TFF 1.Lig, 6.Hafta l Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 September 2007, 20:32:08

« önceki - sonraki »

Burak55

celebi

zor ya neyse ben soğuk su içtim üstüne hayırlı  uğurlu olsun

körfez55

evet maç 3 2 böle bitti..artık önüzmüdeki maçları kazanmamız lazım..takım kötü deil sadece defans zaaflarımız var.en kötü ihtimal ilk 6 da yer alırız diye düşünüyorum.

Burak55

Burak55

King Of The North

Her maç gol yemeden oynayabilseydik böyle olmazdı,2 tane gol kralı adayıyla maçlara çıkıyoruz 1 hafta Serkan bir hafta Caner atıyor ikisi de atmaya başlarsa aynı maçta artık korkmayın derim.
son saniyelerdeki golumüzü vermedi ******* hakem.
Geçmiş olsun tüm camiamıza.

nilsah

lan kaleye giden topa dokunmak nerden cıktı salak kemal sefa vurdu top kaleye gidiyor dokundu ofsayt yaptırdı.gerci hakem yine verecekti ofsaytı ama neyse

55samsunlu55

Forvetim

geçmiş olsun, ordu maçında 10 kişiden 5 yiyen takım bir ders almadığını bu maçta gösterdi ve bu maçtan sonra da değişen ne olur bilmiyorum. yine de hayırlısı diyelim. hep umut yedik zaten her zaman olduğu gibi.

King Of The North

4.olma rüyası da uzun bir süreliğine bitmiş oldu,çok büyük fırsat kaçırdık ne kadar dövünsek azdır.11.sıradaki yerimizle yolumuza devam edeceğiz.Ne moral kaldı ne hırs.

berusa55

cok istikrarsız bir takımız cok :( ne anladım ben simdi kocaeli ve ordu maclarını kazanmamızdan?

berusa55

ileriye umutla bakmak, evet bu sene bir seyler olacak demek istiyorum ama olmuyor ne yazık ki  :(

Kadir ÇELEBİ

ilk yarı istatisklerine bakarak karsıyaka 4 samsunspor 4 isabetli sutu var. burdan cıkarıcagımız sonuc defansımızın ne kadar berbat oldugunun gostergesidir. orta sahada rakip tarafından yapılacak muhtemel ataklara mudahale edemeyişimizide goz ardı etmemek gerek 2nci yarı zaman zaman ataklara kalkmıs olsakta karsıyaka orta saha ve ileri uc elemanlarının presleri oyun duzenini bozdu rakibin bunu yapacagı acık ve netti ilk yarıda sisirdigimiz topları 2nci yarıda devam eettirip oyun duzeyini bozmak ve gol aramak olmalıydı. ferudun yine kotuydu atılan 2nci golumuzde Kralın akıl dolu pası olmasa mumkun degildi daha once belirtigim korkumla yuzlesmis olmak uzdu beni takımın ustunde baskı olusmus ve sahaya kotu bir futbolla yansıdı. velası kelam uzulen yine taraftar oldu ne zaman icimize umut dolsa istikrarsızlıgımız yuzumuze tokat gibi vuruyor..

Sadece Samsunspor

Tuqberk den maç özeti:

arkadaşlar doğruya doğru bence çok kötü bir futbol oynadık caner her ne kadar 2 go atsada çok vasatdı - celil elinden geleni yaptı  defansın toptan değişmesi alzım hakkının oynama vakti geldi - caner,kemal,serkan çok gol kaçırdı - karşıyakayı tebrik ederim çok hızlı oynadılar ve galibbiyeti aldılar - son gol ofsayttı keşke olmasaydı ama ne yapalım -

ayrıca son dk.larda zafer şakara ceza sahısı içinden arkdan çelme takıldı hakem penaltıyı vermedi  :!:

mehmet yılmaz

Pazara kadar moralsiz bir şekilde dolaşırım artık... Açıkçası canım çok sıkkın.

Karşıyaka'yı galibiyetinden dolayı kutlarım.
Orada bulunan Samsunspor taraftarını bir kere bile göstermeyen -sadece uzaktan pankarları görebildik- D Spora da hürmetler!

Maçın belirleyici unsurlarından birisi kaleci oldu bence. Özellikle 2 ve 3. gollerde bariz hatalar yaptı Ercüment. Yedeği Mehmet Bölükbaşı'nın daha da kötü olduğunu hesaba katarsak iki yıl öncesi Allum-Kerem Kova A.Ş. hallerinin değişik bir versiyonu ile karşı karşıyayız demektir. O sezon da deplasmanda 2 ya da 3 gol attığımız maçları bile ( F.Bahçe 2-5; Beşiktaş 2-3; G.Saray 2-3; Kayseri 3-6; Konya 2-4...) kazanamıyorduk.

Maç öncesi defansif performansımızın durumumuzu netleştirceğini söylerken bunu kastediyordum. 2 gol attık ama yenilenler daha fazla.

Kesinlikle Kenan'ın yerine Hakkı oynamalı. Sinan-Can değişikliği de gerekli.

Maçın kopma anı hakemin zorlayarak attırdığı 3. goldü. Tabii bunda bizim hatalarımız da hayli etkiliydi. İçeriye 1-2 gitmeyi başaramadık maalesef.

Çok önemli bir fırsatı teptiğimiz kesin. Ama bu lig her türlü skora açık. Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Önümüzdeki üç iç saha maçından çıkacak 9 puan yeniden ümitlenmemizi sağlayabilir.