Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

AlıntıErtuğrul Sağlam Samsunspor'a hoca olduğuna göre,onun adına da,Samsunspor adına da yepyeni bir sayfa açılıyor demektir.Hayırlı olsun...

Fotomaç gazetesi Cevdet Ünüvar.

https://twitter.com/cunuvar/status/342369488244727809

desperate1

o da samsunsporlu taraftarlardan öğrendi.kendi haberi değil.
inşallah yalan haber değildir yoksa çok büyük hayal kırıklıkları olacak

europe_55

Alıntı yapılan: europe_55 - 14 May 2013, 17:39:05
Bence simdi geri dönmenin tam zamani.

Ertugrul hoca Samsunsporumuza, Samsunsporumuz da Ertugrul Saglama cok yakisiyor...

Insallah gerceklesir ve seneye Ertugrul hocayla beraber süper lige döneriz.

cakir55

55.hakan

Adam haberi de bizden duymuş O'nun verdiği bir bilgi yok.

kalptenþimþek

" bir takımın başında devam eden bir hoca varken ben o kulüple görüşme yapmam"
                                                                                                             Ertuğrul Sağlam
   demişti bir ay kadar önce... son iki gün içinde olayların gelişme sürecine bakarsak artık resmi açıklamaya kaldı iş..

seyf55

göreceğiz bakalım ilerleyen günlerde neler olduğunu

mehmet yılmaz

Çok şey yazacağım da yazamıyorum arkadaş...
O halde iki şey söyleyeyim,
Birincisi şu mübarek gecede gelmesi için dua ettim. ( Eminim çoğumuz öyleyizdir )
İkincisi inşallah olur bu iş...

Çünkü böyle bir hamle çok fazla şey ifade eder ;)

seyf55

Alıntı yapılan: samsuni - 05 June 2013, 23:39:33
Çok şey yazacağım da yazamıyorum arkadaş...
O halde iki şey söyleyeyim,
Birincisi şu mübarek gecede gelmesi için dua ettim. ( Eminim çoğumuz öyleyizdir )
İkincisi inşallah olur bu iş...

Çünkü böyle bir hamle çok fazla şey ifade eder ;)

Mehmet Abi heycanlıyım bu konuda  iyice heycanlandım :)

Shane_Falco

Açıkcası Ertuğrul hoca resmen takımın başına gelmiş gibi konuşuluyor. Şahsım adına böyle olayları sevmiyorum artık nazar değer diye mi korkuyorum yoksa başka şeylerden mi bilemeyeceğim.Şuan içim her ne kadar kıpır kıpır olsa da imza atılmadan çığlık atmayacağımm :)

_SoN_

bu mubarek gecede gelmesi yada gelme ihtimali üzerine atılan mesajları okumak bile güzel.

İnşallah bu rüya gerçek olur.

Mert

Anlaşılan herkeste heyecan var :) Geleceğe umutla bakabilmek çok güzel bir şey.Şu mübarek gecede inşallah bu hayallerimiz suya düşmez.İnşallah bu kez yüzümüz güler.Ertuğrul Sağlam bizimle anlaştığında gazetelerdeki başlıkları görmek istiyorum :)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: barnebau55 - 05 June 2013, 23:48:33
Ins olur ertugrul hoca eskiye bakarsan şimdi daha tecrubeli arti kayseride bursada daha yapamafiklarini burda yapar kimbilir belki avrupayi goruruz.

Yapamadığı sanırım bir Türkiye kupası birde Avrupa da kupa kaldı :)

samsunmania

Ertuğrul'un gösterdiği duruşu,ahde vefasını ve Samsunspor'a saygısını gördükten sonra Samsunlu olup,Samsun'da yaşayıp bu takıma sırtını dönenlerin suratına tükürmek lazım. İmza atsın atmasın; Ertuğrul'a bakıp utanın. İnşallah hocamız olur. Büyük bir yol kat etmiş oluruz.

kamuri

ben en basından demiştim zaten ertuğrul sağlam gelecek diye ;D