PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

Serkan

Mesajını kim sildi bilmiyorum ama silerken senı düşünmüştür gruplardan birisi görür bura samsun 1 i 10 yaparlar sen uğraşır durursun onun için boşver gerek yok iyi akşamlar

Var mı Senden Öte

Alıntı yapılan: Stoper - 14 April 2013, 18:48:27
Rakı masalarında kurulan dostlukdan dolayı mı bu sevgi?
Harbiden Ankaragücü sevdasını bilen varsa yazsın,ben de çok merak ediyorum..

özentilikten başka birşey değil bu.zamanında şirinlerden banazlı ve gecekondudan ali imdatın kişisel dostluklarının önce grup olarak büyümesi ve şirinlerin tribünün lokomotifi olduğu zamanlarda yeni gençliğin internet alemindeki özentilikleri durumu bu noktaya kadar getirmiştir.
bu ankaragücü bursa ve diğer sevdalarda her taşta bi reis başkan tayfa bilmemne hepsi bir zamanların Şirinlerinin eseri.aklı selim taraftar gitti yerine yeni nesiller tribünler yozlasıyor..

fanatik samsunsporlu

yazıklar olsun.bize 2000 tane öz taraftar yeter.ankaragücüne yalakalık yapanlar gelmesin adiler :kafa: :kafa: :x(( :x((

55.hakan

Takımı kurtarmak için değil düşsün diye mücadele ediyor futbolcular sanki.inşallah düşmeyiz olan bize olacak bütün topçular kaçacak çünkü

King1965

Bır yerde gordum ..
Alıntı

Ankaragüçlü taraftarların maçtan sonra Samsun Kadıköyspor'un otobüsünü taşladığını biliyormuydunuz ? He siz nerde kalmıştınız Ankaragücü Laylaylay İBNESİNİZ!!!!!!!!

King1965

51 yaşındaki babamın saçlarında az siyah vardı onu da beyazlattın be samsun !

Babam öğretti bana Samsun sevgisini. Keşke onun anlattığı yıllar gibi olsa be ben o Samsunspor'umu özledim

Eski Tribünleri istiyorum fazla değil 2 yıl önceki bank asya 1 .ligdeki çiço reisin önderligindeki tribünü...

cembaba

Moralim o kadar bozuk ki anlatamam. Koyan Ankaragücü'ne yenilmek falan değil. Zoruma giden, Samsunspor'un tek dayanağı taraftarı diyoruz. Onlar da bir halta yaramıyor. Önceden maratondaki taraftarlara çok laf söylerdim. Lan çekirdek yiyorlar oturup evlerine gidiyorlar diye. Sanırım en doğrusu o. Çekirdeğini yeyip, maçını izleyip evine gitmek...

adige73

bugüne kadar içeride aldığımız maçları hep taraftar desteği taraftar baskısıyla aldık diyebiliriz ama bugün taraftarımız ne yazık ki ankaracününü motive etti ankaragücü gol yedi ankaragücü diye bağrıldı gol attı yine ankaragücü diye bağrıldı.futbolcuları motive edecek hırslandıracak hiç tezahüratımız yok tu?

ult55ras

faturayı taraftara çıkarmaya çalışıyor bazıları. herkes biliyorki şuan yenmiş olsaydık bunların hiçbiri konuşulmayacaktı. siz taraftarı felan bırakında futbolcuların ruhsuzluğuna bakın teknik yönetime bakın. Yönetimin en büyük yanlışı Samsunlu hoca takıntısı. kimse kusura bakmasın şuan bize gelecek Samsunlu hoca felan yok ülkemizde.

erkutdem55

Yönetim birinci sorumludur.Kimse kırılmasın.
Dobi bu takımdan ekmek yedikçe başarısızlığın sorumlusu yönetimdir.
Dobiyi göndermeyerek bu riski alanların,bu duruma da bir açıklama yapması gerekir.Play-off oynayabilecek kadro küme düşmek üzereyse yönetimsel bir problem var demektir.

adige73

rize maçını da manisa maçını da bu fubolcularla kazandık bu maça da iyi başladık ancak mani sa rize ve diğer iç saha maçlarımızdaki coşkunun olmayışı futbolcuları da etkiledi.

atalanta8

çoluk çoçukdan 4 yediniz evinizde utanın biraz

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 14 April 2013, 20:08:20
faturayı taraftara çıkarmaya çalışıyor bazıları. herkes biliyorki şuan yenmiş olsaydık bunların hiçbiri konuşulmayacaktı. siz taraftarı felan bırakında futbolcuların ruhsuzluğuna bakın teknik yönetime bakın. Yönetimin en büyük yanlışı Samsunlu hoca takıntısı. kimse kusura bakmasın şuan bize gelecek Samsunlu hoca felan yok ülkemizde.

Besim durmuşta ısrar etmek büyük yanlış yönetimin hocanın topçuların yanlışını herkes görüyor ama kendi evinde takımına deplasman yaşatmayı insanın içi almıyor. Ankara da bize her yer travzon diye bağırıp sahaya ineriz a.. s..riz diyen adamlar şehrine geliyor bi Samsun kümeye çekmediğin kalıyor. Kimse k bakmasın bu Samsunspor bu taraftara 10 beden büyük bile. besim durmuşun yetersiz olması topçuların ruhsuz olması tribünün a güçlü olmasını gerektirmez.. Kardeşlik diye diye bazı şeylerin b..kunu çıkarmaya gerek yok. Yenseydik bunlar konuşulmazdı derken bunlar her maçtan sonra tribün a gücü diye bağırdığında konuşuluyordu ama bugün harbiden işin b..ku çıktı

oguzhann555

Bence bunun grupların Ankaragücüne olan sempatisiyle alakası yok.Haftalardır iyi top oynamıyoruz birde ruhsuzluk eklenince Ankara cezayı kesdi.Bu şerefsizlerin kareografide neyineymiş.Üstlerinde taşıdıkları armaya şükretsinler!  :x((

King1965

Alıntı yapılan: ult55ras - 14 April 2013, 20:08:20

TARAFTAR maçı kazandırır TARAFTAR maçı verdirir .. !!

Bkz. Kartal - Göztepe maçlarına

tamam hocanın da çok hataları var ama biz neyiz taraftarız biz baskı kurduramıyorsak biz anca maçı seyredip başkalarının aleyhine tezahurat etmeye devam edersek biz bunları yaşamaya mahkumuz.

Taraftarlarımız ligin başından beri kendine gelemedi halada sanırsam gelemicek .

Tribün kültürümüz yok olmaya başladı .

O kadar nette bakıyorum güzel güzel besteler var örnegin . Ancak stadyuma geldiğimizde maçta hala eski besteler var . Tribünümüz gelişeceğine durdu.