2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Mert

Tamam lan anladık Göztepe'de oynayacaksın da Samsunsporla anıldığın için gurur duyman lazım.göztepelilerin tepkisinden korkuyorsun anlaşıldı.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: King1965 - 20 June 2013, 21:30:15
Twitterden sert bir şekilde kınama mesajı verdı . ******* artistlik yapıyor bir de

Hakkımda çıkan samsunsporla görüşmeye gitti dedikoduları tamamen yalan ve iğrenç bir haberdir.. Samsun'da oldugum doğrudur hatta

Hatta 1 hafta daha burdayim çünkü eşim samsunlu termeli o yüzden burda tatildeyiz lütfen böyle terbiyesizce yapılan haberlere inanmayın

Ben GÖZTEPENİN futbolcusuyum ve bu senede burada gururla oynamaya dewam edeceğim

Kendi taraftarı da cevap vermiş

ali i*neside oyle diyordu.. Taraftara oynama bu sene aytek yanlis yaparsin..

Vay arkadaş adamın adı sanki vatan hainliği ile anılmış şu yazdıklarına bak...

berusa55

Anlaşılan o ki kulübümüzün resmi sitesinde açıklanmadıkça hiçbir haberi kale almamak gerekiyor. Sıkan sıkana baksanıza; adam tatile gelmiş; basın, transfer diye ortaya atıyor. Aytek denen şahıs da şov yapmış maşallah. Haber doğru değildir de geç; iğrenç haber falan gibi laflar pek olmamış. Adının geçtiği takım Samsunspor...

King1965

bırde ıt herıf samsunumuzda ekmek yiyorsun lan. Termedeymis

cakir55

İstenilen şartlar oluşmuş demekki ertuğrul hoca çok büyük ayıp ettin antalya kimdir ya 2 sene önce bizim sayemizde kurtulan bir takım geçmişi ne yani

Sercan

King1965

Hüseyin hoca ile neden resmi imza atılamıyor ? Besim durmuşla neden fesh gerçekleşmedi :S her geçen gün bizim lehimize durum

Karabudun

Ertuğrul Sağlam, Adalı' nın BJK başkanı olmasını bekliyordu; ama olmadı. İşler tersine çıktı. Şimdi Antalya yolcusuymuş Ertuğrul Hoca. ALLAH bahtını açık etsin.

yirmiuc

Antalya nedir hocam ya , kendine yazik ettin..

Profesyonel olarak dusunsen bile bu kadar ciddi kaynak yaratilmis bir Samsun daha mantikli bir secimdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

aytek kim ya burada haber yapılması bile komik bence ertuğrul sağlam adam gibi adam deniyordu am a adamlğığının ne ykadar olduğunu anladık neyimş efendim şartlar henüz oluşmamışmış samsunsyorda vay beyefendi vay bir gün adın esk ile bir gün bşt ile bir gün antalya ile anılıyor nereye adım atacağın belirsiz sen bide samsunspor benim herweyim vefam var ben ertuğrul olduysam samsunspor sayesinde oldum edebiyatları yapacaksın teklif gelir de şartlar oluşursa kneden olmasın diyeceksin sonrasında henüz şartlar oluşmadı diyeceksin çevir gazı yanmasın sen kimsin ya sen mustafa denizliden dahamı popülersin ondan dahamı fazla karıyerin de kaç şampiyonluk var oda tesadüf t.s sevmesekte onun sayesinde bursada şampiyonluk yaşadın havalara girdin hadi ya adam gibi adyammış

samuray

Alıntı yapılan: King1965 - 20 June 2013, 21:54:29
Hüseyin hoca ile neden resmi imza atılamıyor ? Besim durmuşla neden fesh gerçekleşmedi :S her geçen gün bizim lehimize durum
[/quote     hala imza atılmadımı bi ahbabının cenazesi varmış galiba g.antepe gitmiş diye biliyorum keşke atılmasa bi türlü içime sinmiyor ya kalpar :kafa:

SivasLee

seyf55

aytek havaya girmiş ya kendini messi falan bulunmaz hint kumaşı zannedip baya tribe girmiş iğrenç sensin lan aytek

tanju55

Arkadaşlar bizim için en iyi ilaç zenke&agbetu ikilisi...zenkeden hiç haberde yok öldümü kaldım i belli degil

teksas3455

Biz hala neyi bekliyoruz. Neden Abdülkadir Dimitrov ve Cemil ile masaya oturmuyor yönetim. Yoksa görüşme oluyor da biz mi bilemiyoruz. Şu üç adam Boluspor gibi mal bi kulübe giderse Vallahi çok Zoruma gider ya :/