PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

Desiqner

Abdülkadir olsaydı farklı bir durum olurdu.Neyse artık bunu unutup önümüze bakacağız.

mehmet yılmaz

bizi yendiklerine adamlar bile inanamadı :( 
çok üzgünüm, hepimiz gibi...

yirmiuc

Futbolcular rolantiye almislar , pek kendilerini zorlamiyorlar. Ne zaman ust siralara tirmanabilecegimiz bir maca ciksak kaybettik..
Bu sezon boyle gider artik..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

alperen_55

ligde kalırız.fakat besim hoca ile fazla hayal kurmayalım.deplasmanda denizli gibi takımı yenemezsen kimi yenecen.içerideki maçlarımızı kesin almamız lazım yoksa her hafta stres yaşamaya devam ederiz.

erkutdem55

Hala çok sinirliyim,bi kendime gelemedim.

İçerdeki maçları taraftar aldırıyor,dışardaki maçları hoca zorlaya zorlaya veriyor.Kadro kalitesi kesinlikle ilk 6.Benim takım hakkındaki net düşüncelerim bu.

Shane_Falco

Eve yeni girebildim.Maçın üstünede kötü bir yolculuk geçti.Neyse ki sağ salim vardık.Yoldaki diğer arkadaşlarda sorunsuz evlerine varırlar inş.Maçta yazılıp çizilebilecek çok şey var ama fazla uzatmayacağım.Roberts bu takımda hiç bir şekilde oynayabilecek bir adam değil.Fatih Şen iyi güzelde orta sahada topu ayağına alınca 2 metre sürmüyo hemen pas atmak istiyor nedendir anlamış değilim...

Erdem'e stadda nasıl sinirlendiğimi neler söylediğimi hatırlamıyorum bile.Sağ bekte bir kere bile bindirme yapmadı.Olduğu yerde durdu.Çok belliydi kafası sahada-oyunda değildi.Nitekim 5 metre arkasından gelen adama kafayı vurdurttu.Bu maçta Canberk'in kıymeti dahada belli oldu.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 February 2013, 00:43:11
Eve yeni girebildim.Maçın üstünede kötü bir yolculuk geçti.Neyse ki sağ salim vardık.Yoldaki diğer arkadaşlarda sorunsuz evlerine varırlar inş.Maçta yazılıp çizilebilecek çok şey var ama fazla uzatmayacağım.Roberts bu takımda hiç bir şekilde oynayabilecek bir adam değil.Fatih Şen iyi güzelde orta sahada topu ayağına alınca 2 metre sürmüyo hemen pas atmak istiyor nedendir anlamış değilim...

Erdem'e stadda nasıl sinirlendiğimi neler söylediğimi hatırlamıyorum bile.Sağ bekte bir kere bile bindirme yapmadı.Olduğu yerde durdu.Çok belliydi kafası sahada-oyunda değildi.Nitekim 5 metre arkasından gelen adama kafayı vurdurttu.Bu maçta Canberk'in kıymeti dahada belli oldu.

Hoş geldiniz, şükür sağ salim geldiniz. Sağ bek konusunda çok şanssızız. Orada oynayan Ozan, Canberk ve Musa Aydın peş peşe sakatlanınca Erdem Şen'e kaldık. Fatih Şen konusunda da aynı fikirdeyim, Sazı eline daha fazla alıp takımı o oynatmalı. 2 sene önce Hakan Bayraktar takımı orkestra şefi gibi yönetiyordu, değerini bilemedik.

Furkan

Aklım almıyor atakları olmayan takımdan 2 gol yiyip mağlup olduğumuzu.  :hnk:

since1965

Alıntı yapılan: samsunmania - 24 February 2013, 19:51:38
Hemen hemen her hafta direkten dönen bir topumuz var. Şans yok be kardeşim azıcık da şans olacak.

Şansımızı geçen hafta Rizespor maçında fazlası ile kullanmadık mı abi?

pitbul055

Besim hoca senin takımın her sene düşmemeye oynayan kartaldır.Samsunsporumuz sana büyük geldir,geldide.Yazık böyle bir takım bu hacaya emanet

cembaba

Yaklaşık 5-6 senedir siteye yazanların hiç birinin; "şu hoca kalsın" diyenini duymadım. Hep gitmesini istedik. Hüseyin Kalpar şampiyon yaptı. O da gitsin dedik. Ayakkabı değiştirir gibi hoca değiştirmeye karşıyım. İstikrar istiyorsak, Besim hocaya kimse laf demesin. Besim Hoca gitsin kim gelsin? Hiç bir futbol adamı zaten futboldan anlamıyor. Hepimiz görüyoruz. Hoca göremiyor. O da insan hata yapacak. Samsunspor ile ismini andığınız hocalara bakın hele.

Ertuğrul Sağlam

25 February 2013, 14:00:22 #611 Son düzenlenme: 25 February 2013, 18:24:01 Ertuðrul Saðlam
Bir takım malubiyetler aldığı zaman mutlaka eleştirenler ve eleştirilenler olacaktır ve eleştirilenler genellikle o takımın en zayıf halkaları olur şuan Samsunspor takımı içinde en zayıf halka Besim Durmuş benim gördüğüm kadar ve eleştirilmeside normal.

Erhan Altın döneminde üst üste alınan kötü sonuçlara rağmen hoca gönderilsin diyen pek olmadı nedeni'de hocanın takıma oynattığı pozitif futbol ilkyarıdaki takımımız o kadrosuna rağmen bir, iki maç dışında hiç bir takımdan kötü futbol oynamadı ve Erhan hoca bu yüzden pek eleştiri konusu olmadı.

Besim Durmuş ya korkak yada coşku eksikliği var ve her kötü sonuçtan sonrada eşeleştirilmeye devam edecek dünkü malubiyetin en büyük sorumlusuda kendisidir. Denizlispor gibi bir takımın karşısına bir puan hedefi ile çıkan hocanın Samsunspor'a verecek fazla birşeyi olduğunu sanmıyorum...

HoliganSamSunLu

böyle goler amatör maçlarda yenmiyor nasıl iş anlamadık...

FaTiH_HaN

Herşeyi anladımda Ertuğrul Sağlam'a nerden geldi konu orayı kaçırdım :) Bence beklenti içine girmek takım üzerinde olumsuz etki yaratmamalı, yaratmıyorda, topçular yada biz bunun arkasına sığınamayız. Ben playofa hala inanıyorum, benim bu beklentim takım üzerinde baskı değil motivasyon yaratmalı hiçbir taraftar bu takım bu sene düşmemeye oynar mantığıyla gelmiyor maça, bir kıvılcım, bir heyecan arıyor herkes, aramalıda Samsunspor şu an kocaeli, malatya, sakarya gibi olmadıysa bu taraftarının beklentiyi yüksek tutması, takımı itmesi ivme kazandırması sayesindedir. Denizli maçındaki futbol güzeldi, amatörce yapılan bireysel beceriksizlikler ve hatalar olmasa galiptik ne yapalım puan beklentimizin olmadığı bir maçtan 3 puan alır yine hesap yaparız.

evolution55

dünkü maçtan önce fatih şenin hafif bir sakatlığı vardı benim bildiğim,bu da maça yansıdı ürkek oynamasına neden oldu