Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: red_white - 13 March 2013, 02:13:42
adamın profilinde Samsunspor var şerefstir seni sevmek yazısını yazıyor hey Allahım ya :D

G'yi büyük yazdım diye bende malum takımlı olmuyorum İnşallah :)
Küme düşmeye oynarken kuma kafasını gömen Galatasaraylılar ortaya çıkmıştır sadece önemli birşey değil :)
Onlarınki iyi gün taraftarlıgı...

red_white

Alıntı yapılan: Desiqner - 13 March 2013, 02:15:10
G'yi büyük yazdım diye bende malum takımlı olmuyorum İnşallah :)
Küme düşmeye oynarken kuma kafasını gömen Galatasaraylılar ortaya çıkmıştır sadece önemli birşey değil :)
Onlarınki iyi gün taraftarlıgı...

öncesini okumadım bile lafım sana değildi  ;)  sosyal medyadan bahsettim  :)

5trawberry

Schalke'nin farklı galip geleceğini umuyordum ama, Galatasaray son dakikalarda verebileceği turu aldı.
Türk futbolunun içine edenler, Türk futbolunu da üst noktaya çıkarsın bi zahmet. Bu noktalardaki Türk takımlarının alacağı her bir puan, gelecekte Samsunspor'u Bursaspor'u diğer Anadolu takımlarının da, uluslararası arenada söz sahibi olmasına vesile olacaktır.

Dolayısı ile, Dünya 2.liği, Uefa, Avrupa Şamp. Yarı finalinden sonra paraşütle yere düşen futbol anlayışı, istikrarını korur ve bu sayede Dünyanın önde gelen klüplerinde bizi başarıyla temsil eden oyuncularımızı görürüz.

yasemin 5516

Alıntı yapılan: red_white - 13 March 2013, 01:49:00
herkes gsli sahte Samsunspor'lularıda görmüş oluyoruz...

Ne kadar türk takımıda olsa türkiyeyi temsilde etse ben tebrik etmiyorum çünkü ben SAMSUNSPORLUYUM başka bir takım yokkk

Burak

Alıntı yapılan: city ultras - 12 March 2013, 12:49:51
Kalbi maça dayanamadı

Samsunspor-Kayseri Erciyesspor maçını seyrederken gol sevincine dayanamayıp kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Vergi Dairesi memuru İlhan Hassoy, son yolculuğuna sevenlerinin dualarıyla uğurlandı

Samsun Vergi Dairesi Denetim Grup Müdürlüğü çalışanlarından İlhan Hassoy önceki gün evinde Samsunspor-Kayseri Erciyesspor maçını seyrederken, Kırmızı-Beyazlı takımın 5. dakikada Abdülkadir'in attığı golün sevincini yaşarken, kalp krizi geçirip, yere yığıldı. Eşinin yerde yattığını gören ve 112 Acil Servis'e haber veren Seval Hassoy'un çabalarıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan 52 yaşındaki İlhan Hassoy, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MESAİ ARKADAŞLARI KATILDI

Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan İlhan Hassoy, Büyük Cami'de öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına defnedildi. Hassoy ailesini acı günlerinde Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi'nin yanı sıra kurum yöneticileri, çalışanları ve aile dostları yalnız bırakmadı. Eşinin arkasından gözyaşı döken Samsun Vergi Dairesi çalışanlarından Seval Hassoy'u çocukları teselli etmeye çalışırken; İlhan Hassoy, son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Ahmet Çağdaş ÇATOĞLU
http://www.habergazetesi.com.tr/guncel/9840/-kalbi-maca-dayanamadi/

allah rahmet eylesin

Allah Rahmet eylesin mesleğimizden ötürü sürekli vergi dairesindeyiz maç izlerken olduğunu duymuştum ama Samsunspor maçı olduğunu bilmiyordum Allah gani gani rahmet eylesin

Burak

Ordu'yu da Büyükşehir yapıyorlarmış Sanki adınının başına büyük yazınca şehir büyüyüp gelişiyor hay Allahım oy uğruna kepazelik Sanki bütün okulların ismini Anadolu Lisesi yapınca okullardaki eğitim seviyesi yükselmiş gibi zaten hali hazırda başka ünivertsitelere bağlı olan binaları bölüp üniversite açmaları gibi ben anlam veremiyorum 81 ilin nasıl olupta 30'unun büyükşehir olduğuna yahu Muğla'da 5 sene kaldım merkez nüfusu 50.000 yahu hayret orası bile Büyükşehir oldu

vagus

Mecidiyeköy 'ün takımını tebrik ediyorum ülkemize kazandırdığı puanlar için ve bir Türk olarak özellikle Avrupadaki soydaşlarımızı mutlu ettiği için... Ama üzüldüğüm nokta; Türk futbolunun kokuşmasını böyle başarılarla görmezden gelmek durumunda olduğumuzdur... 3 İstanbul takımının 3 ü de aynı.

Sercan

Tribündergi'de de böyle bir konu vardı. Aman dikkat edin benim üzerime 2 tane hat açmışlar...

https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/ bu linkten, sizin kimlik fotokopilerinizle üzerinize açılmış telefon numarası var mı öğrenebilirsiniz. İleride çok büyük sorunlarla boğuşmayın ;)

5trawberry

:D :D
Pastanın üzerine Garanti Leasing'den sevgilerle yazdırmak istemek, ustanın Garanti Nizip'ten anlaması, bunun üzerine müşterinin Leasing kelimesindeki harfleri kodlaması ve tüm bunların sonucunda gelinen nokta.

kalptenþimþek

bunun yaptığı pasta da yenmez :)
hangi işi yaparsan yap, önce eğitim...eğitim şart...

mehmet yılmaz

Ben de oğlumun doğumgünü için "Nice yıllara Ertuğrul" yazdırmak istemiştim. Nice yıllara Ertulur yazmıştı pastacı :)
Ama bu tam bomba imiş... 

samsunmania

Pastacının beyin ölümü gerçekleşmiş.  ;D

kuzey55

ankaragücü atkılarıyla konya taraftarına maç boyu ankaragücü die tempo tutanlara cevap niteliğinde.beter ol ankaragücü

teksas3455

Az önce facebookta gördüm. Polar rengi deseni felan hoşuma gitti.
SamsunsporStore'de benzeri üretilebilir, sade ve güzel

http://www.bukombin.com/urun-50750

seyf55

aq.gücü kenan evren in talimatıyla geldiğiniz bu ligden,kendi kendinizi bitirerek gidersiniz inşallah bir daha dönmemek üzere...