Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Bu sağlam taraftar seni bekliyor Ertuğrul Sağlam

maraton

yok mu içerden tanıdığınız bildiğiniz bir yönetici bir yetkili son durum nedir bir bilgi alamıyor muyuz ?

celebi

Özcan İNAN

Face de gördüm Emin ve Sağlam adımlarla ilerlemek yazıyordu gerçekten bu durumu anlatacak en güzel söz eğer gerçekleşirse ki öyle umuyorum aksini düşünmek bile istemiyorum.
Süper Lig yolunda Emin ve Sağlam Adımlarla İlerlemek adına attığımız en büyük adımlardan biri olacaktır...  samsunspor_x

seyf55

:holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

yirmiuc

Keske gelse be.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

birol bekem sportif direktör sağlam teknik direktör olacak bu iş başlık iki günde 10 sayfaya ulaştı bütün taraftarlar ı heyecan landıran bu gelişmeler olumlu şekilde sonuçlanır inşallah (olmaz olamaz ya diyen arkadaşlara rize denizli örneğine bakınız m.denizli geldi yarım devre çalıştı rizeyi süper lige taşıdı) ertuğrul hoca samsunspor.a neden gelmesin samsunspor ve ertuğrul sağlam ismi çok ayrı bi heyecan ayrı bir renk ayrı bir çoşku getirir samsunsporumuza hadi hayırlısı

5trawberry

AlıntıErtuğrul Sağlam'ın takımı belli oluyor!
Teknik direktör Besim Durmuş ile yollarını ayıran Karadeniz ekibinde, Ertuğrul Sağlam harekatı başladı.

Başlığı görmek bile güzel :)

Ellibeş Numara

Sabrın sonu selamettir, sadece sabredelim.. :D Düşünsenize Ertuğrul Sağlam'ın geldiğini, trtspor, ntvspor vs kanallar, spor gazetelerinin gündemi Samsunspor olacak.. Yatın kalkın dua edin, ertuğrul hoca gelsin gerisini boşverin.. ;D :oyun: :holey: Bu arada cübbeli ahmet hocaya gidelim, okusun üflesin.. Ertuğrul Sağlam gelsin daa.. :-* :P

sadece55

Birol Berkemin Sprotif Direktör olması saçma olmazmı? Kendisi Ertuğrul Sağlamın yardımcısıyken bir anda Sportif Direktörü konumuna geçiyor.Haber biraz şaşırtılmış gibi

cembaba

Bursaspor'da da Sportif Direktördü kardeşim.

Ertuğrul Sağlam

06 June 2013, 22:46:14 #146 Son düzenlenme: 06 June 2013, 23:29:15 Ertuðrul Saðlam
Ertugrul Saglam gelsin yeterki Sportif Direktor Erdem Eynel olsun farketmez !..  ;)

Furkan

Daha simdiden göğsüm kabarmaya başladı inşallah bi aksilik olmaz

mehmet yılmaz

Yonca Lodi Emanet 2o1O

Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
Ben senin gecendeki mavi ya da günündeki sarı
Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı
Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı

Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet

Karabudun

Hiçbir yere bakmadan besmele çekip tıklıyorum siteye. Ne zaman "Ertuğrul Samsunspor' da" haberiyle karşılaşacağız?