TFF 1.Lig, 6.Hafta l Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 September 2007, 20:32:08

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: "MeL_55"
AlıntıTFF 1. Lig'de haftanın hakemleri

TFF 1. Lig'de 6. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de 6. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler şunlar:
Kocaelispor-Antalyaspor: Serkan Çınar
Mardinspor-Altay: Muhammet Başkan
Boluspor-İstanbulspor: Özgüç Türkalp
Eskişehirspor-Kartalspor: Zafer Önder İpek
Orduspor-Kayseri Erciyesspor: Koray Gençerler
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Sakaryaspor: Mustafa Öğretmenoğlu
Malatyaspor-Giresunspor: İlker Meral
Diyarbakırspor-Elazığspor: Yunus Yıldırım
Karşıyaka-Samsunspor: Uğur Söylemez

Ugur Söylemez bizim iki macimizi yönetti. elazigspor a karsi ve ibb ye karsi iki maci da yenilmistik. bu adam ugursuz..kötü oldu

arkadaslar birsey hatirlatmak istiyorum bunu cumartesi yazmistim... ve dogru cikti adam ugursuz kötü oldu dedim ve aynisi cikti..

Kadir ÇELEBİ

edmontdante soylediklerine katılıyorum macı tv izleme fırsatım oldu ofsayt ve zaferin penaltı tartısmasında dusuncem su yondedir attıgımız son gol kesinlikle ofsayt zaferin dusurulmesi orada penaltı dudugu calınsaydı bu agır bir karar olurdu. bunları tartısmak yerine takımın icindeki sorunları tartışsak daha olumlu sonuclar dogurabilir gulunc acı bir malubiyetdi.

onumuzdeki 3 mac hoca konusunda da dusuncelerin netleşicegi maclardır.

mctlçy

gol için yorum yapamicam ama bence penaltı yüzdeyüz penaltıydı arkadan itme war zafere ki orda düşmeyip wursa gol olacak neden kendini yere atsnki??eğer bir şarj wrsada kesnlkle penaltıdır

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Koç, Erken Gelen Gollerin Takımın Direncini Kırdığını Belirterek, "Son 5 Dakikada Oynanan Futbolu Oyunun Geneline Yayabilseydik Sahadan Galip Ayrılabilirdik" Dedi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Koç, erken gelen gollerin takımın direncini kırdığını belirterek, "Son 5 dakikada oynanan futbolu oyunun geneline yayabilseydik sahadan galip ayrılabilirdik" dedi.

Samsunspor, yaklaşık 55 dakika 10 kişi oynayan Karşıyakaspor maçından mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor. TFF 1. Ligi'nin en fazla gol atan takımlarından birinin Samsunspor olduğunu ifade eden Koç, "Ligde çok gol atıyoruz ama en çok golü yiyen takım da biziz. Bu büyük bir sorun. Bu hafta bu sorunun çözümü için çalışacağız" diye konuştu. Futbolcuların hala Orduspor maçının rehavetinden kurtulamadığını dile getiren Koç, "Biz Orduspor maçında nasıl erken goller bularak rakip takımın direncini kırdıysak,

Karşıkaya maçında da erken gelen gollerden sonra bizim direncimiz kırıldı. 2. yarının son 5 dakikasında oynadığımız futbolu oyunun tamamına yayabilseydik sahadan galip ayrılabilirdi. Ancak, daha ligin başındayız. Ben inanıyorum ki, 3 hafta üst üst galip gelerek Karşıyakaspor maçını unutacağız" dedi.

mehmet yılmaz

KSK tarafından çekilmiş olan Samsunspor tribünleri fotosu

O.YILMAZ

Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen pozisyon ofsaytı canlı yayındaki izlediğim kadarıyla. Ama benimle birlikte izleyen yaklaşık 75-80 kadar kişide aynı görüşteydi top kaleye gidiyordu Topa bizim oyuncumuz dokunmasaydı.

Karşıyaka'nın üç defa tekrarlanan firikiğinde oluşmasına neden olan faul pozisyonu faul değildi. Faul verdi hakem.

Tekrarlanan frikikte 2 oyuncumuza gösterilen sarı kart haksızdı. Çünkü bu yaşıma kadar izlediğim maçlarda kullanılan hiç bir baraj bozulmadan kullanılan frikik yok desem yanlış söylemem sanırım.

Hakem her iki taraf içinde rezil bir yönetim gösterdi bence.

Zafer'in pozisyonu penaltı diye düşünüyorum. Çünkü niye kendi atsın. Düşülmese top sürmeyecek kaleye şut çekecekti.

Sol Açık

Gol kesin ofsayttı, ama top kaleye girmiyordu. Hatta benim gördüğüm kadarıyla o top zaten verilmiş bir pastı...

Ama Zafer'in pozisyonu kesin penaltı...

Ayrıca gerçekten devre sonundaki frikik meselesinde hakem abarttı. Yani 3 tekrar, 2 sarı kart ve atış ceza yayından yapılıyor... Yani resmen ite kaka gol yapacaktı, hakemin yapamadığını savunma ve kalecimiz yaptı...

Üzücü olan rahat alabileceğimiz maçı verdik, ama bu maçı verdik diye bittik demeyelim... Deplasmandaki ilk yenilgimizdi...

Ben peşpeşe 3 iç saha ve deplasmanda Mardin maçlarını kazanacağımızı düşünüyorum. En azından 10 puan alırız. 11. hafta Malatya maçına 18-20 puanla çıkarsak devreyi iyi bir yerde bitirmemiz garanti demektir...

celebi

Alıntı yapılan: "samsuni"

KSK tarafından çekilmiş olan Samsunspor tribünleri fotosu

Samsunspor taraftarı alayına gider herkese ve her yere gider. zaten bir sitede hatırlayamacağım bir anket düzenlemişlerdi. tff de bu sene her deplasmana veya en çok deplasmana hangi takımın taraftarı gider diye sonuçta herkes SAMSUNSPOR da karar kılmışlar

Amsterdamli

Sevgili Cem, aslinda bu mac icin yorum yapmak gelmiyordu icimden ama yazini okuyunca dayanamadim.

Macin ilk yarisini D-smart aramak ile gecirdigim icin seyredemedim. Ancak devreye girildiginde bir yer bulabildim ve 3-1i gorunce sok oldum. Tek umidim KSKnin kirmizi kart gormus olmasiydi.

Sahada Can ve Feridunu gorunce acaba Ildiz 2 oyuncu degistirme hakkini kullandi mi dedim ve spiker bunu teyid edince iste o an tamam biz bu maci alamayiz artik dedim. Sinan/Can ve Omer/Feridun degisikligi sadece farkli adamlar oynatmak, taktik degisiklik yok. Elinde geriye 1 hakkin kaliyorsa rakibi baska bir taktik anlayisi ile bozmak zor. Kemal Akbaba aklimdaki opsiyondu ve hoca oylede yapti zaten. 3 hakkimiz olsaydi Furkan ve Sercanida gormek isterdim sahada. Malesef oyun duzenimiz ve oynadigimiz futbol 10 kisilik Karsiyakayi bozacak nitelikte degildi. Arkadan sisirme toplar, Zaferi herzamanki gibi begenmeyisim moralimi bozuyordu. Rakibe biz yuklenmemiz gerekirken onu birak KSK hucum ustune hucum yapiyordu ve cok tehlikeli pozisyonlar buluyordu. Bu ataklarin gol ile sonuclanmamasinda bana gore Kenanin payi cok buyuktu.

Oyun kurucumuz Zafere top atiliyor, topu ileri tasimasi gerekirken son adam Kenana geri pas cikariyor ve kendini orta alanda kayip ettiriyor. Ne topu geri istiyor ne bos pozisyona giriyor. Kenan zorunlu olarak oyunu kurmak zorunda kaliyor. Bir ara yine ileri top sisirildi bir baktim bizden 4 kisi cizgi halinde onde duruyor. Forvet ve orta saha arasinda tam 40 metre mesafe var. Hatlar birbirinden bukadar kopuk oynar ise biz rakibe nasil baski uygulayacagiz. Feriduna cok elestiri geliyor, bende mac esnasinda cok kizdim ama sunu unutmayin Feridun orta sahada oynayacak adam degil. Yanlis yerde oynatildigi icin siritiyor ve tepki aliyor. Gecen sene sag bek oynayan Feridun tartismasiz en iyi adamimizdi.

Mevcut kadromuzdan bir oyun kurucu cikarmamiz sart oldu. Furkan, Sercan, Armagan artik bunlardan biri bu gorev icin hazirlanmali.

Ben halen gonul rahatligi icinde Samsunsporumuza bakamiyorum ve superlige cikacagimizdan su an icin fazla umutlu degilim. Karsiyakayi yenseydik bu fikrim degisecekti, bunu mactan oncede kendi kendime soylemistim ama malesef olmadi. Olursa ancak duse kalka duse kalka olur. Biz halen takim degiliz, iyi oyuncularimiz olabilir ama malesef denge yok sahada.

Onumuzde 3 tane ic saha maci var. Biz artik ic sahada zayif olan bir takimiz ve bunu bir avantaj olarak goremiyorum. Ama bu 3 maci avantaja donusturebilirsek ozaman umutlarim yeserir yine.

Amsterdamli

Son golumuz kesin ofsayt idi ve top kaleye gitmiyordu. Kemal dokunmasa aut olurdu zaten. Zaferin pozisyonu ise o sekilde dusecek kadar bir darbe yemedi. Aldigi darbe ki aldimi bilmiyorum, arka acidan net degildi bu sekilde dusmesini gerektirmezdi. Bence Zafer kendini cok kolay birakti yere. Bazi arkadaslarimiz niye dussun diyor ama ben gol pozisyonuna girmisken kendini yere birakan futbolculari cok gordum.

Erciyes macindan sonrada soylemistim simdide soyluyorum. Hakemin arkasina siginmayalim, biz bu maci kazanmayi hak etmedik. Ustelik hakem ikinci yari hep bize calisti, ama biz bu avantaji degerlendiremedik. Karsiyakaya yapilan faulleri calmadi bize yapilanlarin hepsine (cok kolay) caldi.

salihcakir

ben de mağlubiyetten doğan moral bozukluğuyla maç yorumunu biraz geciktirdim.

doğru galibiyeti hak etmedik ama mağlubiyeti de hak etmedik bence. iyi oynamamamıza rağmen, pozisyon üretkenliğimiz geçtiğimiz haftaya göre daha azda olsa, galibiyeti getirebilecek pozisyonları bulduk aslında. serkan'ın vermediği pas mesela çok ama çok önemli bir pozisyondu. bununla beraber serkan ve caner'in kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı goller de cabası. kaleci'nin kemal akbabâ'nın çok da zor olmayan iki topunu da çıkarmasıyla maçtan istediğimizi alamadık. biraz şanssızdıkta aslında.maçın başında gelen gol aslında dengeli fena başlamadığımız maçta motivasyonumuzu alt üst etti. peşine yenen bence yine şanssız bir gol dibe vurduğumuz andı.penaltının ve rakibin bir kişi eksilmesinin akabinde de az toparlandık derken, hakemin gereksiz işlerinden bir gol daha yedik. ama ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtan boynumuz bükük ayrıldık.

sinan demircioğlu gol yediğimiz pozisyon öncesinde sakatlık geçirip maçın başında çıktı zaten. hatta o taç pozisyonunda lehimize bir faul verilmeliydi.

feridun da oyuna girerken umutlanmıştım. kendini affettirmek için geçen seneye yakın bir performans gösterebileceği konusunda kendi kendime umut verdim. fakat nafile. maalesef berbat bir performans ile mağlup olduğumuz maçta göze en çok batan oyuncu oldu.

cem 55

amsterdamlı uzun aradan sonra yorumu okumak beni cok sevindirdi eminim sitedeki diger arkadaslarıda memnun etmiştir bundan sonrada yorumlarını bekliyorum dostum.hakem hakkındaki söylemıne de sonuna kadar katılıyorum macta cok basit defans ve kaleci hataları yaptık sonunda puan almayı haketmedigimiz bi karsılasmaydı ve yenildik.feridun konusundada seninle hem fikirim feridunda teknık sıfır orta kabiliyeti sıfır sag acık oynatmaya devam ettirmek feridunu bitirmek demek bende dunku yazımda mac sonu siniriyle kadroya bile girmemeli demiştim ama hızı sayesinde defansta yararlanılabilir.kaldıki 2 mactır defansın sagında oynayan murat dumanda cok yavas kalıyo ve cok aksıyo yani takımda eksik cok.bide furkandan artık orta sahanın ortasında yararlanmamız lazım gecen seneki serdar özkan gibi kaleye dikine gidecek ara pası yapacak bi adam eksikligimiz var furkan belki bu görevi yapabilir.

celebi

ya arkadaşlar özellikle nasuhi kerdeşim bu maçın görüntüleri yok mu yaw.2007-2008 sezonu arşivi oluşturmaya çalışıyorum. :lol: veya bir you yube sayfalarında var mı.arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"ya arkadaşlar özellikle nasuhi kerdeşim bu maçın görüntüleri yok mu yaw.2007-2008 sezonu arşivi oluşturmaya çalışıyorum. :lol: veya bir you yube sayfalarında var mı.arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

bende senin gibi arşiv yapıyorum ama nasuhi kardeş daha eklememiş

celebi

Ya arkadaşlar hala görüntüleri elde edemedik ya.