Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Kanal a ' da necattin demirtaş başkanımız var CANLI

Ollivanders

brigand

Höyytt bee. Bir Seydo'mu kaldı şimdi. Oda gelsin de kadroyu toplayayım benim toplama kampında : )

cembaba

Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk de Samsunluymuş. Ama Samsunsporlu mu bilemem.
NTVSpor Haber Müdürü de Özgür Buzbaş. O da Samsunlu.

Yavaş yavaş çoğalıyoruz. : )

mehmet yılmaz

Tümer Metin'in otobiyogarfik kitabı Metin Olmak çıkmış. Şu an okuyorum, Samsunspor yıllarıyla ilgili 20 sayfa var.

seyf55

Alıntı yapılan: samsuni - 17 May 2013, 14:52:51
Tümer Metin'in otobiyogarfik kitabı Metin Olmak çıkmış. Şu an okuyorum, Samsunspor yıllarıyla ilgili 20 sayfa var.

Türk futbolu nda adından söz ettiren çoğu futbolcunun Samsunspor la ilgili bir ilgisi var buda camia olarak ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor

Karabudun

Keşke Samsunspor' la anılmasaydı adı.  :(

teksas3455

Hiç unutmam bir ropörtaj vermişti Samsun'daki Samsun-Bjk maçı sonrası aynen şöyle diyordu
"Allahından bulsunlari Kaç sene geçti hala anama küfür ediyorlar"
Niye acaba?  :D

Ve her maçta da bize mutlaka gol atardı, g*tünü yırtardı afedersiniz :)

radikal-fma

MEHMET HOCAM TÜMER METİN SAMSUNSPORLA İLGİLİ HATIRALARIN DA NE YAZMIŞ HAYIRLA YAD ETMİŞMİ BİZİ 8)

Furkan

Dün Spor Toto 3. lig den Spor Toto 2. lige yükselme playoff maçında Malatyaya Karagümrük Pazarspor maçına gittik bi kaç arkadaşla Karagümrük tribünlerine girdik. Ben ömrümde böyle tribün görmedim adamlar 90 dakika oturmadan susmadan bıkmadan bağırıyor bagırmayan bi kac taneyi epey tekmelediler zaten. Uzadı maç 118. dakika yine biraz tempoyu düşüren bi azınlık grubada iyi bi sövüp itip kaktılar yani 120 dakika yemin ediyorum aralıksız destek oldular tabi bizde oturmadık oturmayada gitmemiştik zaten :) inşallah bizim tribünlerimizde de bu şekilde destek görürüz gerçi pek umudum yok ama

Ajan

Bu arabalarının arkasına yapıştırılan küçük tshirt vs nerede bulunur abiler?

berusa55

İspanya Kral Kupası final maçı R.Madrid - A.Madrid, 22:30'da TRT SPOR ve TRT HD'de.

Sercan

Alıntı yapılan: Ajan - 17 May 2013, 20:20:17
Bu arabalarının arkasına yapıştırılan küçük tshirt vs nerede bulunur abiler?

Sanki rus pazarında vardı diye hatırlıyorum Eren..

Ajan

Alıntı yapılan: Sercan - 17 May 2013, 22:08:50
Sanki rus pazarında vardı diye hatırlıyorum Eren..

Tüm esnafı dolaştım abi,sanayide vardır diyorlar da o kavram çok geniş alanı biraz daraltırsak eğer iyi olacak

Ellibeş Numara

Sir Yılmaz Vural, Şuan Beyaz Şovda Konuk.. İzlemek İsteyenlere Duyrulur.. :-*