Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feticalik

Arkadaşlar aslen Gümüşhaneliyim ve Gümüşhane de bugün Darıca Gençlerbirliği diye bir takımı yenerek 2. Ligin yolunu tuttu. Şehir takımlarının ön plana çıkmasını istediğim Türk Futbolunda güzel bir gelişme gibi geldi.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: radikal-fma - 17 May 2013, 19:43:23
MEHMET HOCAM TÜMER METİN SAMSUNSPORLA İLGİLİ HATIRALARIN DA NE YAZMIŞ HAYIRLA YAD ETMİŞMİ BİZİ 8)

Genel olarak olumlu şeyler söylemiş. İsmail Başkanın bir TS maçından önce futbolculara yazdığı ve onun okumasını istediği bir mektubun orijinalini paylaşmış. İsmail başkanın şampiyonluğa çok inandığını, o zaman kendisi de dahil futbolcuların buna inanmadıklarını ama daha sonra BJK ve FB'de yaşadığı şampiyonlukları düşününce aslında Samsunspor'un da o kadrosuyla şampiyon olabileceğine şimdi inandığını yazmış. Samsunspor'a transferini vs. anlatmış. Gidişiyle ilgili olarak da o zamanki yönetimi suçlamış, eğer İsmail Uyanık olsa idi tıpkı Serkan Aykut, Ertuğrul Sağlam ya da Celil Sağır gibi para kazandırıp, alkışlanarak gidebileceklerini söylemiş. Taraftarı yanlış yönlendirdiler ve İlhan'la bana hep küfür ettiler demiş. Yalnız ilerleyen bölümlerde BJK'de oynarken dua ettiğini ve Samsunspor maçlarında hiç kaybetmediğini yazmış -ki birisinin ona Ankara'da 2-1 ve İstanbul'da 4-1(4-0) yendiğimiz maçları hatırlatması lazım. Ben olumsuz şeyler yazar ya da çok kısa geçer diye düşünmüştüm ama öyle yapmamış.

lucarelli

lato

Alıntı yapılan: feticalik - 18 May 2013, 00:09:43
Arkadaşlar aslen Gümüşhaneliyim ve Gümüşhane de bugün Darıca Gençlerbirliği diye bir takımı yenerek 2. Ligin yolunu tuttu. Şehir takımlarının ön plana çıkmasını istediğim Türk Futbolunda güzel bir gelişme gibi geldi.

Gümüşanespor'a hayırlı olsun. Takımın hocası Yavuz İncedal Konya Ereğlili'ymiş.  Ereğli'den arkadaşlar var 2 hafta önce konuşmuştuk Yavuz hoca için gittiği çoğu takımda başarılı oldu felan demişti. 2. 3. lig takımlarında fena işler yapmamış. Eğer bu ligden sağlam bir hoca ayarlayamazsak düşünülebilir bence sonuçta kulübün borç durumu ortada. Alt liglerdeki oyuncu potansiyelini bilen bir adam ve Besim Durmuştan daha başarısız olacağını düşünmüyorum. Belki Besim hocanın başarısız olduğunu düşünmeyenler vardır ama bence oyunu okumada sıkıntıları var. Ayrıca çok efendi bir adam diye bahsettiler.

Ertuğrul Sağlam

Samsun 19 Mayıs stadında sezonun finalini yapabileceğimiz Süper Derbi!
Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 10 May 2013, 15:44:16
Çarşamba Texas'mı
King Of The South Ladik'mi

18 Mayıs Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs stadında Çarşambaspor, Ladik Belediyespor arasında oynanacak maçta kazanan taraf Süper amatör ligde yoluna devam edecek. Bana sorarsanız kıran kırana Şampiyonlar ligi finali heyecanında bir maç olur izlemenizi tavsiye ederim. Ha birde kimimiz Çarşambi'yi kimimiz Ladik'i destekleyeceğiz herkes emaneti yanında bulundursun belki maç çıkışı çatışabiliriz.  al_sana  :)

Gönlüm iki tarafında kazanmasındandan yana.
Biri Ladik bizim Gavak'lılar gibi Anadolu'nun bozkırından bağrından kopmuş insanların memleketi.
Biri Çarşamba gene Gavak'lılar gibi Samsun'un en sert ve sıkı savunucusu.
Hak eden kazansın...

kalptenþimþek

Karabudun

18 May 2013, 13:23:34 #36847 Son düzenlenme: 18 May 2013, 13:32:19 sener.eren
Alıntı yapılan: Furkan - 17 May 2013, 20:11:55
Dün Spor Toto 3. lig den Spor Toto 2. lige yükselme playoff maçında Malatyaya Karagümrük Pazarspor maçına gittik bi kaç arkadaşla Karagümrük tribünlerine girdik. Ben ömrümde böyle tribün görmedim adamlar 90 dakika oturmadan susmadan bıkmadan bağırıyor bagırmayan bi kac taneyi epey tekmelediler zaten. Uzadı maç 118. dakika yine biraz tempoyu düşüren bi azınlık grubada iyi bi sövüp itip kaktılar yani 120 dakika yemin ediyorum aralıksız destek oldular tabi bizde oturmadık oturmayada gitmemiştik zaten :) inşallah bizim tribünlerimizde de bu şekilde destek görürüz gerçi pek umudum yok ama

Bizi Karagümrük' le mi kıyaslıyorsun kardeş? ???

binikalamadım

sadece bir basamak yükselebildik

http://ttk.sporx.com/anket/sonuc.php

SIRA   TAKIM   ORAN
1   Galatasaray   %43.8
2   Fenerbahçe   %34.8
3   Beşiktaş   %16.4
4   Trabzonspor   %2.8
5   Bursaspor   %1
6   Göztepe   %0.209
7   Eskişehirspor   %0.147
8   Karşıyaka   %0.08
9   Mersin İdman Yurdu   %0.067
10   Sivasspor   %0.064
11   Elazığspor   %0.059
12   Adanaspor   %0.053
13   Adana Demirspor   %0.052
14   Ankaragücü   %0.047
15   Gaziantepspor   %0.047
16   Orduspor   %0.046
17   Gençlerbirliği   %0.034
18   Samsunspor   %0.033

mehmet yılmaz

19 mayis stadindayiz. Bal terfi maci dk13 ladik gol atti ladik 1 carsamba 0

mehmet yılmaz

Ilk yari skoru 1-0 ladik etkili basladi golu buldu sonra biraz dustu ve carsamba kontrolu ele gecirdi  pozisyon da buldular ama atamadilar stres var gibi

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

Dk 64 carsamba atti 1-1 carsamba penalti kacirdi dk 70

maraton

mehmet yılmaz

1-1 bitti su an uzatmalar başladı