Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

30 May 2013, 17:48:14 #36960 Son düzenlenme: 30 May 2013, 18:00:14 Ertuðrul Saðlam
Radamel Falcao'nun aldığı bir senelik ücret bizim takımımızın kurtuluşu tabiri caizse şehrimizde bahar yellerinin esmesi anlamına gelir.

FİFA ve UEFA'nın artık bu sisteme bir çare bulması gerekli bir yerden bi arap şeyhi çıkıyor bir takım satın alıyor, bir yerden bi Rus iş adamı sıfatına bürünmüş karapara babası çıkıyor bir takım alıyor, insan pazardan alış veriş yaparken bile bu kadar savurgan olmaz hatta bir bağ marul alırken bile pazarlık eden bile var ama bu adamlar parayı nerden buldu ise bırak pazarlığı değerinin 2-3 mislisini veriyor futbolcu alıyor hayır birde başkanı oldukları kulüp ülkelerinin takımı olsa eyvallah dersinde o da değil.

Biz üç kuruş için selam verilmeyecek adamlar karşısında el pençe divan dururken Monaco'nun futbolculara teklif ettiği ve verdiği paraların haberlerini okumak acayip zoruma gitmeye başladı.

En çok kızdığım'da şu araplar ulan dünya'nın her yerinde milyonlarca müslüman sefalet içinde kıvranırken senin bir takıma, bir futbolcuya veya bir at'a verdiğin para belkide binlerce insanın huzur içinde karnı tok ve sağlıklı yaşamasına vesile olabilecekken sadece kendi keyfleri için bu paraları harcamaları haramdan daha haramdır.

Şu saçtıkları paranın zekatının zekatını Samsunspor'a verseler şampiyonluğa oynayacak kadro kurarız. NERDE ADALET!    :x(( :kafa:

usare

Bize zekat düşmez, ondandır!!!   ;D ;D

Karabudun

emre__ss

Yardım! Evime uydu bağlatacağım D smart mı digiturk mü bağlatayım?sadece ulusal kanallar olacak ekstra birşey yok.bilgisi olan var mı?

desperate1

çok iyi bir vali olmasına gerek yok hatta iyi bir vali bile olmasına gerek yok trabzonlu olmasın yeter

brigand

Alıntı yapılan: emre__ss - 30 May 2013, 22:33:23
Yardım! Evime uydu bağlatacağım D smart mı digiturk mü bağlatayım?sadece ulusal kanallar olacak ekstra birşey yok.bilgisi olan var mı?

Bence ikisini de bağlatma. Paketsiz ikiside bir işe yaramaz. Makul fiyatlara çok iyi hd alıcılar var. Bence onları bir araştır.

55.hakan

Sadece ulusal kanallarsa kablo tv bağlat hem 7 lira hem de avrupa ligini yayınlayan kanalların maçı verdiği sırada şifreye girmez.
Diğer taraftan normal uyduyu tavsiye etmem ispanya ligi almanya ligi gibi maçlarda şifreye girer,hem de gereksiz yüzlerce kanal var. digiturk ve d smart da sadece ulusal kanallar istiyorsan yalandan fazla para verirsin gereksiz. dediğim gibi ulusal kanallar için en iyi kablo tv.

atakan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 May 2013, 22:58:17
Sadece ulusal kanallarsa kablo tv bağlat hem 7 lira hem de avrupa ligini yayınlayan kanalların maçı verdiği sırada şifreye girmez.
Diğer taraftan normal uyduyu tavsiye etmem ispanya ligi almanya ligi gibi maçlarda şifreye girer,hem de gereksiz yüzlerce kanal var. digiturk ve d smart da sadece ulusal kanallar istiyorsan yalandan fazla para verirsin gereksiz. dediğim gibi ulusal kanallar için en iyi kablo tv.

d smart tam bır soyguncu.üyeliğimi iptal etmek için dilekçeler,kımlıkler formlar istedıler.üye olmak içinse telefonda tamam demen yeterli.ayrıca çok kanalı var.hangisine para verdiğini bile bılmıyosun.digitürk te var.lige cıktığımız için almıstım.onunda bı fazlası yok.
arkadasın dediğigibi.kablo tv olabılır.diğerleri hem maliyetli hemde karmakarısık bana göre.nekadar fazla kanal okadar para.

lucarelli

fiber internet varsa tivibu bağlat 1 yıl taahütle ücretsiz

usare

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 May 2013, 23:07:37
fiber internet varsa tivibu bağlat 1 yıl taahütle ücretsiz

fibere gerek yok normal internetin olsun yeter, ben kullanıyorum çok memnunum..

lucarelli

normal de yetiyor da fiberin kampanyası var, telefon, sınırsız fiber internet, tivibu aylık 49TL (bağlantı ücretleriyle 55TL oluyor)

özkan

Geçmiş yıllardaki banka hesaplarınıza ait unuttuğunuz paranız varsa ay sonunda fon hesabına aktarılacak ve alma hakkınız yok olacak.
www.zamanasimi.org/tbb  adresinden isim girerek sorgulatabilirsiniz.

GurbetciFanatik

arkadaslar size bi sorum olacak. Bu sene izine gelemiyorum sorum evimle alakali.
Ben magosa sokakta oturuyorum dondurmacinin yaninda onun önünden üst gecit yapacaklar diyorlar araba yolu.Bld. evlerinin duraginda tamirat vardi gecen sene
o yol o evlerinin önünden gececekmi .
Yani uzun lafin kisazi balkondan ben artik 3 senede bir denizimi görüyordum onudami göremiyecegim.
Yok gecer diyorlar yok oraya kadar yol gelmez diyorlar moralim bozuk isin aslini anlatirsaniz sevinirim.

samuray

madem uydu anten bağlatacan ne d.smarta  ne dijitürk.e gerek yok bence uyduda bütün ulusal kanallar olduğu gibi yerel kanallar a var ve daha birçok kanl

55_OrHaN_55