Yeni Formamiz yine Puma, reklam Samgaz !

Başlatan MeL_55, 27 September 2007, 14:02:27

« önceki - sonraki »

celebi

Samsuna gittiğimde ilk işim bir forma almak olacak ama oradan arkadaşlar yardım edipte daha önceden de bize gönderebilirlerse iyi olur.cem 55 ve  körfez kardeşlerim Samsuna gitmedne aslında görüşssekte bize oaradan formalarımızı getirseniz

MeL_55

saol cello resimler icin biraz kalitesiz cikmis resimler ama önemli olan formalari görmemiz
cok saol

@cello @timofte

formalar yine cok büyük mu beden yok dimi ??

L$_Coco_L$

Alıntı yapılan: "CELL-O"

Parçalı Forma :

Çubuklu Forma :

Evet arkadaşlar formaları görmemiş olan arkadaşlar için fotoğrafları çektim ;) 2 çeşit forma var. Formalar 67 ytL'den satışa sunuldu. Herkezin bilgisine ;)

resimler için çok saol CeLL-O . Fiyat biraz pahalı sanki :S ama Samsunspor'a destek olmak için alıcam ;)

körfez55

ben yarın akşam samsuna gitmek üzere yola çıkıcam bi aksilik olmazsa..istanbuldan almak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa forma alabilirim..

mehmet yılmaz

arkadaşlar formaların fiyatı 60 YTL
iki model var şimdilik
çubuklu ve parçalı
ben ikisinden de aldım, halı sahada ikinci yarıya başka bir forma ile çıkabilirim demektir bu :)  ikisi de çok iyi ama parçalı daha bir karizmatik sanki.

M ve L bedenleri var. bu da ayrı bir hoşluk tabii.

bence sevindirici olan bazı hususları paylaşmak istiyorum

formalar geçn yılkiyle kıyaslanmayacak kadar estetik
geçen yılki gibi arkasında numara olmaması da çok güzel

şehir dışından ve avrupadan forma siparişi vermek isteyen arkadaşların durumunu sorduk
mets giyimin web sitesine girip mail atarak irtibat kurabilirlermiş.
mets aras cargo ile anlaşmalıymış.hesap numarasına forma ücreti yattığı an dünyanın neresine olursa kargo ile gönderiliecekmiş formalar.

yani, il dışı için mets.com.tr iletişime girebilirsiniz.

ayrıca forma soran oluyor muydu sorumuza aldığımız cevap çok güzeldi. çok fazla soran ve mail atan oluyordu
bekleyen çoktu dediler
bu çok güzel birşey...

şu an formam üzerimde, harika bir duygu.

aşkın tezahürlerinden birisi de bu olsa gerek...

CeLL-O

ben bugün gittim forma 67 ytl dediler :S 2 tane alınca mı 60 oldu :D yoksa direk mi 60a aldın samsuni ?

mctlçy

evet ark lar bnde öğlen 3 gibi 67e aldımm indirmmi yapıldı??

Sadece Samsunspor

inşallah bitmez geçen sene 2 tane kalmıştı 9 numara almıştım - pazartesiye kadar bitmez demi numarasız olmasıada güzel

mctlçy

eğer depoda yoksa 5-6tane forma wardı asılı olan ama büyük ihtimalle depoda vardır forma :wink:

mehmet yılmaz

arkadaşlar ben iki tane hatta ardından bir tane daha olmak üzere üç tane aldım. şimdi de telefon açtım mets'e. fiyat kesin olarak 60 YTL'dir. Biz de saat 15:30 gibi aldık. Belki net fiyatı bilmeden 67'ye vermiş olabilirler, birşey diyemem.

dediğim gibi fiyat 60 YTL.

Vitrinde 6 tane vardı dördünü biz aldık; ellerinde daha çok varmış.

parçalı forma 1970'lerde giydiğimiz parçalının neredeyse aynısı. Üstte efsane kaptanımız Temel'in resmi var.

çok şık bir forma olmuş; kırmızı ve beyaz bir formaya bu kadar mı yakışır? Beni çıkarsınlar Bolu maçına, üzerimde bu forma; ölene kadar koşarım be!

MeL_55

arkadaslar pacali forma yanlis olmus asil bursa da ve trabzonda böyle bizim seyler sakat oluyo zaten benim yaptigim gibi olmasi lazim

samsunmania

Formalar süper.İnşallah kulüp de yeteri kadar pay alır satışlardan.

tanju55

ya arkadaslar biz avrupada ki samsunsporlular nasil forma alabilecegiz ne yazikki almanyada samsunstore acilmadi ama söz ileride gerekirse ben acacagim  :D

hasselbaink

Alıntı yapılan: "tanju55"ya arkadaslar biz avrupada ki samsunsporlular nasil forma alabilecegiz

birader topiğe şöyle bir göz atsan görürdün nasıl alabileceğini.

Alıntı yapılan: "samsuni"arkadaşlar formaların fiyatı 60 YTL
iki model var şimdilik
çubuklu ve parçalı
M ve L bedenleri var.  

şehir dışından ve avrupadan forma siparişi vermek isteyen arkadaşların durumunu sorduk
mets giyimin web sitesine girip mail atarak irtibat kurabilirlermiş.
mets aras cargo ile anlaşmalıymış.hesap numarasına forma ücreti yattığı an dünyanın neresine olursa kargo ile gönderiliecekmiş formalar.

yani, il dışı için www.mets.com.tr iletişime girebilirsiniz.

ikisi de çok güzel görünüyor. en kısa sürede tedarik etmek lazım.

ozkan17

gercekden de eskı parcalı formamızın neredeyse aynısı cok begendım ben parcalıyı..ama cokhh pahalı yaww