sürekliliği de yok.

[/quote]

Mesajını yanlışlıkla beğendim.Dimitrova verilecek parayla genç oyuncular alınabilir eyvallah da dimitrovun ne zaman devamlılığını görmedin? Ayrıca dimitrov yabana atılacak kadar ne yaptı?

cany

Sercan

Adam para verip alıyorsa, futbolcu da para çok diye gidiyorsa biz boşuna konuşmayalım. Parası olan veriyor...

ali ihsan

Yarım devre için Uğur Boral'a verilen para 1 Trilyon 410 Milyar'dı.Halen 885 Milyar alacağı duruyor.Bu mantık yüzünden 40 Trilyon borcu var bu takımın ve başkan adayı bulamadık.O günler çabuk unutuldu zaten.O niye gelmiyor bu niye alınmadı diyen arkadaşım,kaç kombine aldın hangi desteği verdin önce onu söyle...

Klavye başından sallamak kolay,herkesin yapabileceği bir iş o.

Mesele kendini ateşe atanlara bir kova su taşımak...

King1965

samsunmania

Erdemle 4, ozanla da 3 yıllık anlaşma yapmayalım da..   ;D ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 01 July 2013, 14:34:55
Yarım devre için Uğur Boral'a verilen para 1 Trilyon 410 Milyar'dı.Halen 885 Milyar alacağı duruyor.Bu mantık yüzünden 40 Trilyon borcu var bu takımın ve başkan adayı bulamadık.O günler çabuk unutuldu zaten.O niye gelmiyor bu niye alınmadı diyen arkadaşım,kaç kombine aldın hangi desteği verdin önce onu söyle...

Klavye başından sallamak kolay,herkesin yapabileceği bir iş o.

Mesele kendini ateşe atanlara bir kova su taşımak...
Abi ağzına sağlık.
Biraz sağlıklı düşünsek de öyle yazsak.
Haluk abi Turgay gitsin bu takimdan başka bir şey istemiyorum. Erdem ve Ozan yetenegi kisitli iyi niyetli adamlar ama iyiniyet yetmiyor. O halde bu cocuklar turgayin yaptigi nankörlüğü yapmadilar.
Kalpar göndermez turgayi adamidir biliyorum ama is yönetimde bitiyor. Turgay gönderilmeli..

Aslankaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 July 2013, 15:02:58
Abi ağzına sağlık.
Haluk abi Turgay gitsin bu takimdan başka bir şey istemiyorum. Erdem ve Ozan yetenegi kisitli iyi niyetli adamlar ama iyiniyet yetmiyor. O halde bu cocuklar turgayin yaptigi nankörlüğü yapmadilar.
Kalpar göndermez turgayi adamidir biliyorum ama is yönetimde bitiyor. Turgay gönderilmeli..

turgay ne gibi nankörlük yaptı ki  :-\ medyaya yansımayan gelişmeler mi oldu

samsunmania

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 July 2013, 15:02:58
Abi ağzına sağlık.

Doğru diyorsun kardeşim. Ben yetenek olarak düşünüp biraz da espri olsun diye yazmıştım.
Bakalım kimleri alacağız. Hala çok geç kaldığımızı düşünmüyorum ama kilit oyuncuları kampa yetiştirmemiz lazım. Keza zaman da kalmadı.

Sercan

Beklemek harbiden zor iş. Bu arada urfa olayına fazla takılmayın, ellerinde patlayacak herkes.

berusa55

Yeni sezon için Hüseyin Kalpar ile anlaşan Samsunspor, eski teknik direktörü Besim Durmuş ile yolları ayırdı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Yeni sezon için Hüseyin Kalpar ile anlaştığın duyuran Samsunspor, geçtiğimiz sezonun 13. haftasından itibaren takımın başında bulunan Teknik Direktör Besim Durmuş ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesih etti.

2012-2013 sezonun ilk yarısında Erhan Altın'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Besim Durmuş ile bugün Başkan Emin Kar ve Futbol Şube Sorumlumuz Nihat Soğuk Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geldi. Yapılan görüşme sonunda Teknik Direktör Besim Durmuş'un tüm alacakları ödenerek sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi.

Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Durmuş'a emekleri içi teşekkür ederek, "Besim hocamıza hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kendisi ile dostça ayrıldık. Şimdiden yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Teknik Direktör Besim Durmuş ise,"Doğup büyüdüğüm ve ekmeğini yediğim Samsunspor'da teknik adam olarak hizmet vermek herkese nasip olmaz. Bu bana nasip oldu. Çok mutluyum. Samsunsporluyum ve her zamanda Samsunsporlu kalacağım" diye konuştu.

YARDIMCILAR DA AYRILDI

Öte yandan Teknik Direktör Besim Durmuş'un yardımcılığını yapan Osman Zeki Korkmaz ve kaleci antrenörü Mehmet Bayraktar'ında sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edildi. Durmuş, personel ile vedalaşarak tesislerimizden ayrıldı.

Kaynak

Ertuğrul Sağlam

01 July 2013, 16:38:37 #1169 Son düzenlenme: 01 July 2013, 16:41:48 Ertuðrul Saðlam
Çüşşş!
AlıntıPTT 1.Lig takımlarından Şanlıurfaspor, ülke futbolunda ses getirecek bir transfer gerçekleştirdi. Hollanda Ligi takımlarından RKC Waalwijk forması giyen ve Galatasaray'lı Wesley Sneijder'in kardeşi olan Rodney Sneijder'i yakın takibe alan Şanlıurfaspor Yönetimi, Sneijder'le her konuda anlaştı.

Gaziantepspor'un yanı sıra birçok Süper Lig kulübünün de taliplisi olduğu Sneijder'e 2 yıllık imza attırıldı. İstanbul'da düzenlenen imza törenine, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyeleri Aslan Akyürek, Maruf Güneş, Mehmet Çavuş, Nabi Kırmızı ve İbrahim Güllüoğlu katıldı. Sneijder, kendisini Şanlıurfaspor'a bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Fanatik