Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cany

02 May 2013, 16:55:00 #36615 Son düzenlenme: 02 May 2013, 18:05:16 cany
ankaragücü'nün neyine bizim maç. zaten düştüler. milletin aklını bulandırıyo. bi de acıyoduk bunlara yazıklar olsun

samsunum

bu arada g.antep belediyesporun sponsoru göztepeliymiş . bu maça özel pirim verecekler gibisinden birşeyler konuştu attila cebeci programında.

isa55

SAMSUNSPOR Kulübünün, 28.04.2013 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - 1461 TRABZON PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübü hakkında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

samuray

bizim içimizdeki ankgc. sevdalılarına ulan zaten düştünüz bizle ne alıp veremediğiniz var erefsizler bizdeki irlandalılara sesleniyorum kına yakın bi yerlerinizie  :kafa: :kafa: :kafa:

mimar55

Biz ligte kalalımda  ankara_gucu kim ya dostluk nedir dünya çıkar dünyası

orucreis

Ertuğrul Sağlam

Bizim geri zekalilar girsinde a.gucu sitelerine baks lar Samsunspor'la dostluktan eser varmi adamlarn tek dostu Bursa ayni sekilde Bursa icinde Ankara.
Bizimkilerde kendi kendine gelin guvey oluyorlar ayrica bugunde gorduk gercek yuzlerini a....a... kadar yolun var amatore kadar dus a.gucu  al_sana

kalptenþimþek

37 YILLIK SAMSUNSPORLUYUM BEN BÖYLE UCUZ YALAKALIK GÖRMEDİM ARKADAŞ FİNALİ DE TAM BOMBA OLDU AL SANA LAY LA LA LA ANKARAGÜCÜ ......SOK..

seyf55

bu basın açıklaması A.gücü sevdalıları Samsunspor dan çok a.gücünü destekleyen taraftarımıza gelsin,ulan ..tünüzü yırttınız A.gücü diye görün adamların dostluğunu siz gol attığımızda bile a.gücü diye yalamalık yaparken adamlar onları hiç ilgilendirmeyen maça atıfta bulunuyorlar, Samsunspor un adının geçtiği açıklamaya bakın siz Samsunspor la ilgili cümle kuramayacak kadar adi bir topluluksun A.gücü öyle bir yere düşün ki bir daha geri gelmemek üzere size dost diyen şakşakcıları da alın kaybolun

yasemin 5516

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 03 May 2013, 00:12:34
Bizim geri zekalilar girsinde a.gucu sitelerine baks lar Samsunspor'la dostluktan eser varmi adamlarn tek dostu Bursa ayni sekilde Bursa icinde Ankara.
Bizimkilerde kendi kendine gelin guvey oluyorlar ayrica bugunde gorduk gercek yuzlerini a....a... kadar yolun var amatore kadar dus a.gucu  al_sana

haklısın ben söylemiştim zaten kardeş takım biz olsaydık maçta 61dk.trabzon diye bağırmazlardı herkez kendini kandırıyor samsunun samsundan başka dosttu kardeşi yok beter olsunlar hiç acımıyorum

teksas3455

Bunlar tam ******* tam adiymiş ya beter olun amatöre kadar düşün adi yalakalar  :kafa:  :kafa:  :kafa:  :kafa:  :kafa:

ult55ras

yönetimin yaptığı açıklama bizi ilgilendirmez heleki taraftarı bile tepki göstermişken. SamsunAnkara !!!

lato

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 03 May 2013, 14:26:44
yönetimin yaptığı açıklama bizi ilgilendirmez heleki taraftarı bile tepki göstermişken. SamsunAnkara !!!

Ben dün baktım ankaragücü sayfalarına  bi kınama felan göremedim hatta biri de suat kılıçın fotoğrafını koymuştu tayyiple gülün yanına çoğu yazmış tek kardeş bursa diye sizin ki kardeşlik değil k bakma Çarşamba Bafra Dikbıyık Atakum al sana kardeş..

ult55ras

ben senin gibi sanaldan kovalamıyorum. sadece ben maç günü 8 kişi gecekondudan taraftar ağırladım. bütün gruplar derneklerinde ağırlardı.  ve geçen senede onlar bizi ağırladı, dosluk böyledir anlatabiliyormuyum.