Yeni Formamiz yine Puma, reklam Samgaz !

Başlatan MeL_55, 27 September 2007, 14:02:27

« önceki - sonraki »

bafradan55

paranın gözü kör olsun  :cry:  :cry:  :cry:

Lazoli

YAw arkadaslar hersey iyi güzelde bizim su formalara neden bi reklam basilmadi onu anlayamadim? türkiyeyi bilmem ama almanyada herkez orijimal forma giyinio. simdi diyelimki ben bi forma aldim ve disarda bi yerde giydim formayi gören bi alman diyecekki bana "sizin takim barcelona kadar zenginmide reklam bastirmiyo?" ne diyecegim ben o adama? "yok bizim takimin formalari böyle reklam var ama taraftar formasina basilmiyo" mu diyecegim. gülerler beni. olayi büyütüyorum diyebilirsiniz ama bence böyle. bi forma almisken bari söyle adam gibi olsun. nerde o adidas kalitesi. ben ajax tipi adidas formasini aldim hala duruyo. o formanin üzerine forma tanimam ben. reklamida vardi armasi adidas logosu. clima coo etkisi vardi. puma adidastan cok mu fakirde yaptiramiyo ben o adidas formasina 70 ytl vermistim 2006 da. bu formaya da 67 ytl verecegim öylemi?

kimse kusuruma bakmasin yapamam. takimi destek olacaksam baska türlü olurum. forma cikardiysalar adam gibi bise olsun. öyle rus pazarinda satilan dandik seylere benzemesin.

CeLL-O

forma fiyatı kesin olarak 60 ytl arkadaşlar. Dün fiyat belli olmadığından 67 demişler. Bugün aldım 60 ytl ye ;) ayRıca bence reklamsız olması daha iyi her sene reklam değişiyo çünkü Samsunsporda ;)

Lazoli

Alıntı yapılan: "CELL-O"forma fiyatı kesin olarak 60 ytl arkadaşlar. Dün fiyat belli olmadığından 67 demişler. Bugün aldım 60 ytl ye ;) ayRıca bence reklamsız olması daha iyi her sene reklam değişiyo çünkü Samsunsporda ;)

her sene sadece reklam degismiyoki. forma sekilleride degisiyo. seneye giysen bu senenin formasi oldugu yine anlasilcak. hem reklam degissin ne var ki bunda :?:  :?:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "KOS"kimse kusuruma bakmasin yapamam. takimi destek olacaksam baska türlü olurum. forma cikardiysalar adam gibi bise olsun. öyle rus pazarinda satilan dandik seylere benzemesin.

valla reklam konusuna birşey diyemem ama parçalı formayı giyseydin şu cümleyi kurmazdın. O ne harika birşey öyle. Yarın Bolu karşısında yedek soyunacağım, belki 2. devre girerim. ;)

Lazoli

@ samsuni

dogru diyosun samsuni ama bu reklam olayi benim yine sinirlerimi ziplatti. kumasi güzel olabilir bi itrazim yok ama reklamsiz olmasi beni yine hayal kirikligina ugratti :(  :(

55_HayLAZ_55

forum başlığında reklam samgaz yazıyor ...

körfez55

Alıntı yapılan: "KOS"@ samsuni

dogru diyosun samsuni ama bu reklam olayi benim yine sinirlerimi ziplatti. kumasi güzel olabilir bi itrazim yok ama reklamsiz olmasi beni yine hayal kirikligina ugratti :(  :(

al reklamını sen koy arkadaşım.beğenmediysen alma olsun bitsin.uzamtmanın gereği yokki.

bafradan55

Alıntı yapılan: "körfez55"

al reklamını sen koy arkadaşım.beğenmediysen olma olsun bitsin.uzamtmanın gereği yokki.

yavaş yavaş birader, yavaş yavaş.

timofte

Ben de Kos nickli arkadaş gibi Formada reklama önem veren bi taraftar olarak, 80'li yılları andıran
Parçalı formayı da alınca direk gidip önüne "Menteşoğlu" yazdırdım.
Bu formayı da götürüp sam-gaz yazdıramazdım kusura bakmasınlar :)
Ortaya çıkan resmi -web-cam den çektiğim için biraz soluk olabilir ama- sizlerle paylaşmak istedim..

Amsterdamli

Harika olmus sevgili Timofte. Reklamin forma uzerindeki onemini bu fotograf cok iyi ifade ediyor.

Keske futbolcularimizda sahaya bu forma ile cikabilse.

Lazoli

@timofte

abi sana hastayim müthis bi fikir heralde alirsam bende yaptiririm aynisini walla :D  :D  :D  :D

celebi

valla timofte harika olmuş bbizde aldıktan sonra düşüneceğiz bir şeyler artık :lol:

bafradan55

timofte güzel düşünmüşsün, önünün boş kalmaması daha iyi olmuş hem samgaz reklamından daha iyi :wink:

Amsterdamli

Sevgili Samsunsporlular, daha oncede belirttigim reklam calismam baya bir asama kaydetti.

Yakinda formamiza yakisir bir reklam dizayni gorme ihtimali cok yuksek.