Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

Stoper

SAMSUNSPOR VE ERTUĞRUL SAĞLAM

Haziran ayının üçte birlik bölümü bitti bitiyor.

Samsunspor'da sular bir türlü durulmuyor.

Neden?

Başkan Emin Kar'ın durup dururken aldığı kongre kararı nedeniyle.

Be kardeşim, neden aldın bu kararı ve neden şimdi devam edeceğini dile getiriyorsun.

Kırmızı Beyazlı takımın geleceğiyle bu kadar da oynanmaz ki...

Yapılan bir gaf nedeniyle Samsunspor'un şu anda ne yönetimi belli, ne teknik kadrosu ne de futbolcu portföyü.

Bu takımın yöneticisi kim olacak, parayı nasıl bulacak, teknik kadroyu yeni yönetim mi belirleyecek yoksa Emin Kar mı?

Ya da Samsun dışından birileri mi?

O birileri ki seçim öncesinde Samsunspor'u alet olarak kullanmak isteyenler mi?

Yoksa Samsunspor bir cemaatin kucağına mı atılacak?

Bu ve bunlara benzer kuşkulu soruları daha da artırabiliriz.

Emin Kar, dün Samsunspor'un parası olmadığı için yöneticiliği ve başkanlığı bırakacağını ima ediyordu, şimdi ne oldu Samsunspor'a para mı yağdı bir yerlerden?

Eğer doğruysa Samsunspor üyelerinin ve taraftarlarının bu paranın kaynağını bilmeleri şarttır.

Duyuyorum ki Samsunspor'un olduğu kadar Beşiktaş'ın da eski futbolcularından olan Ertuğrul Sağlam'ı da Samsun'a bir cemaat teknik direktör olarak getirecekmiş.

Bunlar hep Samsunspor çevrelerinde dolaşan söylentiler.

Ertuğrul Sağlam'ın hangi yolla olursa olsun Samsunspor teknik Direktörü olmasını kim istemez ki?

Ne olacaksa olsun artık.

Şu kongre bir an önce tamamlansın ve taşlar yerine oturduktan sonra teknik kadro belirlensin transferler gerçekleşsin.

AK Parti Samsun'da yerel yönetim seçimlerini alacaksa eğer, bütün bunlar bu nedenle yapılacaksa, en azından seçimin yapılacağı Mart sonuna kadar Samsunspor Süper Lig'e çıkmayı puan olarak garantilesin.

Kısacası Samsunspor siyasete alet edilecekse, karşılığı en azından Süper lig olmalı değil mi?

http://hedefhalk.com/root.vol?title=samsunspor-ve-ertugrul-saglam&exec=page&nid=545058

Mert

Alıntı yapılan: samsunum - 07 June 2013, 13:52:23

Kral sporun koyduğu bu resim terbiyesizlik ve saygısızlıktan başka birşey değil...

Yok mu bunların mail adresleri falan okkalı bir cevap verelim.Komik kimmiş görsünler.

emre__ss

Git bi bak git bi bak gelmiş mi git bi bak  :)

berusa55

Alıntı yapılan: Mert - 07 June 2013, 14:59:45
Yok mu bunların mail adresleri falan okkalı bir cevap verelim.Komik kimmiş görsünler.

http://kralspor.ensonhaber.com/iletisim

Bu linkten iletişime geçelim bu rahatsızlarla. Ben yazdım...

Ahmeti

CoRaqLi55

Boşuna mı diyoruz adam gibi adam diye..  :)

Mert

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 June 2013, 15:23:48
http://kralspor.ensonhaber.com/iletisim

Bu linkten iletişime geçelim bu rahatsızlarla. Ben yazdım...

Ben de yazdım.Son sözüm Ertuğrul SAĞLAM Samsunspor'da diye başlık atmanız dileğiyle... iyi günler oldu :) Tepkisiz kalmayalım bunlara karşı.

Levent ÖCAL

Böylesi değerli bir şahsiyeti takımımızın başında görmek gurur verici olur.  :ok

Ellibeş Numara

Bu sezon, EMİN ve SAĞLAM Adımlarla İlerleyeceğiz.. :D

feticalik

Uğur götal şerefsizi için 10 minibüs havaalanına giden taraftar gruplarına sesleniyorum, Ertuğrul Sağlam için 2 katı olmalı.. Karalayanlar olacaktır, arkasında durmalıyız..

cakir55

Ahmeti

07 June 2013, 16:26:59 #191 Son düzenlenme: 07 June 2013, 16:31:02 Ahmeti
Pazar günü tatil günü iyi organize olunursa havaalanında tarihi bir kalabalık olabilir.

lato

Alıntı yapılan: Ahmeti - 07 June 2013, 16:26:59
Pazar günü tatil günü iyi organize olunursa havaalanında tarihi bir kalabalık olabilir.

% 50 havalimanına akın ediyormuş diğer %50'yi evde zor tutuyorum ;D

55.hakan

Arkadaşlar ciddi bir kalabalık havaalanında olsun.biriniz bir an önce listeyi organizasyonu başlatsın.hadi havaalanında bitirelim şu işi.rica ediyorum.

Ahmeti

Saat kaçta geleceğini bilen varmı ?