Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

Emin Kar'ın bir basın toplantısından:
Kayserispor'un başkanını ne zaman bir TV programında görsem yanında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı da oluyor. Bilmiyorum ama galiba takımın başkanı o kişi heralde. Ama ben bizim başkanımızdan da umutluyum, inşallah o da desteklerini verecektir ilerleyen zamanlarda bize.

Başkan bunu iki ay önce falan demişti. O süre zarfında bizim 20 Ocak anma gecemiz ve Genel Kongremiz oldu ancak Yusuf Ziya Yılmaz başkan bunların hiç birinde olmadı. Buradan bir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın o şehrin en büyük markasıyla ne denli ilişki kuracağını görüyoruz heralde.

samsunum

aks tv yi izleyi arkadaşlar maç sonu olaylar konuşuluyor

celebi

td den atmışlar beni ne yaptım anlamadım  :o ismim ve şifremle giriş yapamıyorum kullanıcı ismi hatalı diyor.

beşnumara

Seni ben şikayet etmistim abi huzuru bozuyo diye. ondan atmislardir abi. Atilacak o kadar adam var seni mi secmisler aralarindan?

Serkan

yazmayalım şu *** td' sine vallahi billahi...

Karabudun

Yusuf Ziya Yılmaz' ın belediye başkanlığına lafım yok. Lakin Samsunsporluluğu tartışılır. Biz ki göçmen şehriyiz, kimsenin kimliğinde aramıyoruz hemşehriliği, hissiyata bakıyoruz. Ben kendisinin böyle bir hissiyata sahip olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Samsunspor' a tek faydası tribünlerimizi peşkeş çektiği gün olmuştur. Boynumuz hiç o denli bükülmedi, staddaki manzarayı gören pek çok kişi eziklik duymuş ve Samsunlu olduğunu hatırlamıştır YZY sayesinde. O güne kadar "FBliyim." diyen çoğu kişi Hak yolu' na gelip "Sadece Samsunspor" mantığına büründü. Öyle ki denizde taş sektirmemiş insanlar, ellerine taş aldılar o gün.

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 12 February 2013, 13:34:33

amma ******* bir yer oldu orasıda

birolkys

Fabrika yetkilileri, Samsunspor'a destek için büfe verebileceklerini açıkladı.
12 Şubat 2013 Salı 14:07

İlkadım Halk Ekmek Fabrikası Danışmanı Orhan Köseoğlu, Samsunspor'a destek vermek amacıyla kulübe büfe verebileceklerini açıkladı.

Samsunspor'lu taraftarların Boluspor deplasmanında çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde yayınlarak, 'Samsunda neden yok' tepkisini göstermesinin ardından, İlkadım Ekmak Fabrikası yetkililerinden bir açıklama geldi.

Bolu'da Samsunspor'lu taraftarlar tarafından çekilen fotoğraflarda, 'Boluspor Halk Ekmek Büfesi, Boluspor Katlı Otopark' yazıyordu. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Samsunspor'a gelir sağlanması amacıya kulübe büfe ve otopark sağlanmasını istemişti.

Bu gelişmeler üzerine İlkadım Halk Ekmek Fabrikası yetkililerinden, Samsunspor'lu taraftarlara sevindirici bir haber geldi. Samsun Kent Haber'e açıklama yapan İlkadım Halk Ekmek Fabrikası Danışmanı Orhan Köseoğlu, "Samsunspor'a seve seve büfe veririz" dedi.

SAMSUN KENT HABER
http://www.samsunkenthaber.com/haber/guncel/samsunspore-bufe-jesti/10828.html

Stoper

Bu proje gerçekleşirse Samsun nefes alır.

İlkadım'da Merkezdeki Okullar Taşınacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesinde yer alan okulların, ilçenin üst kotlarında yaklaşık 160 dönüm büyüklüğünde oluşturulacak bir kampüs içerisine taşınması için çalışma başlattı.Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesinde yer alan okulların, ilçenin üst kotlarında yaklaşık 160 dönüm büyüklüğünde oluşturulacak bir kampüs içerisine taşınması için çalışma başlattı. İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, uygulamaya destek vereceklerini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı birinci ortak komisyon toplantısı, AK Parti Meclis Üyesi Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Çakır, Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışma ile İlkadım ilçesinin merkezinde yer alan okulların Ataköy Mahallesi'nde oluşturulacak 160 dönüm büyüklüğündeki kampüse taşınacağını açıkladı.

"OKUL ALANLARI YEŞİL ALAN OLARAK KALMALI"

Çalışma hakkındaki görüşlerini açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ise uygulamaya destek verdi. Okulların şehrin merkezinden çıkarılmasının araç trafiğini olumlu yönde etkileyeceğini söyleyen Başkan Demirtaş, "İnşallah iyi olur. Ancak boşaltılacak okul alanlarının yeşil alan olarak değil de konut alanı olarak kullanılacağı yönünde endişem var. Biz okul alanlarının yeşil alan olarak kalmasını arzu ediyoruz. Çünkü İlkadım ilçesine baktığımızda, mezarlıklar dışında başka yeşil alan yok. Okul alanlarına rant gözüyle bakarsak başlatılan çalışmaya yazık etmiş oluruz." dedi.

http://www.haberexen.com/ilkadimda-merkezdeki-okullar-tasinacak-232196h.htm

birolkys

Demir: "BDP'liler Samsun'a umarım iyi niyetle geliyorlardır."
12 Şubat 2013 Salı 14:13

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir önümüzdeki günlerde Samsun'a gelecek olan BDP'li bazı milletvekillerine seslenerek, "Başbakanımız iktidarımız pahasına bile terör sorunu çözmek zorunda olduğumuzu ifade etti. Bu konuda en çok görev BDP'li milletvekillerine düşüyor" dedi.
MİSAFİRLİK GÖSTERİN
Bölge insanın BDP'li milletvekillerine misafirperverliğini göstermesi gerektiğini belirten Demir "76 milyon insanımızla birlik ve beraberlik içerisinde gelecek nesillere en güzel bir ülke bırakmak hepimizin görevidir. Türkiye ciddi anlamda demokratikleşme süreci yaşıyor. Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor. En çok da BDP'lilere görev düşüyor. Başbakanımız iktidarımız pahasına terör sorunu çözmek zorunda olduğumuzu ifade etti. Ancak terörle mücadele ayrı bir şey, bölge halkının bundan ayrılması farklı bir şeydir. Eline silah alan ve hak aradığını iddia eden kişiler varsa gereği yapılır, yapılacaktır da. BDP'liler Samsun'a umarım iyi niyetle geliyorlardır. Kendileri gelir ve milli ve beraberlik projesine bölge insanının nasıl baktığını görürler" diye konuştu.
http://www.samsunkenthaber.com/haber/siyaset/bdplileri-iyi-karsilayalim/10829.html
Edinilen bilgiler doğrultusunda bu sabah telefonla ulaştığımız ve toplantının otellerinde yapılacağını doğrulayan Yafeya Otel yetkilisi haberimiz sonrası bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek,  "O partinin hiçbir faaliyeti otelimiz bünyesinde gerçekleşmeyecektir" ifadesini kullandı.

haber1919.com'da yayınlanan "BDP MİLLETVEKİLLERİNİN SAMSUN PROGRAMI BELLİ OLDU" haberimiz üzerine açıklama yapan Yafeya Otel yetkilisi, BDP Milletvekillerinin Samsun'da yapacağı toplantının bünyelerinde gerçekleşmeyeceğini söyledi.

20 Şubat'ta Samsun'da olacak heyetin nerede toplantı yapacağı hâlâ merak konusu.
http://www.haber1919.com/haber/yafeya-otelden-aciklama-geldi-1204.html

samuray

hangi iyi niyet hangi misafirperverlik gösterilecek anlamış değilim eli kanlı katillerin destekçisi bdp ye mi gösterilecek bu iyi niyetler yazıklar olsun bunlara bu kadar taviz verenlere  :kafa: :kafa: :kafa:

5trawberry

siyaset yapmayalım beyler... (!)

Ayberk

Alıntı yapılan: Serkan - 12 February 2013, 13:34:33

3-4 aydır yazmıyorum kafam rahat

Karabudun

ahmetsefa55