2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Abdülkadir'in Buca'ya gideceğini düşünüyorum bende...

King1965

Adamlar KANKA simdi Boluya cagırır Fatih Abdülü :)))

Fotograf Twitterden..

King1965

Suanda Sözlesi süren oyuncularımız bunlar sanırım..

Atilla Özmen, Canberk Aydın, D.Bevon Roberts, Doğan Erdoğan, Ercan Yazıcı, Erdem Şen, Faik Mintaş, Furkan Köse, Halil İbrahim Pekşen, Kemal Sabri Bayraktar, Mehmet Yılmaz, Musa Sinan Yılmazer, Ozan Özkan, Turgay Gölbaşı

cezayir55

yirmiuc

en azından bir tane iç transfer haberi okuyaydık iyiydi. :)

usare

Carlos tutmaz Abdulkadiri. Bucaya gider eğer anlaşabilirse, anlaşamazsa bize gelir...

cakir55

Alıntı yapılan: usare - 20 June 2013, 19:14:44
Carlos tutmaz Abdulkadiri. Bucaya gider eğer anlaşabilirse, anlaşamazsa bize gelir...
Niye bucaya gitsin adam dedi şampiyonluk hedefi olan bir takım olursa kalırım diye Abdulkadir kalır bence.

mehmet yılmaz

A.kadir önce sivasla ilk etap kampına gider. Sonra da ağustos ayi icinde bize gelir. Sezonu gol krali olarak tamamlar obur yaz da büsra hanimla evlenip muradina erer bence ;) the end....

teksas3455

Bu adamı izleyince süper lige çıktığımız sezonki Zenke geldi aklıma.
Ama bu adam zenke'ye beş basar orası kesin. Geleceğini pek sanmam ama İnşallah gelir  :--*

King1965

Zenke'nin o yılki performansı Gohou'dan asagı kalır yanı yoktu

King1965

HÜSEYİN HOCA SONUNDA GELDİ ..

AlıntıSamsunspor'la prensip anlaşmasına varan Hüseyin Kalpar, önemli olan kulübün başarısının olduğunu kendisine ne görev düşüyorsa yapacağını söyledi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı deneyimli çalıştırıcı Hüseyin Kalpar, bugün Samsun'a geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına geçen teknik direktör Hüseyin Kalpar, Samsun'un çok sevdiği bir yer olduğunu söyledi. Samsun'da çok önemli ve güzel günler geçirdiğini ifade eden deneyimli teknik adam, "Burada şampiyonluk yaşayan bir hocayım. Başkanımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Mümkün olduğu kadar takıma yeniden nasıl faydalı olabiliriz şeklindeki düşüncelerimiz var. Şu anda çok büyük bir sıkıntı olmamakla birlikte imza atmadığım için çok detaylı konuşmam doğru olmaz. Şu anda Samsun'da bulunuyorum. Ama daha derin şeyler konuşmam için bazı şeylerin çok net şekilde ortaya çıkması lazım" dedi.

"Samsunspor'un başarısı benden daha önemli"

Başkanın, yöneticilerin, taraftarların ve Samsun halkının, takımın başarılı olmasını beklediğini söyleyen Kalpar, "Benim de tek düşüncem Samsunspor'un iyi olması yönünde. Bu hedef doğrultusunda en doğru şeylerin yapılacağına inanıyorum. Samsunspor'un başarısı ve iyiliği benden daha önemli. Ben iyi olup Samsunspor iyi olmayacaksa bunu kabul edemem. Benim bulunduğum yerde başarısızlık olmamalı diye düşünüyorum. Buraya ilk geldiğimde 'Benim olduğum yerde küme konusu konuşulmaz' demiştim. O sene zorluklarla görevi devralmıştık ve kümede kalmıştık. Benim aleyhime de olsa Samsunspor'un menfaati her şeyden önemlidir. Samsunspor'un menfaati ve başarısı için bana düşen görev neyse her zaman her şekilde yapmaya hazırım" diye konuştu.
http://www.samsunsportv.net/2013/06/hocamz-samsunda.html

Musti

Samsunspor, Göztepe'den Aytek Aşıkoğlu'nu görüşmek için Samsun'a getirdi, anlaşma olma ihtimali yüksek
http://www.transfermerkez.com/2013/06/gunun-transferleri-20-haziran.html

jean

Super lige ciktigimiz senede istemistik ayteki antalyada Ertuğrul saglamla goruscek diye yaziyor

fanatik

Aytek yalanlamış bu haberi

aytek aşıkoğlu ‏@aytkmrvaylz 2 dk
Ben GÖZTEPENİN futbolcusuyum ve bu senede burada gururla oynamaya dewam edeceğim

aytek aşıkoğlu ‏@aytkmrvaylz 2 dk
Hatta 1 hafta daha burdayim çünkü eşim samsunlu termeli o yüzden burda tatildeyiz lütfen böyle terbiyesizce yapılan haberlere inanmayın

aytek aşıkoğlu ‏@aytkmrvaylz 3 dk
Hakkımda çıkan samsunsporla görüşmeye gitti dedikoduları tamamen yalan ve iğrenç bir haberdir.. Samsun'da oldugum doğrudur hatta
Kapat   Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla