2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Kaya

Nijeryalılar haberi pek heyecan oluşturmadı sanırım taraftarda  :D Ben basına yansımasına üzüldüm,inşallah fiyatları yükselmemiştir.Gizli yürütülen bir transferin yerel basınca dillendirilmesi takıma maddi anlamda zarar veriyor malesef.O üç ismi kadromuza katarsak tüm takımlardan bir adım önde oluruz inşallah alırız.

jurista

Taraftarin sabirsizlanmasi yonetim kanadindan saglikli bilgi alamasindandir. Taraftar ister istemez huzursuz ve sabirsiz bazi cikislari makul gormek gerekir.yonetimin en azindan gidisatla ilgili taraftari kisa araliklarla bilgilendirmesi gerekir.zira taraftar sosyal medyadaki sagliksiz ve dogrulugu olmayan bilgi kirliligi ile daha fazla gerilecek

cembaba

Abiler fiyatlar gerçekten acayip fark ediyor. Ücretsiz alacağınız ismin, ilgileniyorlar diye haber çıkmasıyla 100.000 TL ye bonservisi çıkıyor. Yönetime saygı duymak lazım.

ali ihsan

Varsayın ki tahta kapalı :) Az sabırlı olmakta fayda var...

cgr

Ya yönetim bizi *** edecek transferler ile :) ya da hepimiz *** kanseri olmaya devam edicez :)

lato

Valla kim gelir kim gider bilemem ama Abdülkadir ayarında bu lig için kendini kanıtlamış bir forvet kesinlikle alınsın. Takım dengesi felan hikaye herkes oynadığı topun karşılığını alır. Fiyat biraz yüksek de olsa alınsın çünkü devre arası alınca çok daha fazla kâr ettiğimizi düşünmüyorum. İlk yarıdan rahat bir lig izlemek istiyorum bu sene bana göre çıkmak çok zor ama rahat bir sezon geçirelim o nedenle de en kısa zamanda sağlam bir forvetle anlaştık haberini duymayı diliyorum.

Ellibeş Numara

teksas3455

Yönetimde bulunan abiler geçen sene transferin son Gününde foruma yazmışlardı :" önceden teklifimizi kabul etmeyenler çok para isteyenler şimdi bizi arıyorlar "diye. Transfer konusunda yine son günler beklenecek gibi gidişat öyle sanki.

Gaziosmanpaşalı3455

la arkadaş 10 dene eşşek alacagımıza 3 tane at alsak yaa nedir bu. eşşeklere kalana kadar meydan genclerimize kalsın..hani nerde erçağlar.gohou lar vs

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor Başkanı Emin Kar, hafta başından itibaren transfere hız vereceklerini söyledi. Başkan Kar, "Pazartesi ya da salı günü görüşme yaptığımız bazı isimlere imza attırabiliriz" dedi.

Yeni sezonda PTT 1'inci Lig'e şampiyonluk parolasıyla girmeyi planlayan Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bazı isimlere temasta olduklarını belirten Kulüp Başkanı Emin Kar, "Transfer yapmış olmak için oyuncu almak istemiyoruz. Bu nedenle de çok dikkatli davranıyoruz. Pazartesi ya da salı günü görüşme yaptığımız bazı isimlere imza attırabiliriz. Taraftarlarımız endişe duymasın. Yeni sezonda herkesin keyifle izleyeceği bir Samsunspor ortaya çıkaracağız" dedi.

Yanlış adımlar atmaktan kaçındıklarını vurgulayan Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Sözleşmeleri çok dikkatli yapmaya gayret gösteriyoruz. Geçmişte yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için çabalıyoruz. Amacımız Samsunspor'u en iyi yerlere, hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak. Bunun için yönetim kurulu olarak canla başla mücadele ediyoruz" diye konuştu. - Samsun

http://spor.haberler.com/samsunspor-baskani-kar-transfer-yapmak-icin-oyuncu-4783366-haberi/

lato

ismail

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Kar, "Birçok oyuncu ama Samsunspor'a yakışacak oyuncularla görüşüyoruz. Ama inanılmaz bir fiyat kirliliği var. 3-4 tane takım bu fiyatları yukarılara çıkartıyor. Kulüpler Birliği toplantısında PTT 1. Lig takımları olarak oyuncularla 250-300 bin TL transfer parası vermekte anlaşmıştık ama buna hiç kimse uymuyor. Uymayacakları da normal zaten çünkü bu kararın çok saçma olduğunu düşünüyorum. Bizim transfere ayırdığımız belli bir bütçe var. Gazetelerde çıkan gibi transfere 24 milyon TL bütçe ayırmadık. 24 milyon TL bizim genel bütçemiz. Buna alt yapı yemeği ve deplasman giderleri de dahildir. Bizim transfere ayıracağımız para 6 milyon 975 bin TL'dir. Bu rakam transferlerde yüzde 15 aşağıda yukarı da oynayabilir. Kulübün çok derin sorunları var. Burada eskiden kalma borçlarımız var. Yarın Macarlar Pal Lazar ile ilgili Samsun'a geliyor" diye konuştu.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=61493

aklıma direk her sene aynı haltı yapıp da çıkamayan bolu geldi

Aslankaya

bu haber doğruysa erkan uçmuş...

AlıntıFiyatlar tavana vurdu

Kırmızı-Beyazlı kulübün başı futbolcuların istediği fiyatlarla dertte. Görüşme yapılan oyuncuların bir çoğunun geçen sezon ki fiyatlarını yarı yarıya arttırması transferlerde zorluk çıkarıyor

PTT 1. Lig'de Ankaraspor ile Şanlıurfaspor'un futbolculara teklif ettikleri ücretler nedeniyle oyuncularda geçen sezon aldıkları fiyatın yaklaşık iki katı para talep etmeye başladı. Bu nedenle Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın görüştüğü oyuncularla sıkı bir pazarlık yapılıyor. Son olarak gündeme gelen Bucasporlu 28 yaşındaki Erkan Taşkıran'ın istediği rakam 'yok artık' dedirtti. Erkan, 750 bin TL istedi. Ankaraspor'un da listesinde olan oyuncuya 700 bin TL vermeyi planladığı öğrenildi. Başkan Emin Kar'ın da istenilen fiyatlar nedeniyle biraz daha bekleyerek rakamların aşağıya düşmesini beklediği öğrenildi.

http://hedefhalk.com/root.vol?title=fiyatlar-tavana-vurdu&exec=page&nid=551831

lato

Erkan açıkta kalırsa 200e 300e de razı olur. Kulüp o parayı verecek olsa Dimitrov'u bırakmazdı.

Kais