Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

PTT 1.Lig'ine yükselen son takım Hatayspor'u 2-1 yenen Fethiyespor oldu.

cgr

Alıntı yapılan: cgr - 30 May 2013, 01:00:58
Fethiyespor sezon başından beri inanılmaz destek gören bir takım. Lig TV, bütüm Milli maç boşluklarını neredeyse Fethiyespor maçları ile doldurdu. Fethiye'nin şansı bence daha yüksek...

King1965

Hayatımız Kırmızı Beyaz Siyah!!!!

King1965

Alıntıhttp://www.samsunsportv.net/2013/06/sampiyon-kadroya-hazirlik.html

Samsunspor için başlatılan kampanya ile 10 ayda 10 milyon TL destek taahhütü verilmesiyle şampiyonluğa oynayacak kadronun oluşturulacağı öğrenildi

HEYECAN VE UMUT
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun evsahipliğinde AK Parti İl Başkanı Köktaş'ın da katılımıyla önceki akşam gerçekleşen Samsunspor zirvesi gelecek adına umut verici oldu. Zirvede Vali Aksoy'un önerisiyle başlatılan kampanyada  Samsunspor'a 10 ayda 10 milyon TL destek verilecek olması hedefin şampiyonluk için kadro oluşturma ve Süper Lig olduğu öğrenildi. Toplantıdan çıkan sonuç heyecan ve umut yaşatırken, tüm şehrin tek vucut olup kampanyaya destek vermesi bekleniyor.

10 AYDA 10 MİLYON
İlk etapta 620 bin TL'nin toplandığı kampanyada 10 ayda ise kulübe 10 milyon TL destek verilecek. Kampanyaya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 10 ayda 300 bin TL ile destek verirken, Samsun Ticaret Sanayi Odası 300 bin TL, AK Parti İl Başkanılğı Yönetim Kurulu adına Fuat Köktaş 100 bin TL,  Ticaret  Borsası 100 bin TL, Samsun Genç İş Adamları Derneği 15 bin TL,  Ayakkabıcılar odası 15 bin TL,  ASKON 15 bin TL, Off Çaykara Derneği 15 bin TL ile destek vererek kampanyanın açılışını yaptılar.

isa55

Son günlerde şehirdeki hareketlilik umut verici.
6-7 trilyona kurulacak takımla süper lige yükselebiliriz.
İşten anlayan, iyi bir yönetimle 3-4 senede borçları sıfırlayabiliriz.

lato

Tribün dergide aktif hesabı olan var mı iletişime geçmek için yöneticilere nasıl ulaşacağız bulamadım

Ertuğrul Sağlam

Azerbaycan Turkiye super kupa finalinin ulkelerinde oynanmasina izin vermemis. Akilli adamlar bela istemiyorlar baslarina onlarin pislikleri ilemi ugrassinlar.

seyf55

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 03 June 2013, 21:57:20
Azerbaycan Turkiye super kupa finalinin ulkelerinde oynanmasina izin vermemis. Akilli adamlar bela istemiyorlar baslarina onlarin pislikleri ilemi ugrassinlar.

adamlar haklı

mehmet yılmaz

Perşembe ve cuma günleri Atakum Grand Asos Otel'de OMÜ, Emniyet ve AB'nin ortaklaşa hazırladığı bir sempozyum var. Çok önceden çalışması yapılmıştı. Ana tema, Sporda şiddet.. Ben de bir tebliğ ile katılacağım. Cuma 10.30'da bizim oturum. Eski hakem Mustafa Çulcu ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam :) da var konuşmacı olarak. Belki ilginizi çeker. Müsait olanları bekleriz.

Not: Tamam benim için geleceksiniz de eğer Ertuğrul Sağlam ismi de ilginiz çekmişse eğer, katılıp katılmayacağını inanın bilmiyorum ama katılacak dendi. Bir rivayete göre ise ertesi gün gelecekmiş Samsun'a... ;)

http://www.sempozyum.samsun.pol.tr/program.pdf

http://www.haberexen.com/sporda-siddet-masaya-yatirilacak-323668h.htm

Burak

05 June 2013, 12:44:04 #36985 Son düzenlenme: 05 June 2013, 14:47:26 Burak
Başbakanın da her cümlesine başladığı gibi KİMSE KUSURA BAKMASIN ama 8 gündür Türkiye'nin çalkalandığı hiçbir siyasi organizasyona dayanmamasına rağmen siyasi olarak ele alınıp resimlerin ve yazıların çöp kutusuna girdiğini gördüğüm için bende çok sevdiğim hergün yazmasamda takip ettiğim 66 günümü geçirdiğim bu forumdan kendi irademle münferit bir eylem amaçlı kendimi 15 gün banlıyorum ve yazmama kararı alıyorum  . (kimseye bir giderim bir sitemim yoktur kimin sildiğini de bilmiyorum zaten benim kendi şahsıma silinen yazımda yoktur ama bende yazsam benimkilerde silinecek nasılsa tek sebebi budur saygılar )

furkan5534

arkadaşlar gezi parkıyla ilgili 15 dk lık bir video.mavi karadeniz tv deki sunucunun eleştirisi.gerçekten mükemmel izlemenizi tavsiye ediyorum..
http://www.facebook.com/photo.php?v=473840152690558&set=vb.360348860705267&type=2&theater

SametYılmaz55

05 June 2013, 13:34:53 #36987 Son düzenlenme: 05 June 2013, 14:51:55 SametYýlmaz55
Alıntı yapılan: furkan5534 - 05 June 2013, 13:23:46
arkadaşlar gezi parkıyla ilgili 15 dk lık bir video.mavi karadeniz tv deki sunucunun eleştirisi.gerçekten mükemmel izlemenizi tavsiye ediyorum..
http://www.facebook.com/photo.php?v=473840152690558&set=vb.360348860705267&type=2&theater

siktirsin gitsin iki gram beyniyle mal mal konuşmuş.evinde milyonlar sabır çekiyormuş,dişlerini sıkıyormuş.millet sanki iç savaş çıksın diye sokaklara döküldü.kendi ne yapmış bu ülke için boş boş konuşuyor.gezi parkı ile ilgili bir şey izlemek isteyen gitsin Cnn Türkteki tarafsız bölgenin bu haftaki programını izlesin.hani o çok sevilen,Türkiye'nin yüzde 50'sini evlerinde zor tutan Başbakanın seçtiği akil insanların açıklamalarını izleyin gezi parkı için.bende çıktım sokaklara polise mi saldırdım,molotof mu yapıp attım.*** oğlanı oraya çıkanları iki dakikada vatan haini yapmış.bu mudur mükemmel olan video?

5trawberry

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 03 June 2013, 21:57:20

Fenerbahçe taraftar platformu 12numara, süper kupa finalinin olimpiyat stadında Gs-Fb-Bjk taraftarları hep birlikte karışık olarak izlenmesi konusunda bildiri yayınlamış. bu gergin günlerde spordaki gerilime ve kavgaya artık son verilmesini gerektiğini belirtmişler.

gerçekleşirse bir futbolsever olarak elbetteki memnun oluruz.

brigand

Yafta vurmak çok kolay iş. Taraflaştırmak birşeyleri. Ya da kendini kandırdığını bildiğin halde menfaatin için hiçbir şey yokmuş gibi davranabilmek. Olayın içini, dibini görmeden; yaşananlara şahit olmayan,  bilmeden konuşan inanın büyük vebal alıyor. Bu kadar kolay değil hiç birşey. Foruma yazmak istemedim. Ama böylesine önemli toplumsal bir olayda arkadaşların yazdığı düşüncelerinin silinmesi gerçekten üzdü beni. Herşeye bu kadar duyarsız kalınsa anlardım ama öyle değil ! Çok uzun süredir buradayım. Gerçekten canımı sıktı !