Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

babasamsunlu

şöyle maç sonuna bir ömür feda :)

ult55ras

dobiyle besimin yollanmasını dört gözle beklioruz...

seyf55

Özcan İNAN

5trawberry

13 May 2013, 21:48:28 #36800 Son düzenlenme: 13 May 2013, 21:54:38 5trawberry
Gekas yine attı.

Haftaya Belediye ve Karabük'ün kazanması halinde bile, Akhisar'a Ordu deplasmanında 1 puan yetecek.

Karabudun

14 May 2013, 00:07:12 #36801 Son düzenlenme: 14 May 2013, 00:14:21 sener.eren
Alıntı yapılan: samsunmania - 13 May 2013, 01:26:24
Ya arkadaş yazmayayım diyorum da şimdi kavga modunda kimse algılamasın.
İstiklal marşımızın bestesi kötü demekle  ne elde edeceğiz? Yarışma yapıp yeni bir beste mi ortaya çıkaracağız. Milli değerler ne kadar da konuşulur hale geldi? demokrasi aklımıza gelen herşeyi söylemek mi? İlahi ilahidir marş marşdır. Arkadaşın milli marşımızı ilahi şeklinde söylemesi işgüzarlıktan öte değildir. Ha ben şimdi Müslüman değil miyim? Adamın alnını karışlarım. Kimin imanı bütün bunun kararını Allahüteala verir, kimse kimsenin hakkında yorum yapacak kudrete de sahip değildir. Bu kul ile Allah arasındadır. Azıcık aklıselim yorumlar yapalım. Her şeyin yeri zamanı var. İstiklal Marşımız bana göre dünyanın en güzel güftesi ve bestesi. Ben ilahiyi de farklı yorumlayanlara da aynı tepkiyi veriyorum. Rap ilahi. Bu da aptallığın önde gideni. Ne kadar alışmışız insanları şucu bucu diye ayırmaya. Hala da ders almıyoruz yaşadığımız onca acı olaydan. Birbirimizi kırmak, yıpratmak, ayrıştırmak bu kadar mı kolay?
Milli değerler bizi birbirimize bağlayan olmazsa olmazlardır. Bu bir çatırdarsa sonumuz felakettir. Bırakın da bazı şeyler değişmesin, bizi birbirimize sıkı sıkı bağlasın. İstiklal marşımıza 10 yılda bir yeni beste mi yapalım?  
Belki arkadaş ilahi ile orada farklı bir yorum getirmek istedi ama bu istiklal Marşı be kardeşim. Güftesi bestesi belli. Haşa, Allah aşkına söyleyin ezanı elektro gitarla çalıp söylemek ne kadar abesle iştigalse bu da aynı değil mi?
Yarın kapımıza dayanan düşmanı bertaraf ederken bizi birbirimize bağlayacak olan şeyler inancımız, milli değerlerimiz ve birbirimize olan sevgimiz olacak. Biri eksik olursa vay halimize.

Usta, beste kötü demedim. İstiklal Marşı' mız söylenirken  sözler ile beste uyuşmuyor, oturmuyor. Aslına bakarsanız beste hatası demek de yanlıştır. Ukalalık olarak kabul etmeyeceğini umarak marşımızda büyük bir prozodi(müzik ve söz hecelerinin uyumu) hatası olduğunu belirtmek isterim. Buna hükmeden de ben değilim. Bir söylenceye göre Osman Zeki Üngör mevcut besteyi farklı sözler için yapmıştır, diğer söylence ise mevcut hatanın plak kaydı esnasında yanlış okunmasından kaynaklandığı yönündedir. Osman Zeki Üngör' ün de memnuniyetsizliğinden bahseden yazılı kaynaklar mevcuttur. Ha, bu saatten sonra beste değişsin mi? Bence pek hoş bir fikir değil.

samsunmania

14 May 2013, 10:13:04 #36802 Son düzenlenme: 14 May 2013, 10:16:25 samsunmania
Alıntı yapılan: sener.eren - 14 May 2013, 00:07:12
 Usta, beste kötü demedim. İstiklal Marşı' mız söylenirken  sözler ile beste uyuşmuyor, oturmuyor. Aslına bakarsanız beste hatası demek de yanlıştır. Ukalalık olarak kabul etmeyeceğini umarak marşımızda büyük bir prozodi(müzik ve söz hecelerinin uyumu) hatası olduğunu belirtmek isterim. Buna hükmeden de ben değilim. Bir söylenceye göre Osman Zeki Üngör mevcut besteyi farklı sözler için yapmıştır, diğer söylence ise mevcut hatanın plak kaydı esnasında yanlış okunmasından kaynaklandığı yönündedir. Osman Zeki Üngör' ün de memnuniyetsizliğinden bahseden yazılı kaynaklar mevcuttur. Ha, bu saatten sonra beste değişsin mi? Bence pek hoş bir fikir değil.

Kardeşim ben senin demek istediğini anladım ve seni direkt eleştirmek için de yazmadım. Yanlış anlamışsın. Yine de açıklaman için teşekkür ederim.

samsunum

Lokman Gör: Maçlara Çıkmadan Önce Samsunspor'un Çiftlik Caddesindeki Şampiyonluk Videolarını İzleyip, Maça O Şekilde Çıkıyordum. Bunu Kimse Bilmez.

seyf55

Alıntı yapılan: samsunum - 14 May 2013, 16:37:21
Lokman Gör: Maçlara Çıkmadan Önce Samsunspor'un Çiftlik Caddesindeki Şampiyonluk Videolarını İzleyip, Maça O Şekilde Çıkıyordum. Bunu Kimse Bilmez.

Bir şampiyon olabilseydik bu sene o zaman görürdü çiftliği o :)

lato

furkan5534

Atv deki kim bir milyon isterdeki soruya bakın. hangi takımın renkleri birbiriyle aynı degıldır. bjk altay / gs malatya / fb ankaragucu / ts SAMSUN.Arkadaş bırakmıyolar yakamızı ya sövünce sövdü oluyo :)

seyf55

Ercan Doğan Mehmet Yılmaz Kemal ın 2 yıllık sözleşmeleri var emin başkan giderse gelecek yönetim ilk iş olarak bu gençleri satar

sosaka

Sadece Samsunspor

En Az Yenilen Takımlar: Kayseri Erciyesspor, Samsunspor, Çaykur Rizespor, Manisaspor (9)

erciyes,rize lige çıktı. manisa playoffta. biz düşme korkusuyla öldük durduk. adalet mi lan bu