2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Stoper

Sözleşmesi devam eden futbolcuların 5-6 tanesi sezon başında ilk 11 oynuyordu. O dönem ki futbolumuzu hatırlıyorum da cidden Erhan Altın takımı çok iyi hazırlamış.

Yeni sezonda bu sözleşmesi devam edenlerden sadece Atilla'yı takım da tutarım ben. Tabii gençleri ayrı kefede değenlendiriyorum.

Ozan,Erdem,Turgay 2. Lig bu futbolcular için var..

Hedef takım kurmak istiyorsak daha etkili yabancımız olmalı. Kimi zaman Roberts sırf rengi siyah olduğu için oynadı.

Musa Sinan'da devamlılık sorunu var , biraz kopuk oynuyor..Kalpar'lı takımda kendine yer bulabilir mi.Sanmam.

Erdem Sen,Hakan Koçaslan'ın biraz daha yontulmuş hali.Son 30 dakika koy rakibin dengesini bozsun,deli gibi koşsun.Ama şampiyonluk kadrosunda işi yok bence.

Almanya'dan ülkemize gelen Turgay, Almanya'nın 3.lig takımlarında idmana çıksın 5. gün teşekkür ederler.Ama bizim 2 numaralı ligimizde öyle ya da böyle oynuyor.Kalpar'ın iyi adamıydı bu sezonda Kalpar'ın jokeri olabilir.

Futbolda duygusallığa yer yoksa Ozan'la anlaşarak yolları ayırmalıyız.Hastane koridorlarında zaman geçirmesi için maaş ödeyecek halimiz yok.

Bugün somut gelişmelerin yaşanacağını umut ediyorum.

Shane_Falco

Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan ilk kural atan ile tutan iyi olacak. Şuan mevcut kadroda atan yok zaten. Abdülkadir ve mümkünse yanına kaliteli bir isim gerekli. Kalecilerimiz ise sanırım tartışmaya açık bir durumda. Soner'den ziyade Atilla iyi bir performans gösterirse bu konuda sıkıntı çekmeyebiliriz...

teksas3455

Alıntı

BOMBALAR PATLIYOR

Gece - gündüz demeden yoğun mesai harcayarak çalıştıklarını belirten Başkan Emin Kar, "Takımı hedefe taşıyacak çok sayıda oyuncu ile görüşüyoruz. Önümüzdeki hafta transferde çok hareketli günler yaşayabiliriz" dedi

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Samsunspor'da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.  Yeni sezonda Süper Lig hedefiyle yola çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı ekipte şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gece gündüz demeden çalışma yaptıklarını ifade eden Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Transferde yoğun mesai harcıyoruz. Takımımızı hedefe taşıyacak kalitede çok sayıda futbolcu ile temas halindeyiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Birçok oyuncuyla da görüşmelerde son aşamaya geldik. Şu an için isimlerini açıklamamız doğru olmaz. Önümüzdeki hafta transferde çok hareketli günler yaşayabiliriz" diye konuştu.

http://habergazetesi.com.tr/spor/13060/bombalar-patliyor-/

orhan

Bu nasıl bir sessizlik böyle anlamış değilim iç transferi bile halledemedik.

Kais

seyf55

inşallah bu sessizliğin ardından transferi çözmüş olarak çıkarız bu sessizlikte ya işler sessiz sessiz yapılıyor ya da işler ters gidiyor

oguzhann555

berusa55

Emin abi ve ekibinin boş durduğunu mu sanıyoruz; muhakkak ki görüşmeler, temaslar halindeler bu çok net. Sessizlik hayra alamet gibi geliyor. Bizimkisi taraftar olarak sabırsızlık hepsi bu. İnşallah güzel haberler gelecektir; bekliyoruz.

samsun 55

jean

Shane_Falco

Daha imzalamamış sanırım imzalanacak diye haberler dolanıyor ortalıkta...

cakir55

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 June 2013, 16:17:19
Emin abi ve ekibinin boş durduğunu mu sanıyoruz; muhakkak ki görüşmeler, temaslar halindeler bu çok net. Sessizlik hayra alamet gibi geliyor. Bizimkisi taraftar olarak sabırsızlık hepsi bu. İnşallah güzel haberler gelecektir; bekliyoruz.
Nasıl sabırsızlık kamp başlıyor elde oyuncu yok hedef şampiyonluk nasıl oluyor o iş inşallah hata yapmayiz transferde.

teksas3455

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 June 2013, 16:17:19

Hocam sabırsızlık değil, son iki senedir transferde geç kalmanın cezasını çekiyoruz.
Eğer Emin Başkan çıkıp parola şampiyonluk diyorsa bu meselelerin bir an önce çözülmesi lazım.

berusa55

Hemfikiriz kardeşim. Benim anlatmak istediğim çalışmalar yapılıyordur; elbet çıkacak ortaya. Sen ben herkes gelişme olmayınca noluyor hiçbir şey yapmıyor muyuz düşüncesine kapılıyoruz ister istemez ama bir önceki mesajımda da dediğim gibi mutlaka çalışıyorlar. Sonuçları yeni haftadan itibaren görmeye başlarız gibime geliyor.  ;)

teksas3455

Alıntı
PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka transferde, Mersin İdman Yurdu'ndan orta saha Hakan Bayraktar, Hatayspor'dan Mehmet Yiğit ve Faturavizyon Kahramanmaraş'tan Berkan'la pazartesi günü sözleşme imzalayacak.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=60550