Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

Bolu'da 500 taraftarın vardı arkanda, stadı inletti, sonra taşlandı, ordada mı deplasmandaydınız, sahada gezindiniz, utandırıyorsunuz, ayıp ayıp, herşeyi taraftara bağlamayın, zoruna gittiyse savaşırsın mahçup edersin, gezinmeyecen, koskoca musa aydının oynadığı topa bak, bakıyo sadece icraat yok

5trawberry

erkutdem55

Biz taraftarlar olarak kendi aramızda özeleştiri yapabiliriz,fikir alışverişi yapabilir,hatta tartışabiliriz bile.Ama sonra gider stadda hep beraber Samsunspor diye bağırırız,herşeyi unuturuz.Futbolcular ise bu işten para kazanır.Para kazanmak için bir iş yapan kişi,sadece sevdiği için ve her daim orada olacak olan kişileri yani taraftarı eleştiremez.
Taraftarı eleştirmek futbolcuların haddi değildir.
Terbiyesizliğin lüzumu yok.

babasamsunlu

16 April 2013, 21:57:18 #36408 Son düzenlenme: 19 April 2013, 18:15:02 salihcakir
5 te kaldık.  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:  3,109 tl öfff

Karabudun

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 April 2013, 18:41:53
Tüm her şey, böyle yapmadık diye di mi? Ruhsuzlar !

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=711734

Linke tıkladım, fakat video açılmadı.
Bu da benden gelsin. Bizim yapmamız gereken ve futbolcularımızın reçetesi:

http://www.songaz.com/video-soyunma-odasina-kacmak-yunanistan-ligi-997675.html

5trawberry

Alıntı yapılan: sener.eren - 17 April 2013, 12:57:11
Linke tıkladım, fakat video açılmadı.
Bu da benden gelsin. Bizim yapmamız gereken ve futbolcularımızın reçetesi:

http://www.songaz.com/video-soyunma-odasina-kacmak-yunanistan-ligi-997675.html

Benim de paylaştığım buydu :)

5trawberry

Ligin sonunun yaklaşmasıyla birlikte yer aldıkları PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.lig'de şampiyonluk ve play off mücadelesi veren 1461 Trabzonspor ve Polatlı Buğşasspor'a TFF Yönetim Kurulu'ndan kötü haber geldi.

TFF Yönetim Kurulu 16 Nisan 2013 günü aldığı yönetim kurulu kararıyla mevcut durumun devamı halinde PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Buğşasspor'un bir üst lige çıkmalarına veya play off'ta mücadele etmelerine yasak getirdi.

Alınan yönetim kurulu kararında Trabzonspor ile 1461 Trabzon'un, Ankaraspor ile Polatlı Buğşasspor ve Anadolu Selçuk ile Torku Konyaspor kulüplerine aralarındaki resmi bağın en geç 13 Mayıs 2013 tarihine kadar sonlandırılması konusunda ilgili kulüplere ihtarname gönderilmesi kararlaştırıldı.
İlgili kulüpler 13 Mayıs tarihine kadar aralarındaki resmi bağı sonlandıramadıkları takdirde play-of'ta mücadele etme hakkı kazansalar dahi play off müsabakalarına alınmayacaklar.

TFF bu kararıyla hakkında yeni sezonda Süper Lig'den başlayacak iddiaları dolaşan Ankaraspor A.Ş'nin de yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edeceği vurgusunu yapmış oldu. TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı bu karar 17 Nisan 2013 günü ilgili kulüplere bildirildi.

Kaynak:Sporx

lato

Alıntı yapılan: 5trawberry - 17 April 2013, 14:53:16
Ligin sonunun yaklaşmasıyla birlikte yer aldıkları PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.lig'de şampiyonluk ve play off mücadelesi veren 1461 Trabzonspor ve Polatlı Buğşasspor'a TFF Yönetim Kurulu'ndan kötü haber geldi.

TFF Yönetim Kurulu 16 Nisan 2013 günü aldığı yönetim kurulu kararıyla mevcut durumun devamı halinde PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Buğşasspor'un bir üst lige çıkmalarına veya play off'ta mücadele etmelerine yasak getirdi.

Alınan yönetim kurulu kararında Trabzonspor ile 1461 Trabzon'un, Ankaraspor ile Polatlı Buğşasspor ve Anadolu Selçuk ile Torku Konyaspor kulüplerine aralarındaki resmi bağın en geç 13 Mayıs 2013 tarihine kadar sonlandırılması konusunda ilgili kulüplere ihtarname gönderilmesi kararlaştırıldı.
İlgili kulüpler 13 Mayıs tarihine kadar aralarındaki resmi bağı sonlandıramadıkları takdirde play-of'ta mücadele etme hakkı kazansalar dahi play off müsabakalarına alınmayacaklar.

TFF bu kararıyla hakkında yeni sezonda Süper Lig'den başlayacak iddiaları dolaşan Ankaraspor A.Ş'nin de yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edeceği vurgusunu yapmış oldu. TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı bu karar 17 Nisan 2013 günü ilgili kulüplere bildirildi.

Kaynak:Sporx

O tarihe kadar 1461in play off a kalması kesinleşir zaten travzonlular yine iş başında iyi çalışmışlar. Böyle federasyonun da futbolunun da...

Ertuğrul Sağlam

Emin Kar: Kritik bir dönemdeyiz     
Samsunspor Başkanı Emin Kar "Ben Samsunsporlu eski bir futbolcuyum, kaptanıyım başkanıyım. Ben Samsunsporluyum. Beni kimse taraftarla karşı karşıya getiremez." dedi

Samsunspor Başkanı Emin Kar takımın son durumu ve gündemdeki konular hakkında Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Takımın son günlerde zorlu bir dönemeçten geçtiğini ifade eden Başkan Kar "İki haftadır bir düşüş içerisindeyiz. Hem Şanlıurfaspor'a mağlup olduk hem Ankaragücü maçında beklemediğimiz şekilde 2 4 mağlup olduk. Bunun üzüntüsünü yaşarken başka konularla da uğraşmak zorunda kalıyoruz. Şu anda düşme hattı ile aramızda 1 puan var ve son dört maçımız kaldı. Ama şuna emin olun ki hem ben, hem teknik direktörümüz hem de futbolcularımız her şeyin bilincindeyiz. Düşme gibi bir kelimeyi ağzımıza almadık. Bu takım küme düşmez, düşürmeyeceğiz de." dedi. ANKARAGÜCÜ BİZDEN DAHA ÇOK İSTEDİTakımın birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde olduğunu söyleyen Emin Kar "Bizim tam birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğumuz zamanlarda Ankaragücü maçında çok kötü oynadık ve birçok eleştiri aldık. Bu eleştirilerin hepsine de açığız çünkü koşmayan mücadele etmeyen bir takım değil Ankaragücü, 2. veya 3. lig takımlarına da yenilir. Futbol ciddi bir iştir. Futbolu o gün biz ciddi oynamadık. Ankaragücü takımı bizden daha çok istedi, daha fazla mücadele etti ve maçın neticesinde de 2 4 mağlup olduk. Bu işi buraya biz nasıl getirmişsek, yönetim kurulu ve teknik heyet olarak oturarak kararlar alıp takımı Bucaspor deplasmanına hazırlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.Şu anda Teknik Direktör Besim Durmuş'un gitmesi ya da kalması gibi bir konunun söz konusu olmadığını ifade eden Kar "Belki çok klasik olacak ama biz hocamızın arkasındayız. Eleştiriler yapılır, o çıktı bu girdi diye. Takım mağlubiyet aldığında eleştiriler yapılır ama bu takım burada Rizespor'u yenerken bizi play offa layık görenler, Manisa'yı yenince yine aynı şekilde play offa layık görenler Ankaragücü'ne yenildiğimizde bu takım bitmiş, küme düşüyor gibi yorumlarda bulunuyorlar. Bunların hepsi olağan şeylerdir. Bunların içinden yalan olmayan eleştirilerden kendimize pay çıkararak devam ederiz." ifadelerini kullandı. BENİ TARAFTARLA KARŞI KARŞIYA GETİREMEZSİNİZKendisini Samsunspor taraftarıyla kimsenin karşı karşıya getiremeyeceğini söyleyen Kar "Sezon başından beri benim tek dediğim şey Türkiye'nin bu taraftarı konuştuğu ve bu taraftarın 12. adam olduğudur. Tabi ki de dedim; Ankaragücü maçında gösterilen dostluk çok fazladır. Ne hakemi etki altına alabildik, ne takımımıza destek verebildik. Taraftarımız bize gerekli desteği vermedi. Ankaragücü karşısında ilk golü bulduğumuzda bütün tribünler Ankaragücü diye bağırdı. Burada bizim futbolcumuzun motivasyonu düşmüştür. Ben bugün buradayım, yarın başkanlığı bıraktığımda taraftar olarak yine seyircinin içinde taraftar olacağım. Beni kimse taraftarla karşı karşıya getiremez." şeklinde konuştu. Gazetelerde çıkan Fatih Şen ve Lokman Gör ile ilgili haberler hakkında da konuşan Başkan Kar "Beni hiç kimse arayamaz ve aramadı da. Samsunspor kulüp başkanına futbolcuya ceza verilecek ya da verilemeyecek şeklinde kimse arayamaz. Bir dahaki hafta 1461 Trabzon ile oynayacağımız bu dönemde gündeme böyle şeyler geliyor. Bunu ispat edin, ben burada durmam." dedi. Taraftarların tesisi bastığı hakkında çıkan haberleri de değerlendiren Kar "Ben öyle bir şey görmedim. 3,  4 tane arkadaşımız geldi Fatih Şen ile ilgili olan sıkıntılarını anlattılar, nitekim de Ankaragücü maçından sonra birbirlerinden özür dileyerek olay tatlıya bağlandı. Doğrudur Fatih Şen bir yanlış yapmıştır, biz gereken önlemlerini almışızdır, çocuk özür dilemiştir. Ama ailesine küfür ettiler diye biz bütün seyircimizi karşımıza mı alacağız. Bunlar her sene sinirle yapılan normal şeylerdir." dedi. Bir ay sonra liglerin biteceğini belirten Kar "4 maçımız kaldı. Şu 4 maçı hayırlısıyla bitirelim. Şimdi birlik beraberlik zamanı, hiç ekonomiden falan bahsetmiyorum. Bu takıma destek verelim, bunlar bizim futbolcularımız. Bu 4 maçtan en az 9, 10 puan alarak ligde kalmak istiyoruz. Ben Samsunsporlu eski bir futbolcuyum, kaptanıyım başkanıyım. Ben Samsunsporluyum. Maçtan önce Ankaragücü'nü destekleyebiliriz. Ancak gol atıyoruz Ankaragücü diye bağırıyoruz, 1 2 geriye düşüyoruz bizim futbolcularımıza bir kısım taraftarımız tepki gösteriyor.  Benim söylediğim buydu. " diye ifade etti. 9 AYDA 7 TRİLYON BORÇ ÖDEDİKTakımın maddi durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Emin Kar "Biz buraya gökten zembille inmedik ve buranın tapusunu almadık. 22 Temmuz'da geldiğimizde takımın 1 tane futbolcusu vardı. Geldik, 9 ayda 7 trilyon borcumuzu sildik. Bunu ben cebimden ödemedim. 1 kuruş devlete, maliyeye, sigortaya borcumuz yok. Ufak tefek futbolcularımıza olan ödemelerimizi de önümüzdeki günlerde inşallah halledeceğiz. Bizim için önemli olan bu hafta gideceğimiz Buca maçından güzel bir sonuçla dönmektir." diye konuştu.

Haberexen / Cüneyt Yaşar

Sioux

sivas ve rıza calımbay, hüseyin göcekle tanışma şerefine eriştiler bu akşam  :ok >l<

ismail

yirmiuc

bilyoner.com sitesi turkiyenin taraftar haritasini cikarmis kendi capinda.
Samsunspor samsunda ilk 3te yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sioux

saçma salak bir anket. 4-5 yıldır dolaşıyor internette. o kadar saçma ki,

AlıntıKayseri: %39 GS - %27 FB - %15 Kayserispor
...
Malatya: %37 GS - %24 FB - %20 Malatyaspor
Diyarbakır: %40 GS - %25 FB - %16 Diyarbakırspor
Gaziantep: %41 GS - %21 FB - %15 Gaziantepspor

Gaziantepspor tesislerinde anket yapsan o oran çıkmaz!!!

lato

Kayseri'den de çıkacağını sanmam tribüne niye yansımıyor bu taraftar neye göre yapıyorlar anketi anne kızlık soyadına mı bakıyorlar ;D

Sercan

5 sene Gaziantep'te kaldım, bir tane bile sadece gaziantepsporlu adam görmedim...