Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Bazı yorumları okuyunca iyi ki Samsun'da yaşamıyorum diyorum.Konuşmaktan ve boş laf üretmekten başka şey yapmayan,art niyetli kişiler  artık mide bulandırıyor.Başta Emin Başkanı ve yönetimdeki arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.İte çakala bakmadan devam etmeleri tek dileğim.Bırakırlarsa da canları sağ olsun.

80lerden

Allah sizden razı olsun. Başımızdan etmesin abilerimizi kardeslerimizi.

Lusage

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 05 May 2013, 22:28:31İte çakala bakmadan devam etmeleri tek dileğim.Bırakırlarsa da canları sağ olsun.

55.hakan

Gönlümden geçen Dobi Hasan'sız yönetimin devam etmesi.Geçen seneki gibi son dakika kadro kurmayacağız.Zaten ne geldiyse başımıza Kazım Yılmaz ın geç bırakmasından geldi ve iyi transfer yapamadık.Artık kongrelerle vakit kaybetmeyelim ve hedefi açık ara süper lige çıkmak olarak koyalım.Hedefi Dobi Hasan gibi ligde kalmak olarak koyunca böyle düşmemeye oynuyoruz.Zor zamanda takıma sahip çıkan arkadaşlara teşekkürler.

mimar55

Dobi hasan gitsin başka birşey istemem bende canlarını dişlerine taktılar çalıştılar ne yalandan laf kalabalığı yapalım ama sahada bazen ruhsuzlar vardı ceremesini gene yönetin çekti.bide 1461 macındaki olayları artık anlatın allah rızası için... Bilmiyorum ama dobi hasan bu yönetimi hiç haketmiyor saygısızlık yapıyor kusuruma bakmayın

Sercan

06 May 2013, 09:04:57 #410 Son düzenlenme: 06 May 2013, 09:49:24 Sercan
Bu sene zaten hedef ligde kalmaktı. Ama birkaç hafta arayla Urfa'ya play-off, Antep'e de kümede kalmak için gitmek herkesi mal etti :)
Futbolcuların ruhsuzluğu, Besim'in beceriksizliği, 1461 maçındaki olaylar falan taraftarı acayip gerdi. En azından bu kez yönetimin zamanı çok, iyi bir teknik direktörle daha oturaklı bir takım kurulabilir. Bu arada Cemil Kesinlikle gönderilmesin, dün o tekmeye soktuğu kafasına darbe yeseydi çok kötü olurdu, yürekten oynuyor...

diocid

Dikkat!! İyiniyetli bir eleştiri yapıyorum..

Neymiş demekki, isme dayalı takımlarda isimleri sisteme sokmak zormuş..Kesinlikle ne yapacaksak yapalım ama gençler ile yapalım, bu sezon gençler ile devam etseydik eminim bundan kötü olmazdı...

seyf55

Dobi musa sinan erdem adem sarı besimi göndersinler yeter

Forvetim

1.kesinlikle misafir tribünün yerinin değişmesi, maratona girmek için millet stadı tur atıyor
2.şu polis eziyetinin azaltılması, stadıma değilde toplama kampına girer gibiyim o kadar polisi görmek istemiyorum stres oluyorum, sırf onların özenle yaptığı çin işkencesi yüzünden oğlum maçlara gelmek istemiyor

ismail

Alıntı yapılan: Forvetim - 07 May 2013, 10:59:54
1.kesinlikle misafir tribünün yerinin değişmesi, maratona girmek için millet stadı tur atıyor
2.şu polis eziyetinin azaltılması, stadıma değilde toplama kampına girer gibiyim o kadar polisi görmek istemiyorum stres oluyorum, sırf onların özenle yaptığı çin işkencesi yüzünden oğlum maçlara gelmek istemiyor

cembaba

Doğan abi bu durumu açıklamıştı. Diğer sayfaları okursanız.

jean

yonetim devam edecekmi abiler kimsenin cesaret edemedigini yaptilar takimi alip ligde biraktilar helal olsun

cakir55

Ertuğrul Sağlam ve Süper lig hedefi.

Sadece Samsunspor

Ertugrul hoca gelmez hayal kurmaya gerek yok. Huseyin kalpar olabilir.

minci

Alıntı yapılan: jean - 07 May 2013, 14:04:44
yonetim devam edecekmi abiler kimsenin cesaret edemedigini yaptilar takimi alip ligde biraktilar helal olsun
Başkanın Ercüment Gül ile yaptığı söyleşiye bakılırsa devam   etmek istiyor ancak buna galiba bir kaç görüşmeden sonra karar verecek. Görüşeceği kişiler Suat Kılıç, Fuat Köktaş, Vali ve bir kaç kişi daha. Önümüzdeki yılın seçim yılı olduğunu düşünürsek siyasilerden destek alması kuvvetle olası. Bu durumda büyük olasılıkla devam edecektir. Başkan bu işi yapmaktan mutluluk duyuyor.  Bana göre iyi de yapıyor. Ancak ortada bir Galip Öztürk faktörü de var. O da bir ekip kurarak yönetime gelebilir. Tüm bunların yakında kokusu çıkar. Biraz beklemek gerek.