Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

AlıntıTürkiye'de çok şey öğrendim. Orası bana çok şey kattı. Türkiye'ye ve Samsun'a teşekkür ederim. Orada da teknik heyetle gayet iyi iş çıkardık. Her kesim tarafından takdir ediliyordu ama hikayeler farklı gelişti.

bu petkoviç konusunun iç yüzünü gerçekten çok merak ediyorum.

lato

Ben Petko'nun başarılı bir hoca olduğunu düşünmüyorum hala. Her maçtan sonra iyi oynadık oyundan çok memnunum ifadeleri vardı aynısını Besim hoca da diyor o zaman seneye onu da Milan'a yollayalım ;D

desperate1

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 28 May 2013, 14:18:01
bu petkoviç konusunun iç yüzünü gerçekten çok merak ediyorum.

bende

5trawberry

Şifo Mehmet de istifa etmiş.

Süper Lig'de 11 takım sene başlamadan hocayla yolları ayırdı.

King1965

burakbas

Voleybol A Milli Erkek Takımımız, 2 Haziran Pazar günü saat 18:30' da Letonya ile Yaşar Doğu Spor Salonunda Avrupa Erkekler Şampiyonası 3. tur müsabakası oynayacaktır.

mehmet yılmaz

Bu mert günok, Fenerbahçe torpilinin milli takıma kazığıdır, ayıbıdır, yazığıdır...
İlla fb kökenli bir kaleci alacaksaydın, Ertuğrul taşkıran ne güne duruyordu?
mert günok kimdir, necidir Allah aşkına...  >:( >:( >:(

lato

Alıntı yapılan: samsuni - 28 May 2013, 23:25:45
Bu mert günok, Fenerbahçe torpilinin milli takıma kazığıdır, ayıbıdır, yazığıdır...
İlla fb kökenli bir kaleci alacaksaydın, Ertuğrul taşkıran ne güne duruyordu?
mert günok kimdir, necidir Allah aşkına...  >:( >:( >:(

Az önce arkadaşa söyledim aynısını

seyf55

O 'günün ok' ları merti seçenlere saplansın memlekette kaleci gıtlığı var galiba

Ellibeş Numara

Yemin ediyorum.. Ertuğrul, merte bin basar.. Adam iki metre öne çıkıyor.. Malum takımda ve milli takımda yediği gollere bakın, bu öne çıkmasından dolayı.. Tam bir bomba bu mert..  :D

5trawberry

Kındıralık ilköğretim okulu nerde abiler.
Siyasi bi parti mesaj atmış, sandık asil görevi diye :)
Gideceğimden değil de, ilk defa duydum. Google'da araştırdım Sivas diyor ne alaka ise. Samsun'da var mı böyle okul :)

King1965

AlıntıPTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Hatayspor-Fethiyespor, Spor Toto 2. Lig Play-Off final maçını yönetecek hakemler açıklandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda 31 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İlker Meral yönetecek. Meral'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Baki Tuncay Akkın yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.

hangı takımın cıkmasını ıstersınız ptt 1 . lige

Karabudun

celebi

Fethiye gelsin şöyle turistik bir deplasman yapalım